Fashion Net & Friends komen samen Düsseldorf 2016

Fashion Net & Friends – Het is weer zo ver. De grootste branchebijeenkomst nodigt u uit voor een gezellige zondagavond in Düsseldorf. Ter gelegenheid van de Order Days in Düsseldorf nodigt de Fashion Net community u voor de zesde keer uit voor een gezellig samenzijn op CPD Sunday. Fashion Net & Friends is een ontspannen bijeenkomst van de industrie met muziek, fruitige en zomerse cocktails en lekker eten. Kort daarvoor, natuurlijk, zijn er shows. Ook tijdens het feest snelden we naar Thomas Rath – helaas waren we te laat (maar dat is een ander verhaal). Passend bij het thema van de avond vindt de Flower Market, het grootste branchefeest van Duitsland, plaats op de bloemengroothandelsmarkt in Düsseldorf. Wij waren erbij en hadden een fantastische avond bij Bloemengroothandel Düsseldorf.

Na de kermis en modeshow: Fashion Net & Friends komen samen Düsseldorf 2016

Een groothandel in bloemen? Waarom niet. Als je aankomt, voel je je een beetje gedesoriënteerd. Muren omheinen de groothandel aan de linker- en rechterkant. Een eenzame poortwachter zit bij de poort van de vrachtwagen. Voor hem liggen een paar zwevende, kleurrijke luchtballonnen. Na een minuut of twee krijgen we het idee – volg de ballonnen! Op de binnenplaats, veel vrachtwagens, veel beton en veel fabrieksgebouwen. Een voor een rijden luxe auto’s de binnenplaats op, achter een van de fabrieksgebouwen. Voila, we zijn er. Na een lang CPD weekend in Düsseldorf, hebben we de laatste bestemming bereikt. The Fashion Net & Friends Come Together Düsseldorf 2016 in de bloemengroothandel van Düsseldorf.

Tada! Lounge, muziek, drankjes, mode en veel bloemen

Al bij het laatste evenement in februari maakten de organisatoren indruk met deze buitengewone locatiekeuze. “Onze laatste Fashion Net & Friends Come Together was een groot succes, dus de keuze van de locatie was deze keer heel gemakkelijk. Wij verheugen ons nu al op een intensieve uitwisseling in een ontspannen sfeer met de movers en shakers van de mode-industrie. Bovenal gaat onze dank uit naar onze sponsors, zonder wie dit grootse evenement niet mogelijk zou zijn. De CPD zondag is begonnen!”, zegt Angelika Firnrohr, directeur Fashion Net e.V. en initiatiefneemster van het evenement. Naast Fashion Net maken ook andere topgastheren het exclusieve evenement mogelijk: Brax, Digel, Eterna, Fuchs Schmitt, Seidensticker, Olymp, The Supreme Group, Rabe, Bugatti, Gerry Weber, Lillet, Mavis, Kö-Bogen, Textilwirtschaft en Zerres.

Er was echt voor alles gezorgd. Bij verschillende kleine bars stonden barmannen klaar voor alle bezoekers: van water, tot heerlijke wijnen, tot zomerse cocktailcreaties. De drankjes van Lillet waren heel bijzonder. Verschillende foodtrucks boden kleine en grote lekkernijen aan, zoals Sophie’s Burger ‘Miss Sophie & Friends’. Met een djane, housemuziek, een zangeres en een elektrische viool werd er tot laat in de avond gedanst. Het bureau openbare orde was er ook even, de muziek stond te hard, alles wat een goed feest nodig heeft.

Dat was een leuke avond.

We hebben veel plezier gehad en interessante mensen van over de hele wereld ontmoet. Van een goed gesprek met een Indiase moderedacteur tot het Supertalent 2015, een zeer sympathieke zangeres en persoon. Uit discretie, hebben we ons ingehouden met foto’s. Maar het feest werd vooral bijgewoond door de hardwerkende mensen achter CPD: merkmanagers, modellen, verkoopdirecteuren en geselecteerde persvertegenwoordigers. Wij danken u hartelijk voor de uitnodiging en kijken uit naar het komende seizoen … in de bloemengroothandel.