Kerstevenementen in en rond Keulen 2018 – De top 8

De meeste mensen vinden het geweldig. Het kerstseizoen in Keulen is begonnen en niet alleen de kerstmarkten in Keulen zijn begonnen, maar er zijn ook tal van andere kerstevenementen in en rond Keulen. Uw agenda is nog niet helemaal volgeboekt en u bent nog op zoek naar geschikte evenementen tijdens de kerstperiode? Wij hebben de coolste evenementen voor u op een rijtje gezet, zodat u niets hoeft te missen.

Kerstevenementen – Top 8 evenementen in Keulen 2018

Er zijn altijd veel leuke evenementen met Kerstmis, maar ze zijn niet altijd goedkoop. Hier zijn de top 8 evenementen die echt de moeite waard zijn om geld en tijd aan te besteden.

Theater am Dom – Kerstmis op het Balkon

Hoe vaak ga je naar het theater? De meeste mensen vinden in hun dagelijks leven niet genoeg tijd, of het juiste gezelschap, om naar het theater te gaan. De komedie “Kerstmis op het Balkon”, opgevoerd in het Theater am Dom, is zeer de moeite waard. Hier, zelfs als je alleen komt, voel je je niet misplaatst. De opstelling van de rijen zitplaatsen geeft je een gevoel van gemeenschap en gedeelde vreugde. Er wordt samen gelachen, want zes acteurs spelen 12 rollen tegelijk, en dat slechts op 2 balkons. Theaterliefhebbers mogen dit stuk zeker niet missen en ook nieuwkomers in de theaterwereld kunnen zich door dit stuk laten inspireren.

Het grootste kerstfeest van Keulen

Op 7 december vindt het grootste kerstfeest van Keulen plaats in de LANXESS Arena. Hier vindt u een kerstshow met Keulse sterren en een grote kerstmarkt met allerlei lekkernijen. Maar je moet iets meer betalen voor dit evenement. Het goedkoopste kaartje voor dit evenement kost €89,00. Deze prijs omvat 4 drankbonnen, 3 eetbonnen, 1 bon voor snoepgoed en natuurlijk toegang tot de show. Dus je zult zeker aan je trekken komen en een geweldige show krijgen. Als u dit evenement niet wilt missen, kunt u hier uw tickets krijgen: Kaartjes.

Kerstmarkten in Keulen

Een bezoek aan een kerstmarkt is elk jaar de moeite waard. De geuren en de sfeer op een kerstmarkt brengen je echt in de kerststemming. In een stad als Keulen zijn er elk jaar veel verschillende kerstmarkten. In Keulen is er voor elk wat wils. In ons artikel Top 10 kerstmarkten in Keulen hebben wij de beste voor u uitgezocht.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/BqHMmAxA8ny/

IJsbaan Heumarkt

De ijsbaan op de Heumarkt is elk jaar weer een spektakel. Voor minder dan €10,00 kun je hier met vrienden of familie je rondjes schaatsen en genieten van de kerstdagen. Als u wilt, kunt u het schaatsen combineren met een ontspannen wandeling over de kerstmarkt Heinzel’s Winter’s Tale. Nadat je je rondjes op het ijs hebt gelopen, kun je meestal een warme crêpe of een klein champignonpannetje eten. Als u variatie wilt brengen in uw eetgewoonten voor de kerstmarkt, lees dan gerust het artikel: Kerst Food Trends.

Kerstmarkt tour naar verschillende kerstmarkten

Als u op één dag meerdere kerstmarkten wilt bezoeken, kunt u zich in Keulen met een Bimmelbahn van de ene kerstmarkt naar de andere laten brengen. Vooral voor toeristen die niet veel tijd hebben om alles in Keulen te ontdekken, is het bijzonder praktisch dat zij in een relatief korte tijd de belangrijkste kerstmarkten van Keulen kunnen bezoeken. De Bimmelbahn brengt passagiers naar de kerstmarkten: Markt van de Engelen op de Neumarkt, Markt van Heinzel op de Alter Markt, naar de Haven – Kerstmarkt bij het Chocolademuseum en naar de Kerstmarkt bij de Kathedraal.

https://www.instagram.com/p/BmoBYMuH3qv/

Phantasialand als winterdroom

Van 23 november 2018 tot 20 januari 2019 heb je de kans om Phantasialand als een winterdroom te bewonderen en je er goed te voelen. Elke dag is er een adembenemend vuurwerk, maar ook de typische kerstlekkernijen, kerstshows, attracties, een waterattractie en een fantastisch decor. De goedkoopste tickets beginnen bij €29,50. Het is zeker een onvergetelijke dag!

Kerstboom zagen

Er zijn verschillende plaatsen in de buurt van Keulen waar u van de aankoop van een kerstboom voor uw huis een echte gebeurtenis met uw gezin kunt maken. Vooral voor de kinderen is dit meestal een onvergetelijke dag. De voordelen: De kinderen zijn “op” en u kunt zien hoe uw boom uiteindelijk in de woonkamer zal staan en koopt geen “varken in een zak”. Als u over een auto beschikt, kunt u bijvoorbeeld naar het 40 km verderop gelegen Hückeswagen rijden en daar tijdens het tweede en derde adventsweekend, of tussen 18 en 23 december vanaf 9.30 uur, een dennenboom uitzoeken, omzagen en een glühwein drinken.

https://www.instagram.com/p/BcQVWiwHz6y/

Keuls Kerstcircus

Van 6 december tot 31 december vindt in Keulen-Mülheim het Kerstcircus plaats. Laat u betoveren door ongelooflijke prestaties en een dromerig kerstsprookje. Tickets zijn verkrijgbaar in de goedkoopste categorie vanaf €21,00. Als dat nog te duur voor u is, kunt u een van de partnerdagen gebruiken om een ticket voor twee personen te kopen als u er met één andere persoon heen gaat. Gezinnen kunnen ook goedkoper weg. Voor 150 euro kunt u vier kaartjes in de goedkoopste categorie krijgen.

FIV wenst u een onvergetelijk Kerstfeest!