Parookaville Madness: Prijs, Line-Up en meer

Welkom in Parookaville, het dorp dat nooit slaapt. Intussen wordt het beschouwd als het grootste EDM-festival in heel Duitsland. Sinds 2015 komen elk jaar bezoekers uit alle hoeken van de wereld samen om het feest van het jaar te vieren op de voormalige luchtmachtbasis Royal Air Force in Weeze.

Stichting van Parookaville

Het grootste EDM festival van Duitsland bestaat nog niet zo lang. Het werd in 2015 opgericht door Bernd Dicks en trok al 25.000 mensen per dag naar het dorp. U vraagt zich waarschijnlijk af, “Waarom Dorf?” Daar is een heel eenvoudig antwoord op – Parookaville is een groot dorp dat speciaal voor het festivalseizoen is gebouwd en nu meer dan 80.000 bezoekers heeft. Als je naar Parookaville gaat, ben je geen bezoeker, maar een burger. Als inwoner van het dorp krijg je een visum en een paspoort voor je festivalverblijf, dat in de plaats komt van de ouderwetse festivaltickets.

https://www.instagram.com/p/BpwjNJEFAc9/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Verdere specials van het grootste EDM festival in Duitsland

Natuurlijk is er meer in een dorp dan zijn inwoners en een paar podia. Om het gevoel compleet te maken is er een postkantoor, een openluchtzwembad met een optie voor zeepaardjes, een gevangenis met tatoeëerders, een politiebureau, een beautyfarm, een stadsbos, een kermis met een achtbaan en natuurlijk een kerk. Dit is echter geen gewone kerk, maar een kerk die vrij is van gewoonten en godsdienst. In de afgelopen jaren zijn daar honderden feesthuwelijken voltrokken, alsmede een of twee echte huwelijksaanzoeken.

https://www.instagram.com/p/BkhhtLCA7Gv/

De hoogtepunten van Parookaville

Op het 150.000 vierkante meter grote terrein van het festival hebben al heel wat grote namen uit de scene hun opwachting gemaakt. Onder hen bevinden zich de Franse EDM-gigant David Guetta, Steve Aoki, Axwell Ingrosso en de Duitse dj’s Robin Schulz en Felix Jaehn. Hun optredens worden onderstreept door enorme licht- en geluidseffecten – een uitgebreid decor voert de feestvierders mee naar andere werelden.

https://www.instagram.com/p/BlqHkr1nXuC/

Prijzen en kampeermogelijkheden

Wat is een festival zonder camping? Het hoort er allemaal bij en daarom hebben wij hier wat informatie voor u verzameld, zodat u alles wat u voor uw planning nodig hebt in één oogopslag kunt zien:

Een visum voor het hele weekend kost je 209 euro – dat is alleen de toegangsprijs. Van de verschillende campings is Mellowfields nog beschikbaar voor 2019. De Mellowfields kost 295€ plus 10,-€ borg.

https://www.instagram.com/p/BW7vLhfFuz1/

Camping deluxe

U kunt zich natuurlijk ook werk besparen en gewoon een kant-en-klare tent met toebehoren huren voor uw verblijf daar. Aangezien de plaatsen voor 2019 al ruimschoots weg zijn, moet je opschieten, want er zijn nog maar een paar 2-persoonstenten over. De prijs voor het Bioko Deluxe pakket is 1.468 euro, dat is 734 euro per persoon.

De Line-Up

De line-up voor 2019 is nog een groot geheim, maar het zal zeker weer overweldigend zijn. Met scene giganten als Zedd en David Guetta, is het moeilijk voor te stellen hoe dit nu nog overtroffen zal worden. Maar net als u hebben wij er alle vertrouwen in dat Parookaville zijn fans in 2019 niet zal teleurstellen. Tickets zijn al bijna uitverkocht en dat is nog voordat de line-up bekend is gemaakt – dus blijf op de hoogte. Parookaville wacht op je.