Laura Blair fashion interview

Exclusief interview met Laura Blair uit Londen over mode, beauty en reizen

Laura Blair, een prachtige en geweldige vrouw uit Londen, is een van de ongelooflijke influencers om te volgen op Instagram. Zij is gewend om dagelijks waardevolle beautytips en adviezen te geven en opmerkelijke outfits en mode te delen. Zij werkt met vele internationale mode- en schoonheidsmerken zoals Dior, Lancôme, L’Oréal, Guess, Marc Jacobs of Nivea. Het FIV-team heeft een exclusief interview met Laura Blair over mode, beauty en reizen voor u voorbereid!

Fashion & Beauty Influencer Laura Blair: succesverhaal van een fashionista

Hallo Laura! Hoe gaat het met je? Heeft iemand je ooit verteld dat je op Victoria Beckham lijkt? Je bent een prominente fashion en beauty influencer met meer dan 180K volgers op Instagram. Wanneer ben je begonnen met bloggen en wat was je motivatie om te beginnen?

Laura: Ik ben in 2016 goed begonnen met bloggen. Ik zeg naar behoren, want daarvoor had ik een Instagram-account waarop ik gewoon foto’s deelde die ik mooi vond – als een Pinterest-bord met mijn vrienden. Toen begon ik foto’s te nemen van mijn outfits tijdens mijn lunchpauze en daarna YouTube-video’s. Het was dus een gespreid proces, maar over het algemeen kostte het me ongeveer vier jaar om het stadium te bereiken waarin ik nu ben. In het begin was er geen echte motivatie, het was gewoon iets dat ik graag deed en toen werd het een carrière. Ik hield van elk aspect ervan, dus werkte ik er elk uur van elke dag aan. Wat Victoria Beckham betreft – hartelijk dank, want ik ben helemaal weg van haar! Ik denk dat ze echt begrijpt wat vrouwen willen als ze volwassen worden. Je zult zien dat de meeste van haar kleren geschikt zijn voor alle leeftijden, en dat is zeker iets wat ik ook probeer te doen op mijn kanalen, aangezien mijn social media-publiek wat ouder is.

https://www.instagram.com/p/CDoucA_DZVa/

FIV: U heeft een uitzonderlijk unieke stijl. Waar heb je je gevoel voor mode vandaan?

Laura: Het was op school dat ik voor het eerst verliefd werd op mode. Ik ben een paar keer naar huis gestuurd omdat mijn outfit te gek was voor de nette dresscode – laten we zeggen dat ik graag met een schaar naar mijn pakken greep. Ik ontwierp een hele mode-lijn voor mijn A-levels en kreeg een beurs om de mode-ontwerp opleiding aan het London College of Fashion te doen (die ik eigenlijk afsloeg). Als tiener ging ik rond in mijn plaatselijke liefdadigheidswinkels en vond daar gewoon juweeltjes om verschillende stijlen te creëren. Ik vond het heerlijk om het internet af te struinen naar foto’s van beroemdheden om te zien wat zij droegen ter inspiratie, wat toen (in de jaren ’90) best een moeilijke opgave was! Ik heb me van jongs af aan met mode beziggehouden, zodat wat ik nu doe zo ingebakken zit in mijn leven dat het voor mij vanzelfsprekend is.

5 favoriete kledingstukken voor deze zomer 2020

FIV: Je bent gewend om geweldige transport video’s te delen met je volgers. Wat zijn jouw 5 favoriete kledingstukken voor deze zomer 2020?

Laura: Nou, deze zomer zou ik mijn slippers en pyjama zeggen, want ik heb het grootste deel van de vier maanden in bed doorgebracht worstelend met Corona. Nu ik eindelijk weer op krachten ben, moet ik zeggen dat ik dol ben op loafers – ik denk dat ik voor het eerst eerder voor platte loafers kies dan voor hakken. Een spijkerbroek met rechte pijpen – het is de perfecte mix van comfortabel en slim. Je zult me nooit zien zonder een strooien hoed op mijn hoofd – Zara heeft momenteel een geweldige. Ik heb het grootste deel van mijn dagen doorgebracht in een zijden kimono van One Hundred Stars omdat ik in mijn flat rondhang als het warm is. Ten slotte heb ik in deze periode geïnvesteerd in basisstukken die een leven lang meegaan, in plaats van in fast fashion – mijn favoriet is een Prada-tas die groot genoeg is om alles in te doen. Ik denk dat ik tijdens de pandemie zeker van mening ben veranderd over mode en meer wil investeren in kwaliteitsstukken in plaats van in kwantiteit. Ik wil echt helpen om outfits te recyclen en ze meer dan eens te dragen, want met sociale media is het zo makkelijk om steeds een nieuwe outfit te willen.

Modellen reizen: Tips, Crush city & De belangrijkste dingen om mee te nemen op reis.

FIV: Je probeert de wereld rond te reizen op stiletto’s en je hebt al in de VS, Beiroet, Cannes en Londen gewoond. Wat is je “hartenstad” in de wereld en wat doe je er het liefst?

Beiroet zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Het is erg onbegrepen in de westerse wereld en eerlijk gezegd de meest ongelooflijke plaats waar ik ooit ben geweest. Ik zou maar voor een paar maanden gaan en bleef mijn verblijf maar verlengen, het was zo verbazingwekkend en nooit wat ik me in een miljoen jaar had voorgesteld. Het breekt mijn hart dat de explosie onlangs het grootste deel van de stad verwoestte – mijn oude flat was enkele minuten verwijderd van het incident.

