Influencer Awards & Wereldblogger – Naomi-Jane Adams over Reizen, Luxe & Lifestyle

Reizen is een zeer gewaardeerd onderwerp op instagram. De influencer van het moment deelt steeds vaker haar reizen, die voor haar de plaatsen zijn waar nieuwe trends ontstaan. Naomi is een van Londens top bloggers op het gebied van luxe, reizen, mode en lifestyle. Naomi maakt deel uit van de Top 8 Luxury Travel Instagram Page van 2017 en heeft gewerkt met een aantal van ‘s werelds toonaangevende reis-, bestemmings-, mode- en lifestylemerken. FIV heeft voor u een exclusief interview voorbereid over een van de nieuwste trends: Reizen.

FIV: Hallo Naomi, je bent een prachtige Londense luxe, reis, mode en lifestyle oprichter. Maar hoe heb je een interesse ontwikkeld in elk van deze categorieën?

Naomi: Ik werk al meer dan 20 jaar in de reiswereld en PR, dus het is altijd een deel van mij geweest! Ik ben een zeer creatief iemand die al van jongs af aan naaide en dingen maakte en zoals de meeste mensen van nature geïnteresseerd is in mode en alles wat met vrouwelijkheid, lifestyle en schoonheid te maken heeft, net als iedereen die vóór Instagram door de modebladen bladert.

https://www.instagram.com/p/Bo2rvJMlP7X/

Hoe bouw je een zinvolle sociale media?

FIV: In slechts een paar jaar tijd heb je sponsorschappen opgebouwd met luxe reismerken, over de hele wereld gereisd en een aanzienlijke social media aanhang opgebouwd. Wat is je geheim?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Naomi: Het is niet slechts een paar jaar geleden. Ik begon 10 jaar geleden te werken met verschillende Griekse eigendommen, zeilresorts en het Griekse Bureau voor Toerisme, voornamelijk met Face Book Pages en het schrijven van blogs voor de verschillende verkooppunten. Ik begon het account op Instagram zodra het was geopend om deze inhoud te delen, maar op dat moment lag de focus vooral op Facebook. Ik had al een sterke aanhang opgebouwd op mijn Facebook-pagina. Ik had het geluk advies te krijgen van de eigenaar van een van de grootste reclamebureaus in Israël die me voorstelde wat ik deed, ik heette een “sociale beïnvloeder”, dit was ongeveer 5 jaar geleden, en ik zou me in de toekomst meer op Instagram moeten richten. Dus deed ik ….. Natuurlijk werkte ik fulltime voor de Daily Mail en General Trust Group, dus mijn reizen vielen gewoon binnen mijn jaarlijkse verlof, dus in 2017 was mijn inhoud allemaal gericht op die reizen en weekenden en dagtripjes of restaurants. Ik begon met het verkennen van gebieden op mijn feed uit mijn land en deelde ook andere plaatsen die ik bezocht. Al snel namen hotels, touroperators en toerismebureaus contact met me op om op mijn feed te posten. Ik wilde de wereld delen zoals ik hem zie, ik wilde dat elke foto het gevoel gaf dat je de persoon kon zijn die daar staat….

https://www.instagram.com/p/BqSiL4wlIdG/

FIV: Als we uw voeruniversum in één woord zouden moeten samenvatten, zou het dit zijn: Paradijs. Wat is je favoriet van alle posts op je Instagram-account? En waar haal jij je inspiratie vandaan?

Naomi: Natuurlijk zoals iedereen die ik op Instagram en Pinterest zie mij inspo geeft, maar ik blijf weg van het namaken ervan. Het is moeilijk om niet op dezelfde plaats een foto te nemen als dat je het beste uitkijkpunt geeft, maar je zult de heer niet in dezelfde jurk en hetzelfde kapsel aantreffen die iemand anders volledig imiteert. Eerlijk gezegd, als ik aankom, loop ik rond en neem veel foto’s, ik zie wat werkt…. Ik weet welke gebieden een hotel wil benadrukken, de kamer, de sociale ruimtes zoals het zwembad, het eten in de spa, dus ik werk aan het creëren van inhoud rond die gebieden voor eten en verhalen. Als je de camerarol ziet, weet je dat ik dat met mijn publiek wil delen.

Meestal moet er een middelpunt zijn, of het nu een fantastisch uitzicht is, een mooi bord eten, er moet iets zijn waardoor iemand denkt: hier moet ik heen, dit is een ervaring voor mij!

Top meest populaire luxe bestemmingen

FIV: Je maakt deel uit van de Top 8 Luxury Travel Instagram Page van 2017. Van alle plekken waar je bent geweest in de wereld, wat zijn je top 5 favoriete luxe reisbestemmingen?

Naomi: Voor luxe;

  • Santorini & Mýkonos in Griekenland
  • Seychellen
  • Maldiven
  • Dubai
  • Abu Dhabi

https://www.instagram.com/p/BxAIDECFXux/

FIV: Naomi, je hebt meer dan 750.000 volgers vandaag. Wat is voor jou de grootste uitdaging om een influencer te zijn?

