Influencer & Model Soraya Naomi over haar modellencarrière, beauty tips & vakantie

Soraya Naomi is een deelneemster aan het 12e seizoen van Germany’s next Topmodel. Ze is nu een influencer die over de hele wereld reist en haar volgers de mooiste plekjes ter wereld laat zien. We interviewden haar exclusief voor jou en vroegen haar hoe ze bij GNTM terechtkwam, waarom YouTube belangrijk voor haar is en, natuurlijk, haar ultieme tips over beauty en make-up.

Soraya Naomi: Carrière start bij Germany’s Next Topmodel

FIV: Hoi, allereerst, lieve Soraya. We zijn blij dat we de kans krijgen u vandaag te interviewen. In 2017 was je een deelneemster aan Germanys Next Topmodel. Hoe kwam je op het idee om daar te solliciteren?

Soraya: Mijn familie heeft me toen op het idee gebracht en me aangemoedigd om de stap te zetten. Ik had zelf nooit verwacht dat ik voor de eerste keer zou mogen deelnemen en dan zo ver zou komen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

FIV: Heb je plannen voor de toekomst met een carrière als model of wil je een andere richting uit?

Soraya: Ik zou heel graag als model willen blijven werken en daar succes hebben. Modellenwerk is mijn grote passie, dus ik kon me geen mooiere baan voor mij voorstellen.

FIV: Ook in 2017 heb je je eerste YouTube-video geüpload. Hoe ben je begonnen?

Soraya: Ik wil dichtbij en authentiek zijn voor mijn gemeenschap. Daarom probeer ik mijn modellenleven zo veel mogelijk met hen te delen. Ik vind YouTube een goed kanaal om videobeelden van mijn reizen te posten en met mijn volgers te delen. Helaas heb ik mijn YouTube-kanaal de laatste tijd een beetje verwaarloosd, maar ik zal binnenkort weer regelmatig video’s uploaden.

Tips: Huidverzorging & make-up

FIV: Je hebt verschillende make-up video’s op je YouTube kanaal. Wat zijn jouw ultieme tips die je aan elk meisje zou aanraden?

  • Een goed huidverzorgingsproduct met SPF of een zonnefilter als basis.
  • Een BB crème in plaats van een foundation

FIV: Je geeft ook huidverzorgingstips op TikTok. Wat zijn jouw tips voor een heldere huid?

Soraya: Vier tips voor een goede huid:

  1. Reinig het gezicht elke avond goed, maar niet te agressief.
  2. Gebruik een goede vochtinbrengende crème.
  3. Leg citroenschijfjes met zout op huidoneffenheden, dit droogt de oneffenheden uit. Maar wees voorzichtig en laat het niet langer dan 10 minuten op de getroffen gebieden zitten.
  4. Drink veel water!

FIV: Je Instagram hoogtepunten onthullen dat je veel reist. Wat waren je hoogtepunten van 2020 ondanks Corona?

Soraya: Mijn hoogtepunten waren dat ik veel tijd met mijn familie heb doorgebracht en dat ik creatiever ben geworden. Ik heb dit jaar ook mijn beroeps baccalaureaat en mijn rijbewijs gehaald.

FIV: Je bent ook actief op TikTok en je meest bekeken video heeft bijna 800.000 views. Wat is jouw recept voor succes?

Soraya: Ik denk dat mijn recept voor succes is dat ik ben wie ik ben. Ik doe nooit alsof en deel zelfs de grappigste momenten met mijn volgers.

FIV: Wat is uw favoriete vakantiebestemming?

Soraya: Mijn favoriete vakantiebestemming is Bali. Ik hou van de cultuur en de warme mensen daar. Het voelt als thuis elke keer als ik er ben.

FIV: Wat is je favoriete bezigheid als je offline bent?

Soraya: Als ik offline ben, breng ik het liefst tijd door met mijn familie. Er is niets belangrijkers voor mij.

Beeldmateriaal – © – Fab4Media