WW Treffen (voorheen WeightWatchers): sterrenkok & danskoningin Motsi Mabuse – mijn ervaring

Wellness dat werkt een statement met belofte – Ook dit jaar organiseert WW een evenement voor influencers die via hun WW hun streefgewicht willen bereiken. Ik was erbij en neem je mee op deze reis naar WW Winter Wonderland. Je hebt altijd al willen weten of het voor jou de moeite waard is om te beginnen en hoe begint de reis met WW eigenlijk? In dit artikel geef ik u informatie over WW met alle details die u moet weten en neem ik u vervolgens mee naar het jaarlijkse evenement.

Wat is WeightWatchers?

Meer dan miljoenen vrouwen en mannen zijn al afgevallen met WeightWatchers. Maar WW wordt niet bepaald door het aantal kilo’s dat haar klanten verliezen, maar door het feit dat afvallen leuk is voor haar klanten. De aanvaarding dat je soms meer succes hebt en soms minder, omdat het streefgewicht uiteindelijk een lange weg is.

Recepten voor klassieke menu’s en trendvoedsel

Weight Watchers wil niet dat je je favoriete snacks, maaltijden of ingrediënten mist. Aan de hand van een quiz wordt een persoonlijk dieetplan opgesteld om u de beste resultaten te geven. Je dieet veranderen is misschien gemakkelijk gezegd, maar de echte uitdaging ligt in het dagelijkse leven en het succesvol integreren van je dieetplan daarin. Weight Watchers biedt gedragsstrategieën om cliënten te helpen hun dieet zo goed mogelijk in hun dagelijks leven te integreren.

https://www.youtube.com/watch?v=1PgphQTszmA

Hoe werkt het puntensysteem? Bereken & Co.

Het puntensysteem is een door Weight Watchers ontwikkeld programma waarbij elke deelnemer een Smartpoints budget heeft. Hieraan moet worden vastgehouden om succes te boeken. Verschillende maaltijden en voedingsmiddelen hebben verschillende aantallen Smartpoints en dit maakt het hele programma heel duidelijk welke voedingsmiddelen moeten worden opgenomen of beperkt in de dagelijkse voeding. Het budget wordt berekend op basis van leeftijd, lengte, gewicht en geslacht.

Wat kan de WW app doen?

De WW app zet al je gegevens op één plek. Het is de plaats waar u uw gewicht kunt bijhouden, recepten kunt zoeken en beloningen kunt verzamelen voor gezonde gewoonten. Een mobiel receptenboek met advies, een online community en alles in één om je te motiveren je doelen te blijven nastreven.

De nieuwe vergadering. Ik was erbij! Mijn ervaringen

Een locatie, meer dan 60 influencers, een sterrenchef + Motsi Mabouse en dat allemaal op één evenement? Ik neem je mee en laat je mijn ervaringen van het evenement zien. Een dag vol verrassingen, blije gezichten en natuurlijk heerlijk eten.

Influencer, celebrity chef & Motsi Mabouse

Vandaag komen alle WW influencers samen om gezamenlijke successen te vieren maar ook om te praten over nieuws, bij WW, privé en in de community. Wie heeft welk recept uitgeprobeerd? Hoe gaat het met het nieuwe puntensysteem? De perfecte tijd voor koetjes en kalfjes en reünies, na een lange tijd. WW is niet alleen trots op de vele individuele successen van haar klanten, maar beloont ook eens per jaar het uithoudingsvermogen en kookenthousiasme van de WW Influencers met een feestelijk event. Hiervoor worden alle influencers die verslag doen van hun avondreis op Instagram uitgenodigd om samen te eten, ideeën uit te wisselen en een gezellige avond te hebben.

Video & Event by One: Social Media Agency.

