Germany’s Next Topmodel Seizoen 13: Alle afleveringen, jury, deelnemers & Co!

Germanys next Topmodel begint zijn 13e seizoen op 08.02.2018. Maar dit seizoen heeft niet alleen veel te bieden, tussen de nieuwe deelnemers, de jury en de fantastische locatie, zijn er altijd verrassingen te verwachten! Wij van FIV Magazine zijn uitgenodigd voor de preview van de eerste aflevering op 06.02.2018 in Berlijn en hebben de belangrijkste informatie, nieuwtjes en meer voor u, zodat u op de hoogte bent en volledig op de hoogte bent voor de start van het 13e seizoen! Kom met ons in de stemming voor de start van GNTM 2018. Net als jullie volg ik (Hanna van FIV) al jaren Germanys next Topmodel. Of het nu voor de tv of het laptopscherm is, er valt nooit iets te missen.

Dit jaar hebben we bij FIV weer een GNTM special en nog beter, we nemen jullie mee naar de perspreview van de eerste aflevering van GNTM! Met hopelijk veel drama en spannende nieuwe modellen, bekijken we de eerste aflevering voor u in Berlijn. Met speciale gasten als Nikita Johnson & Papis Loveday, rode lopers en glamoureuze hoogtepunten, zal de eerste aflevering twee dagen voor de uitzending op het grote scherm te zien zijn. FIV Magazine maakt u klaar voor seizoen 13 hieronder kunt u alvast een voorproefje krijgen en ook onze Youtube Throwback Germanys next Top Mopdel Special bekijken op Youtube. Volg ook ons Instagram-kanaal om live mee te kijken met de fashionista’s en de hoogtepunten van de avond(@FIVMAGAZINE ).

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Rode loper, VIP’s, bloggers en FIV Magazine live in Berlijn

Als je ons live wilt vergezellen bij de première van de eerste aflevering, bekijk dan hier onze exclusieve vlog van Hanna:

https://fivmagazin.de/germanys-next-topmodel-2018-gntm-folge-preview-berlin/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Heidi in Paradise: Eerste aflevering – Wie zit er in de jury?

Dit jaar begint GNTM met Heidi Klum als de verleidelijke Venus! Staande in een schelp met een grote parel en de dromerige Caraïbische zee op de achtergrond, presenteert Heidi zich voor het 13e seizoen bovenlichaam vrij. Onder het motto “Welcome to Paradise” zijn op Heidi’s Instagram al kleine glimps en behind-the-scene foto’s te zien van haar en de jury in het Caribisch gebied, die ons natuurlijk enthousiast maken over het aankomende seizoen en nog meer over de eerste aflevering! De jury voor het nieuwe seizoen bestaat net als vorig jaar weer uit Heidi Klum, Thomas Hayo en Michael Michalsky.

Nieuws & Voorbeschouwing van het nieuwe seizoen

De jury is dezelfde gebleven. Maar er is veel nieuws over het 13e seizoen! Sinds het begin van Germanys next Top Model staan de winnaars op de cover van Deutshcne Cosmopolitian. Maar 2018 is het einde – de samenwerking tussen GNTM en Cosmopolitian is beëindigd omdat het concept aan beide kanten is gewijzigd. Maar maak je geen zorgen, de volgende winnaar komt in het Duitse Harper’s Bazaar, een bekend en gerespecteerd modetijdschrift. Harper’s Bazaar behoort samen met Vogue en Elle tot de modegiganten en daarom mogen de modellen zich verheugen op de winnende cover.

Wat kun je verwachten in de eerste aflevering?

Wij van FIV Magazine zijn uitgenodigd voor de preview in Berlijn van de eerste aflevering van GNTM en kunnen u zeggen dat we meer dan enthousiast zijn. Onder andere cat-walk coach Nikita Thompson zal de speciale gast zijn. In de eerste aflevering wordt in drie uur onthuld welke meisjes de Top 50 van het GNTM-seizoen van dit jaar hebben gehaald. Een avond vol hoogtepunten met rode loper en glamour, de preview van de eerste aflevering wordt gepresenteerd op het grote scherm in Zoopalast Berlin. Er zal zelfs een live link-up zijn met Heidi en de twee juryleden Thomas en Michael, rechtstreeks van de opnames in de Caraïben! Wees benieuwd wat er in de volgende FIV post zal staan, of volg onze Instastory en wees er live bij!

Kandidaten van het 13de seizoen – eerste foto’s

Met GNTM verwacht je altijd mooie en geweldige meisjes. Maar wie zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen? Wij hebben een paar van de interessantste voor u uitgezocht.

Born a Boy – Beauty Soraya

Soraya is als jongen geboren! Transgender modellen zijn meer en meer in trek in de industrie, beroemde modellen zoals Andreja Peric, zijn goede rolmodellen en voorbeelden van de steeds groeiende verscheidenheid in de topmodellenwereld. Vooral voor deelnemers als Soraya of seizoen 12 deelnemers Giuliana en Melina, die beiden ook uit de kast zijn gekomen als transgender.

Schoonheidsoperatie? Gerda heeft chirurgische hulp gekregen


Deelneemster Gerda, 24, veranderde haar maten met een bezoek aan de plastisch chirurg. Ze vertelt ons wat ze deed in een preview video. Zal deze verandering haar door het seizoen loodsen? We zullen het snel te weten komen. Ze heeft het al goed gedaan in de Playful GNTM shoot!

Toni en haar geloof – Topmodel worden met hindernissen?

De 17-jarige Toni heeft een sterk geloof. Bijbel, gebed en God zijn alles voor haar. Gaat dit haar problemen geven? Zij moest bij haar pastoor navragen of zij een naaktshoot mocht doen, en wij zullen spoedig zien wat daar uit is gekomen.

Germanys next Topmodel Special – De opvallendste kandidaten van de laatste seizoenen!

Hieronder kunt u onze GNTM Youtube Special bekijken. We waagden een typische Throwback en herinnerden ons welke deelnemers in onze gedachten bleven. Of het nu komt door ruzies en laster of door overtuigende optredens, model Marie Dahmen en haar boeker Jessica hebben een video over de laatste seizoenen voor u gemaakt op Youtube!

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020