Exclusive Fashion Interview

Exclusief interview met de prachtige influencer Justyna Czerniak – Fashion, Lifestyle, Travel & Copenhagen Fashion Week

Mode-influencer – Justyna Czerniak is een ongelooflijke blogger, influencer en moeder uit Polen die gepassioneerd is door mode. Haar minimalistische, elegante en zelfverzekerde fashion look maakt Justyna Czerniak deel uit van de beste street style van de Copenhagen Fashion Week. FIV Magazine is verheugd u een exclusief interview met Justyna Czerniak te mogen presenteren over mode, reizen, lifestyle en de Copenhagen Fashion Week.

FIV: Hoe zou u uw universum en stijl omschrijven aan mensen die u nog niet kennen?

Justyna. Mijn naam is Justyna Czerniak. Op mijn Instagram blog schreef ik trots dat ik een moeder en een echtgenote ben en een gepassioneerde blogger en influencer.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Ik probeer elk van deze functies “voltijds” uit te oefenen, zodat mijn familieleden niet het gevoel hebben dat mijn passie, mode, mij te veel van hen verwijdert. Ik ben moeder van de 6-jarige Pola, die gefascineerd is door wat ik doe en probeert mee te doen, en ik heb een geweldige echtgenoot die me bij elke stap steunt.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de wereld van mode, kunst en muziek. Ik zing en teken al zolang ik me kan herinneren, en hoewel ik economie heb gestudeerd, kan ik eerlijk toegeven dat de wereld van het harde zakendoen me helemaal niet aantrekt. Het runnen van een blog is voor mij een fascinerend mode-avontuur, dat ik vandaag de dag onmogelijk kan opgeven. Het contact met volgelingen drijft me ongelooflijk! Elke dag leer ik mode, kijk ik naar de trends en probeer ik aan mijn publiek alles over te brengen wat mij op dat moment fascineert. Ik wil niet cliché zijn over hoe geweldig het me doet voelen om iemand zijn stijl te helpen ontdekken door mijn dagelijkse werk op de blog…. maar het is waar, dat maakt dat ik me geweldig voel! Het is gewoon leuk om te weten dat je werk door iemand gewaardeerd wordt of dat iemand voordeel heeft gehaald uit wat je doet.

Als ik mijn stijl in een paar woorden zou moeten omschrijven…. Een minimalistische, elegante, bewuste en zelfverzekerde vrouw die niet bang is om soms gek te doen.

Ik heb veel plezier met mode. Ik hou van alles wat ermee te maken heeft en het combineren van stijlen gaat me gemakkelijk af. Afwisseling in mode is leuk, maar wat we moeten leren is gematigdheid. Mijn geliefde Coco Chanel zei altijd dat “eenvoud de sleutel is tot ware elegantie”.

Fashion Influencer interview

Instagram Feed – Geheimen voor fotoshoot

FIV: Uw Instagram-feed is prachtig. Wat is je geheim? Kunt u ons vertellen over uw favoriete camera-apparatuur voor fotoshoots?

Justyna: Er zijn geen geheimen bij het maken van mijn feed! Ik gebruik een FijiFilm X-T4 camera, maar ik heb er maar één lens (80-200) voor. De camera helpt me om te gaan met moeilijkere lichtomstandigheden, maar ik gebruik mijn iphone 11 net zo veel. Ik ben erg ongeduldig en wil het eindresultaat van de sessie meteen aan de telefoon zien. Mijn feed bevat natuurlijk ook beelden van professionele straatfotografen met wie ik het genoegen heb samen te werken tijdens de modeweken in Kopenhagen en Parijs. Ik ben al een hele tijd bezig met de formule van mijn voer. Vroeger gebruikte ik filters – nu niet meer; ik vertrouw gewoon op natuurlijke kleuren en licht. Ik ben me zeer bewust van de inhoud die ik op mijn blog wil communiceren en ik probeer ervoor te zorgen dat zowel de inhoud als de feed die die inhoud uitdrukt consistent en minimalistisch zijn.

Zomer 2020 – Modetrends

FIV: U bent altijd op zoek naar nieuwe trends. Wat is jouw ultieme it-bag voor deze zomer 2020?

Justyna: Nou, zoals de Amerikanen zeggen, het is mijn nieuwste “Baby in da House” of geel “The Chain Bag” van Bottega Veneta. Ik kocht het onlangs en gaf het aan mezelf als cadeau voor de komende vijf verjaardagen.

