Festival Gids – Coachella, Tomorrowland & Co: Line up + Outfit Special

Hallo mijn lieverds!

Deze week hebben we een kleine special over het Coachella festival. Van de line-up tot de outfits, de make-up en de after-show party’s, je vindt hier alles wat je interesseert.

Festivals 2017 – Coachella & Tomorrowland

Elk jaar zijn er festivals over de hele wereld. De bekendste zijn een magneet voor bloggers, influencers, beroemdheden en de grote sterren. Of het nu in Duitsland, België of de VS is, de mensen komen samen om meestal in de open lucht feest te vieren op de muziek.

Coachella Festival – Line up + Outfit Special

Het Coachella Valley Music and Arts Festival vindt plaats in de woestijnen van Californië en is de place to be elk voorjaar. Een enorme line-up lokt de menigte elk jaar naar het zonnige Californië. Van rock tot indie en hiphop, je vindt er artiesten als Kendrick Lamar, Lorde, Radiohead, Lady Gaga en Travis Scott. Hier kun je alle sterren vinden, zoals The Weekend, Selena Gomez, de Kardashians of Drake. Het festival is ook elk jaar een must voor bloggers en influencers. Pamela Reif, Caroline Dauer, Farina Opoku, Meredith Mickelson, Olivia Culpo of Stefanie Giesinger. Ze reizen allemaal naar de VS om aan dit evenement deel te nemen. Maar de juiste styling is bijzonder belangrijk. Coachella staat bekend om zijn bohemian look, en elk jaar geven de gasten een andere draai aan deze trend. In 2017 waren strassteentjes op het gezicht supertrendy om een chique en toch casual look te creëren. Ik heb wat outfitinspiraties van Coachella voor je op een rijtje gezet.

#coachella 1/3 ??

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

guesswhosback

Een bericht gedeeld door Sonia (@itsnotsonia) op

Dag 2?

Een bericht gedeeld door MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson) op

COACHELLA 2017 Ik ben er klaar voor. Jurk @boohoousa #boohooontheroad

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀?Caroline Einhoff? (@caro_e_) op

Tomorrowland Festival – Line Up + Locatie Specail

Het Tomorrowland Festival vindt elke nazomer plaats in België. Na het succes daar, hebben de organisatoren nog twee locaties geopend. Het technofestival vindt nu ook plaats in Brazilië en de Verenigde Staten. Maar er gaat niets boven het origineel, dus België is en blijft de place to be. De organisatoren zijn erin geslaagd om van het festival hun eigen kleine wereld te maken. Het begint met de tickets, die in een gesloten doosje met een sleutel zitten en een zeer chique design hebben, en gaat verder met hun eigen luchtvaartmaatschappij. Eenmaal daar, voel je je alsof je in een nieuwe wereld bent aangekomen. U kunt op het terrein tenten of zelfs hele huizen huren om het weekend in door te brengen. Met meer dan 10 podia is de line-up navenant groot. Er zijn ook veel restaurants, pubs, winkelfaciliteiten, supermarkten, tatoeëerders en nog veel meer. Je voelt je alsof je in een stad van de toekomst bent aangekomen. Mensen van over de hele wereld feesten hier met de beste DJ’s. Op de line-up staan sterren als Steve Aoki, Marshmello, Eric Prydz, Martin Garrix en Carl Cox. Hier zijn een paar indrukken van het mega-evenement voor u.

Ya mero, ya mero!!! Cuenta regresiva!!! Tmrrwlnd 2017!!!

Een bericht gedeeld door Ernesto Aceves (@acevesconte) op

#martingarrix #festivals #tomorrowland #napfestival

Een bericht gedeeld door new festival 2018 in france (@n.a.p_festival) op