Yasmin Boulagh Interview: Leven na GNTM en toekomstige projecten

Yasmin Boulagh Interview – We ontmoetten ex-GNTM deelneemster Yasmin Boulagh voor een interview. Ze heeft ons veel verteld over haar leven na Germany’s Next Topmodel. In dit interview kom je te weten wat Yasmin vindt van haar deelname aan de casting show Germany’s Next Topmodel. Yasmin geeft ook enkele tips voor aspirant GNTM kandidaten en andere mode tips. In dit interview kom je ook te weten wat Yasmin voor de toekomst gepland heeft.

Er is veel veranderd sinds GNTM

FIV: Hallo Yasmin, wat fijn dat het gelukt is met het interview vandaag. Je hebt meegedaan aan seizoen 16 van Germany’s Next Topmodel. Sindsdien ben je een succesvol model en actief op sociale media. Hoe is uw leven veranderd sinds u deelnam aan GNTM?

Yasmin: Mijn leven is al erg veranderd. Ik doe nog steeds het werk dat ik eerst had, want je hebt altijd een plan B nodig. Maar het is nog steeds heel spannend en nieuw dat mensen je op straat herkennen. Maar het is toch heel spannend en nieuw dat mensen je op straat herkennen.

Veel nieuwe kansen mogelijk gemaakt

Yasmin: Er gaat geen dag voorbij of een klein meisje of een volwassen man vraagt om een foto voor zichzelf of voor de familie. Ik ben nog steeds erg opgewonden en blij tegelijk. Ik vraag me vaak af wat ik gedaan heb om dit alles te verdienen, want ik ben niet anders dan iemand anders. Het is al even ongelooflijk hoeveel producten ik thuisgestuurd krijg of uitgenodigd op events van mijn favoriete merken. Ik ben een enorme Harry Potter fan en om de kans te krijgen uitgenodigd te worden voor de première van het toneelstuk van het nieuwe deel en om op de rode loper te mogen was voor mij ondenkbaar. Ik ben dus des te dankbaarder voor al deze kansen.

Yasmin mist haar tijd op GNTM

FIV: Heeft u goede herinneringen aan uw tijd bij GNTM en zou u weer meedoen?

Yasmin: Ik herinner me de GNTM tijd zeer liefdevol. Eigenlijk, elke dag. Vooral de momenten met de meisjes, die ik elke dag mis. Deze tijd heeft me veel gevormd en ik zou altijd weer meedoen.

Tips voor aspirant GNTM kandidaten en modellen

FIV: Het nieuwe seizoen van GNTM begint binnenkort, welke tips heb je voor de aspirant-deelnemers?

Yasmin: Ik kreeg altijd te horen hoezeer ik van mijn tijd daar moest genieten. Ook al was er veel druk en uithoudingsvermogen vereist, je moet genieten en het beste halen uit elke seconde. Ik wou dat ik dat eerder had begrepen, maar achteraf is altijd wijzer. Dat is precies de tip die ik de meisjes zou geven. En dat het natuurlijk competitief is, maar dat je toch moet opletten voor de andere meisjes en blij moet zijn met andermans successen. Je krijgt wat je geeft. Daarom heb ik er helemaal geen spijt van dat ik met de andere meisjes optrok en vrienden voor het leven maakte, zoals Elisa, Dasha en Luca.

Alles over Yasmin’s mode stijl en mode tips

FIV: Op Instagram inspireer je ons en je volgers met je coole stijl. Wat inspireert je uiterlijk? Heb je een voorbeeld van wie je je laat inspireren?

Yasmin: Het was vanaf het begin heel belangrijk voor mij om transparant en benaderbaar te zijn. Ik laat mezelf zien precies zoals ik ben en ik laat me vooral inspireren door mijn gemeenschap. Ze schrijven me zo vaak over waar ik op moet letten of tips als ik vragen heb over de inhoud. Mijn inhoud zelf is nog zeer uitbreidbaar en ik hoop dat mijn gemeenschap zal groeien met de ervaring die ik zal opdoen met Instagram.

Nieuw modellenbureau voor Yasmin

FIV: Tot slot nog even een blik in de toekomst, we zijn benieuwd naar wat jullie voor de nabije toekomst gepland hebben: Heb je nog grote plannen zoals verhuizen of iets speciaals in het verschiet? Geef ons een kleine teaser van wat je fans en volgers in de nabije toekomst kunnen verwachten!

Yasmin: Een grote verhuizing is nog niet aanstaande. Omdat ik pas vrijgezel ben, wil ik eerst aan de toekomst denken voor ik grote sprongen maak. Ik heb bij veel modellenbureaus gesolliciteerd, maar ik wil niets bekendmaken voordat de beslissing is genomen. Maar ik wil veel ervaring opdoen in het modellenwerk om uit te groeien tot een echt model. Wat Instagram betreft, zou ik me ook graag met beauty en mode bezighouden. Ik heb me gerealiseerd hoe ik het leuk vind om nieuwe looks te creëren en een inspiratiebron te zijn.

Meer over het onderwerp Germany’s Next Topmodel

Vond je het interview met Yasmin leuk? Lees dan hier meer interviews met voormalige GNTM-deelnemers.

Interview met Soraya Eckes: Over druk op sociale media & GNTM

Soraya Eckes is succesvol als model en op de sociale media sinds zij deelnam aan het 12e seizoen van Germany’s Next Topmodel. In een interview met ons magazine vertelt Soraya over de druk die modellen ervaren op sociale media, haar mooiste reis tot nu toe en hoe haar leven is veranderd als gevolg van haar deelname aan GNTM. Tot slot geeft de schoonheid een paar tips voor aspirant Germany’s Next Topmodel-deelneemsters en onthult ze haar plannen voor de toekomst.

Foto: Fab4Media

Interview met Alicija Laureen: GNTM ervaringen & zelftwijfel

De meeste mensen kennen Alicija van haar deelname aan het 14e seizoen van de casting show Germany’s Next Topmodel. De ex-GNTM deelneemster behaalde de 5e plaats. In dit interview praten we met Alicija over haar tijd bij GNTM. Alicija vertelt ons ook over de schaduwzijde van sociale media. Daarnaast geeft Alicija tips voor aspirant-modellen en andere tips voor een mooi ingerichte flat.

Foto: Fab4Media

Elisa Schattenberg Interview: Over GNTM, reizen en huidverzorging tips

In dit interview vertelt de 21-jarige ex-GNTM kandidate Elisa Schattenberg ons veel over de tijd tijdens en na Germany’s Next Topmodel. Elisa geeft ook tips voor aspirant-modellen en tips voor een mooie huid. Verder vertelt Elisa ons wat haar favoriete reisbestemming is en wat ze voor de nabije toekomst op het programma heeft staan.