Fashion interview Laura Blair

De Lebenezen hebben zo’n geweldige geest over zich – zo gastvrij met een geweldige kijk op het leven. Ik vind dat we in Engeland erg op werk gericht zijn en dat het levenstempo zo hoog ligt, vooral in Londen, dat we soms vergeten te leven. Beiroet heeft het meest verbazingwekkende nachtleven met arena-achtige clubs waar elke avond vuurwerk wordt afgestoken onder de open hemel. Overdag zijn de strandclubs prachtig met uitzicht op de Middellandse Zee. In het weekend kunt u skiën in de bergen en de hele apres-ski ervaring beleven, om dan een paar uur later weer op het strand te zijn. In sommige delen voel je je als in Dubai, en in andere delen zie je echt de ruïnes van de oorlog en de armoede, maar het enige wat Beiroet echt bijzonder maakt zijn de mensen. Het was zo familiegericht, en mensen die je een keer ontmoette, nodigden je uit voor het zondagse diner van hun familie en stelden gewoon hun huis voor je open. Dat gaf me een heel nieuw perspectief op het leven nadat ik wegging.

FIV: Wat zijn voor u als mode-reiziger de 5 belangrijkste dingen die u mee moet nemen op reis?

Laura: Ik plan mijn outfits van tevoren, zodat ik precies weet wat ik elke dag aan heb. Ik vind het zo handig om echt niet te veel in te pakken, en dan bewaar ik de foto’s op mijn telefoon om er later naar te verwijzen. La Roche Posay zonnebrandcrème is een must – het is geweldig voor de gevoelige huid zoals de mijne. Zowel een casual als een geklede schoen, wat de vakantie stijl ook is, je weet maar nooit! De St Tropez gezichtsmist is ook een goede, want die geeft een natuurlijke gloed als je nog maar net bruin bent. Ik reis altijd graag in een sportkit, omdat ik vind dat de jetlag het beste overwonnen kan worden, ook al is hij zacht.

Mooie tips: Huidverzorgingsroutine & zomermake-up met Laura Blair

FIV: U bent gewend te werken met schoonheidsmerken als Dior, Marc Jacobs, Lancôme, L’Oréal en waardevolle tips te delen met uw gemeenschap. Heb je advies voor mensen die deze zomer een natuurlijke make-up willen? Welk product beveelt u aan?

Laura: Ik ben dol op de Estee Lauder BB Highlighter – het is geweldig voor een snelle oplossing om je er minder moe uit te laten zien. Het verheldert echt de oogcontouren. Ik draag het meestal alleen in de zomer en sla de foundation over.

https://www.instagram.com/p/B_ncJs_D7ow/

FIV: Kunt u uw vijf stappen delen om onze zomer huidverzorging te realiseren?

Laura: Mensen zijn altijd zo geschokt als ik mijn huidverzorgingsroutine vertel, dat ik eigenlijk geen vijf tips heb – ik doe helemaal niet zo veel. In mijn twintiger jaren had ik veel last van mijn huid en leerde ik dat hoe minder producten ik gebruik in mijn huidverzorgingsroutine, hoe beter. Ik was mijn gezicht gewoon met warm water en daarna met koud water – toen ik de face wash liet vallen, begon mijn huid gewoon te gloeien! Ik gebruik eenvoudige reinigingsdoekjes om mijn make-up eraf te halen. Ik weet dat reinigingsdoekjes worden afgekeurd in de schoonheidsindustrie, maar ze werken echt goed voor mij, omdat ik denk dat ik een vrij vette huid heb en het helpt om dat op afstand te houden. Ik gebruik een vochtinbrengend masker van Codage – een merk dat ik niet genoeg kan aanbevelen voor de gevoelige huid! Een wimperserum is iets waar ik van ben gaan houden – ik was altijd sceptisch, maar nadat ik het had geprobeerd en getest, zijn mijn wimpers nog nooit zo lang gegroeid.

Zomer workout trainingstips met Laura Blair

FIV: Wat zijn je beste trainingstips voor de zomer?

Laura: Zuiver eten en krachttraining. Het lijkt erop dat mensen altijd op crash diëten gaan en overdreven cardio training doen voor de feestdagen. Dit is zo slecht voor je lichaam en zal het heel moeilijk voor je maken om op de lange termijn gewicht te verliezen. Een schoon dieet en regelmatig eten in combinatie met het versterken van je spieren zal je metabolisme zo veel versnellen.

FIV: Wat is je favoriete citaat waar je naar leeft?

Laura: Wat mode betreft, is mijn slogan op sociale media altijd geweest: “Het is niet het prijskaartje dat je definieert, het is de stijl”. Ik geloof erin dat je niet veel geld nodig hebt om er stijlvol uit te zien. In het leven is er een citaat waar ik van hou – “Je hebt geen recht op de kaarten waarvan je denkt dat je ze had moeten krijgen. Je hebt de plicht de kaarten uit te spelen die je in handen hebt. “Je hebt geen controle over wat je overkomt, maar je kunt wel bepalen hoe je ermee omgaat.

Instagram: Laura Blair

Youtube: Laura Blair

Het Londense mode meisje