Katie One fashion interview

Exclusief interview met Katie One in de Jardin du Luxembourg Parijs

Katie One Paris – Katie Giorgadze, beter bekend als Katie One op Instagram, is geboren in het Georgische mijnstadje Zestafoni. Katie is al enkele jaren Parijzenaar en is een vrouw met vele talenten: Blogger, Fotograaf, Zakenvrouw, Model, Stylist en Social Media Consultant. Haar 712K volgers op Instagram waarderen Katie om haar uitbundige creativiteit en haar “couple goal” video’s met haar man Lev. Katie heeft een Katie One app gemaakt om foto’s en video’s te bewerken zoals zij. Op deze app kunt u ook de mooiste plekken ter wereld vinden om mooie foto’s te maken met een interactieve kaart. Katie heeft ook haar eigen merk handgemaakte juwelen gecreëerd in Zuid-Frankrijk.

FIV Magazine had de gelegenheid om de prachtige Katie te ontmoeten in de Luxemburgse tuinen in Parijs een week geleden. Wij hebben voor u een exclusief interview met Katie voorbereid over haar reizen, haar leven in Parijs, haar favoriete Parijse restaurants, haar zomertrends en haar 3 favoriete poses voor mooie Instagramfoto’s. Zonder verder oponthoud, ontdek dit exclusieve video interview met Katie vanuit Parijs.

Exclusief interview met influencer Katie One in de Jardin du Luxembourg in Parijs

Mooie Katie in de Jardin du Luxembourg in Parijs

Fashion Interview Katie One

5 Mobiele Foto Ideeën in 1 Minuut – Creativiteit met Katie One

https://www.youtube.com/watch?v=6Ubx5mM4kZ0

Koppel doel: Katie & Lev

Je hebt vast al op Instagram of Tik Tok de “Couple Goal” video’s gezien van de geweldige Katie One en haar man Lev die de wereld rondreizen met camera en smartphone in de hand! Ze zijn gewend om de backstage van hun Parijse en internationale liefde te delen op Instagram.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/CD9kltkorEp/

Instagram Katie Een

Instagram Katie één app

Instagram door Katie One Jewelry Shop

Youtube Katie Een

Katie One App

Door Katie One Paris Jewelry Shop