Blauwe loper en chocolaatjes – Voel je goed met WW

De FourtyFour in Düsseldorf is waarschijnlijk een van de mooiste locaties om deze feestelijke gelegenheid te vieren. Bij het binnenkomen van de lobby zagen de meisjes het WW-logo op een groot reclamebord en wisten dus dat ze welkom waren en dat de dag nu officieel kon beginnen. 4 liften brachten verschillende groepen influencers naar de bovenste verdieping, waar al een WW blauwe loper was uitgerold en een ober WW chocolaatjes uitdeelde. Er waren veel nieuwsgierige blikken toen de 4 meter hoge kerstboom in de winterzon werd ontdekt. Een Polaroid camera werd gebruikt om een schattig portret te maken van elke influencer, met een persoonlijke handtekening voor een grote fotowand. Het uitzicht naar rechts toonde een persmuur, waar de eerste interviews en foto’s al werden geschoten. Recht vooruit kon men een prachtig voorbereide showkeuken zien, liefdevol ontworpen met kleine kruidenperkjes en seizoensgroenten en -fruit geserveerd in leistenen schalen. Later zal Andi Schweiger, sterrenkok bekend van tv en samenwerkingen met WW, gerechten bereiden uit zijn nieuwe kookboek met WeightWatchers. Een platform met huiden en kussens biedt een perfect zicht op het spektakel.

Sterrenkok Andi Schweiger – sterren eten en heerlijke recepten

Een heel bijzonder hoogtepunt voor alle deelnemers was de sterrenkok, Andi Schweiger, iedereen kent en houdt van hem. Hij betovert de WW-gemeenschap niet alleen op YouTube, maar ook live op het evenement met zijn show cooking en aansluitende praatjes. Andi werkt al heel lang met WW en doet kooklessen met enthousiaste fans. Het menu van de dag was geïnspireerd op zijn kookboek, dat samen met WW werkelijkheid is geworden. Een pompoensoep als voorgerecht, een lamsfilet met verse rode kool en zwarte schorseneren aardappelpannenkoekjes als hoofdgerecht en een maanzaadtaart met pruimencompote als dessert. Zijn kookboek “Genial Saisonal!” was ook verkrijgbaar als geschenk voor alle meisjes en viel erg in de smaak. Iedereen kon zijn boek laten signeren en op de foto met sterrenkok Andi.

Gesprekken en Magazine Cover

Naast de showkeuken was een grote tafel gedekt met paarse bloemen en prachtige tafeldecoraties. Omgeven door glazen gevels, was de hele ambiance super uitnodigend om in de perfecte stemming van het evenement te genieten. Vanaf de tafels had elke influencer een goed zicht op het podium waar de gesprekken met Starkohc Andi Schweiger en Motsi Mabouse werden gehouden. Aan de andere kant van de zaal, een beetje verborgen maar zeer klassiek, was een pershoek waar planten en banken werden gebruikt om een comfortabel gevoel te creëren en een mooie achtergrond voor alle interviews. Hier krijgen de influencers de kans om te vertellen over hun ervaring met Weight Watchers en hun persoonlijke vooruitgang, waarbij ze natuurlijk ook een paar tips geven. De hele dag is gevuld met toespraken van stergasten, het eten en andere kleine activiteiten. Zo werd de studio ingericht om de meisjes de kans te geven hun eigen persoonlijke WW magazine cover te schieten.

Dansen met Motsi Mabouse

Als special bezocht Motsi Mabouse, jurylid bij Let’s Dance in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, het evenement en sprak over haar eigen eetgewoonten, haar nieuwe kind en hoe bewust ze sindsdien met haar voeding omgaat. Het evenement werd afgesloten met een dansles van Motsi en alle influencers kregen de kans om hun dansbenen te laten swingen tijdens een persoonlijke coachingsessie. Een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Video & Event by One: Social Media Agency.

Wat een dag! Gezellige woonkamer vibes

Toen het programma langzaam ten einde liep, werd de sfeer heel ontspannen en deed denken aan een grote huiskamer met een gezellig, familiaal gevoel. Alle meisjes hadden nog een kans om gewoon samen te zitten, foto’s te nemen en te genieten van een warme glühwein op het dakterras terwijl de zon onderging. Juist op dit dakterras werd een drone gelanceerd en kon iedereen naar de camera zwaaien voor de ongelooflijke shots. Toen het evenement ten einde liep, kreeg elke influencer een goodiebag mee naar huis, vol met kleine verrassingen. Het nieuwe kookboek “Genial Saisonal!” van sterrenkok Andi Schweiger, snacks uit de WW Shop en een kookboek voor werkende mensen. Alle influencers verlieten het evenement met een goed gevoel, nieuwe verhalen en veel nieuwe informatie voor een goed leven.

12 vragen voor Motsi Mabuse

https://www.youtube.com/watch?v=RLU7Zw9yD8A