Vogue Fashion Nights Out Hghlights 2016 : Berlijn

Morgen is het weer zo ver! Samen met QVC als partner viert Vogue de VOGUE FASHIONS NIGHT OUT in Berlijn. Düsseldorf en Wenen zullen dit voorbeeld volgen en de komende dagen aan de festiviteiten deelnemen. We zullen live verslag doen van de Vogue Fashions Night Out in Berlijn en de Vogue Fashions Night Out in Düsseldorf, met Vanessa en Stephan. Kijk uit naar outfits, looks en nog veel meer!

Hoogtepunten in Berlijn

Half Berlijn viert met ons mee. Wij hebben de VFNO 2016 hotspots in Berlijn voor je uitgezocht, zodat je er live bij kunt zijn voor de coolste dingen!

KaDeWe

De Vogue Fashion Nights Out 2016 wordt gevierd op drie verdiepingen in de Kaufhauf des Westens (kortweg KaDeWe). Grote koopjes zo ver het oog reikt. Voel je vrij om langs te komen!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Bikini Berlijn

Een live fotoshoot met Joachim Baldauf zal plaatsvinden bij Bikini Berlin. Vanaf 19.00 uur worden de warenhuizen omgetoverd tot een “Nachtcircus” met DJ’s en foto-hotspots.

Winkelcentrum van Berlijn

De Mall of Berlin is de place to be. Modeshows en een rollend diner zijn de hoogtepunten op de Leipziger Platz.

Hotel Zoo

Ontwerpster Mariana Hoermanseder presenteert hier haar “Hello Kitty Collectie”.

Warenhuis Quartier 206

Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie: Hier vind je een coole fototentoonstelling!

Over het geheel genomen vindt de VFNO 2016 plaats rond de Kurfürstendamm, helemaal tot aan Bikini Berlin en KaDeWe in de Tauentzienstraße.