Greedilous: Geometrische patronen met kosmopolitische flair – Seoul Fashion Week FW 23/24

Greedilous / Seoul Fashion Week – Speelse ontwerpen, levendige kleuren en avant-gardistische snitten zijn waar het Zuid-Koreaanse modemerk Greedilous bekend om staat. Ook dit seizoen wordt de collectie van de “Queen of Print” Younhee Park gekenmerkt door futuristische moderniteit en geografische patronen. Ontdek hier alles wat je moet weten over de herfst/wintercollectie van Greedilous. Ook: De hoogtepunten van de Seoul Fashion Week FW 23/24 in één oogopslag.

Greedilous: Herfst Winter Looks 23/34

Het modelabel Greedilous, geliefd bij beroemdheden en influencers wereldwijd, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een van de populairste modemerken van Zuid-Korea. Terwijl de ontwerpen van oprichter Younhee Park een onmiskenbare aanwezigheid hebben in Seoul, hebben ze onlangs hun weg gevonden naar internationale showrooms in Hong Kong, Frankrijk en de VS. Altijd op de voorgrond: Parks liefde voor innovatieve graphics in combinatie met ingewikkelde silhouetten. Niet voor niets wordt Park nu de “Queen of Print” genoemd. Haar collecties zijn progressief en kosmopolitisch met sterke visuele effecten die terug te vinden zijn in print, vorm, stof en patroonontwerp.

Dit seizoen is het thema “Focus on Yourself”, waarbij de vrijgevochten sensibiliteit van de jaren ’70 wordt gecombineerd met glam- en rockelementen en casual en vrouwelijke athleisure-details. Daarbij wordt de millenniumtrend op retro- en futuristische wijze geïnterpreteerd om de zucht naar een cultuur van zelfverwezenlijking tot uitdrukking te brengen.

Het thema van de herfst / winter collectie van Greedilous: Focus op jezelf

Baan: Hoogtepunten

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Fotokredieten: Seoul Fashion Week