Handtasche Bottega Veneta

FIV: Kun je als mode-influencer je favoriete outfit voor deze zomer 2020 beschrijven?

Justyna: Outfit voor deze zomer? Dit is zeker een zomerjurk “SAUDADE” ontworpen door Simon Porte Jacquemus! Ik ontmoette Simon op Paris Fashion Week 2019 toen ik backstage was bij zijn show. Op dat moment zag ik dat hij een uitzonderlijk kunstenaar is die verder ontwerpt dan de bestaande trends. Hij bracht miniatuur handtasjes uit waar meisjes over de hele wereld gek op werden. Toen ik zijn nieuwste project zag in de vorm van een zomerjurk, wist ik dat het precies was wat ik zocht. Een jurk die delicatesse, elegantie en vrouwelijkheid combineert.

De tweede favoriete zomeroutfit, maar dan casual, is de top en short van het merk Toteme van The Frankie Shop. Ik hou van dit setje in combinatie met Bottega Veneta slippers en mijn nieuwe kettingtas.

Copenhagen Fashion Week met Justyna Czerniak

FIV: Je bent gewend om de Copenhagen Fashion Week bij te wonen, die de “hoofdstad van de nieuwe stijl” is. Wie zijn je 3 favoriete ontwerpers uit Kopenhagen? En wat vind je het leukst tijdens Fashion Weeks?

Justyna: Ik hou van de mode uit Kopenhagen! Het is uniek en heeft een originaliteit die niet verward kan worden met creaties uit Parijs of New York. Ik hou echt van de “Kopenhagen” stijl. Ik ben blond. Ik hoor vaak dat ik op een “Scandi meisje” lijk. Wie weet, misschien heb ik een beetje Scandinavisch bloed in me, daarom hou ik van deze stijl! Mijn “TOP 3” voor Kopenhaagse merken zijn MUNTHE, BAUM en PFERDGARTEN en Birgitte Herskind. Iedereen die tijdens de Fashion Week naar Kopenhagen komt, zal mijn woorden bevestigen – de onvergetelijke sfeer van dit evenement wordt gecreëerd door mensen! Geweldige mensen van over de hele wereld, vriendelijk, open voor mode en kunst. Ik hou van eindeloze gesprekken voor en na de show! Dat is wat ik het meeste mis als de grote modeshow voorbij is en je naar huis moet.

Fashion Look

FIV: Je mode leven laat je de nieuwste trendy plaatsen ontdekken. Je hebt zoveel geluk. Waar zijn je favoriete modezaken?

Justyna: Mijn favoriete modeplekken zijn Kopenhagen en Parijs. Ik ken deze steden goed, ik voel me er veilig en ik heb er veel vrienden waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik waardeer Londen ook, ik heb er een paar jaar gewoond, maar helaas vind ik het moeilijk om een sfeer te proeven die vergelijkbaar is met die van Kopenhagen en Parijs.

Reizen – Beste reis tot nu toe & Top 3 benodigdheden om mee te nemen op reis in de zomer

FIV: U bent gewend om naar mooie plaatsen te reizen. Wat is je mooiste reis tot nu toe geweest en waar zou je nog eens naartoe willen reizen?

Justyna: Ik hou ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken! Tot nu toe heb ik de dierbaarste herinneringen aan mijn reis naar Malta. Wij huurden een kamer in een historisch privé-huis in Valletta (de hoofdstad) met een piepklein balkon met uitzicht op zee. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 16e eeuw. Valletta is een waar architecturaal juweel! Geplaveide straten, kleine wijnbars, historische pleinen …. Ja, ik hield echt van de sfeer!

Als ik mij afvraag waarheen ik zou willen terugkeren, besef ik dat het tijdverspilling zou zijn om terug te gaan. Wat ik bedoel is dat ik liever nieuwe plaatsen ontdek. Ik droom ervan om naar Japan te reizen en het land te zien van de kant die niet te zien is voor wie de grote toeristische routes volgt.

FIV: Wat zijn voor jou als modeliefhebber de 3 belangrijkste dingen die je moet inpakken als je in de zomer op reis gaat?

Justyna: Als ik ver reis, kies ik een trainingspak voor het comfort. Ik doe er een zonnebril en een tas bij. Naar mijn mening zijn het deze twee accessoires die de geschiedenis van de moderne mode hebben geschreven!

Fashion influencer interview

Instagram: Jc_lovfashion

Youtube: Justyna Czerniak