Naomi: Werken in de reiswereld is erg kort van te voren, mijn betaalde banen kunnen 1 week tot 4 weken van te voren komen dus het is moeilijk voor mij om iets te plannen buiten de 4 weken wat moeilijk is wanneer reizen gepland moeten worden en proberen te plannen en te chatten met klanten als je op reis bent met een andere klant kan uitputtend zijn (dat is waarom veel reis influencers maar een paar uur slaap per nacht krijgen als ze aan het werk zijn).

Je kunt niet garanderen welke inkomsten er elke maand binnenkomen, tenzij je een maandelijkse samenwerking als merkambassadeur hebt en als je al betaald wordt (merken die geld achterhouden voor 6 maanden, bureaus die sluiten zodat ze helemaal niet betaald worden) is het hetzelfde als iedereen die zelfstandig werkt, je hebt geen gegarandeerde inkomsten en al het werk van onderhandelen, biedingen uitbrengen en het werk produceren, tot de finishing touch met je publiek praten en dan factureren, het is allemaal voor jou!

De trollen zijn duidelijk iets waar iedereen mee om moet gaan, het hoort bij het werk! Ik heb tijden gehad dat het zo erg werd en sommigen van hen zijn professionals die weten hoe ze bij je binnen kunnen komen, dan kunnen ze contact opnemen met iedereen die emails stuurt naar je klanten die een hoop spam naar je account sturen als je ze geen antwoord geeft. Maar na een tijdje moet je proberen, ik weet dat het moeilijk is, maar probeer echt niet te reageren.

https://www.instagram.com/p/BxJyozolzZ0/

Influencer tips: gesponsorde content, branded messaging, feed inspiratie en volgers

FIV: Hoe beslissen jullie als influencers en zakenvrouwen met welke merken jullie samenwerken en hoe zorg je ervoor dat je volgers openstaan voor gesponsorde content?

Naomi: Ik promoot Luxury Travel, dus het is allemaal Luxury Travel, afgezien van het feit dat het alles is wat ik gebruik. Je hebt waarschijnlijk elke influencer horen zeggen dat ik alleen dingen promoot waarvan ik denk dat ze authentiek zijn, en dan zie je 20 horloges, 20 mueslirepen, verschillende telefoonapps die de lijst afgaan, op hun pagina.

Voor mij zullen er veel modecollabs zijn, alles wat ik natuurlijk draag en gebruik, zoals badmode en reisproducten en natuurlijk alle beauty- en lifestyleproducten. De vraag die je moet stellen is, als je enige publiek je moeder was, zou je dit dan aan haar verkopen?

FIV: Je hebt een onleesbare feed! Hoe zorg je ervoor dat branded messaging goed bij je feed past?

Naomi: Ik heb altijd geprobeerd om het op mijn manier te doen! Ik verlies veel betaalde banen of ik krijg geld aangeboden als ik mijn imago verander en ik zeg gewoon nee. Ik vind het niet leuk. Als het niet bij me past, dan passen we gewoon niet bij elkaar. Brand partnerships werken altijd goed als het merk de influencers laat delen in hun benadering van de presentatie en het gebruik van het product. Niemand kent zijn publiek beter dan de influencers, maar ook de influencer en het merk moeten zien of dit publiek iemand is die wil luisteren. Dit is waar een merk moet weten dat dit de verkeerde influencer is voor mijn product en ook moet een influencer de baan niet aannemen omdat het product geen relevantie heeft voor jou of je publiek.

https://www.instagram.com/p/BtW2jNKlK4V/

Moet een lijst hebben om op reis te gaan

FIV: Hoe organiseer je als reiziger je reizen? En wat is jouw must have lijst om op reis te gaan?

Naomi: Veel van hen zijn van korte duur. Tegenwoordig zijn de meeste van mijn reizen omdat iemand, een hotel, een luchtvaartmaatschappij, een reis PR, een toerisme bestuur me heeft gecontacteerd en met me wil werken, en dan is het de standaard onderhandeling van data, diensten, reisschema’s, enz., die ook samenvalt met al het andere merk werk dat ik op locatie moet fotograferen.

Ik neem alle standaardspullen mee, zoals iedereen, al mijn apparatuur, camera’s, opladers enzovoort, alle merkproducten voor het fotograferen, toiletartikelen, kleding, maar buiten dat neem ik altijd een enorme deken mee als ik in het vliegtuig zit! Ik vlieg veel, te veel, en het is gewoon iets om me te helpen slapen (zoals een comfortdeken van thuis en ik kan het gebruiken om me in te wikkelen als je naar een bestemming gaat waar het warm is, maar dan zijn er die koude nachten, ik ben op veel vluchten geweest en zelfs met het kleine dekentje dat je dat geeft had ik het koud, dus ik heb altijd mijn warme deken bij me in mijn handbagage!

https://www.instagram.com/p/BfloCD5FmYG/