Bottega Veneta video’s: Modeshows, geschiedenis & evolutie, parfumcampagne

Bottega Veneta – Bottega Veneta is een Italiaans luxemerk dat sinds de oprichting in 1966 synoniem staat voor elegantie en vakmanschap. Het merk heeft door de jaren heen veel opmerkelijke successen geboekt, waaronder indrukwekkende modeshows en begeerde producten zoals tassen en schoenen. In dit artikel vind je interessante video’s over het designermerk: inzichten in actuele modeshows, het succesverhaal van het merk en een sensuele parfumcampagne – wees benieuwd!

Bottega Veneta: de modeshows van 2023

Bottega Veneta staat bekend om zijn elegante en geraffineerde modeshows, die altijd de aandacht van de mode-industrie trekken. De shows bieden een kijkje in de nieuwste trends en ontwerpen die het merk te bieden heeft.

De Milan Fashion Week is elk jaar weer een hoogtepunt voor de mode-industrie – de Spring Summer Fashion Show 2023 van Bottega Veneta was absoluut een onvergetelijke ervaring. De catwalk was een pastelrivier van gesmolten krijtjes die de aandacht van het publiek trok en het podium vormde voor de prachtige collectie. De locatie, ontworpen door de beroemde kunstenaar en architect Gaetano Pesce. Onder het motto “On The Go” presenteerde het merk een verscheidenheid aan ontwerpen die verschillende persoonlijkheden en stijlen weerspiegelden.

Herfst/Winter Show: “Vreemde ontmoeting

Ook Bottega Veneta liet zich inspireren door de straat voor de show van de herfst/wintercollectie, met als thema de ontmoeting. Het merk wist de stoere, rauwe sfeer van de straat te combineren met zijn elegante en verfijnde esthetiek om een indrukwekkende collectie te creëren. Je kunt clips van de show bekijken in deze video:

Bottega Veneta: geschiedenis en ontwikkeling

Bottega Veneta is een van de meest prestigieuze luxemerken ter wereld en heeft door de jaren heen een indrukwekkende geschiedenis en evolutie doorgemaakt. Het merk werd in 1966 opgericht in Vicenza, Italië, en maakte al snel naam als fabrikant van handgemaakte lederwaren. In de loop der tijd is Bottega Veneta uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om zijn verfijnde esthetiek, innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Leer meer over het begin van het merk en de doelen voor de komende jaren in de volgende video:

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Bottega Veneta: “Illusione” parfum campagne

Modellen Simon Nessman en Vittoria Ceretti schitteren in de geurcampagne voor Bottega Veneta Illusione. Met Illusione Female creëerde Bottega Veneta een unieke en buitengewone definitie van tijd als de ultieme luxe – een schijnbaar zwevend moment tussen droom en werkelijkheid. Aromatische noten van bergamot en zwarte bessen smelten samen met vrouwelijke oranjebloesem en groene vijgenbladeren om een licht en fris hart te creëren.