Zomer en muziekfestivals: deze outfits om te dragen in 2019

De Somme komt steeds dichterbij. De eerste festivalkaartjes worden verkocht of weggegeven op de radio. Wie wil er een zomer met goede muziek, koude drankjes en stijlvolle outfits? Intussen zijn festivals niet meer zo vies als vroeger. Tegenwoordig gaan mensen winkelen voor de evenementen en kopen de beste outfits voor goede foto’s. Coachella Festival is het beste voorbeeld voor foto’s, mode en muziek. Als u perfect voorbereid wilt zijn op de zomer, moet u onze trendtips lezen.

Kronet, bloemenkrans en zonnehoed – uw hoofdtooi voor het festival

Eindelijk heb je een plausibele verklaring voor het dragen van een kroontje en voor je overdreven bloemenkransen – het festival. Bij elke outfit hoort een bijpassende hoofdtooi. Bloemen en bloemetjes in het algemeen zijn elk jaar een zeer populaire zomerlook en dat zal in 2019 hoogstwaarschijnlijk niet veranderen, want wie wil er nu niet vrolijk kleurrijk feesten in de hitte en de zon?

https://www.instagram.com/p/Bqz_qDFFxpC/

Perfecte kapsels voor een festival – krullen, glitter en kleur

https://www.instagram.com/p/BvgWJkOBtmD/

Op festivals vind je altijd mensen met spannende outfits. De laatste jaren is er een trend ontstaan om het haar te presenteren op een manier die zo festival-geschikt mogelijk is, maar toch stijlvol. Beginnend met verschillende gevlochten kapsels en opsteekkapsels, tot kleurrijke accenten en glitter. Als je ervan houdt om op te vallen, moet je deze trend in de zomer volgen. Verschillende handleidingen of beschrijvingen tonen u hoe u deze kapsels kunt bereiken! Als dat nog niet genoeg is, kun je ook glitters op je gezicht plakken! Een blikvanger voor iedereen.

Kimono, en bloemmotieven – zomers op het festival

De kimono is ook erg populair. Dit eigenlijk traditionele Japanse kledingstuk is een zeer gewild kledingstuk voor de zomer. Hij bestaat natuurlijk niet uit verschillende lagen zoals het origineel, maar is verkrijgbaar als maxi en als minikimono. In veel verschillende kleuren en snitten is de kimono in 2019 een ongelooflijk populair kledingstuk geweest, en we kunnen nog steeds variaties van zijn eigen kledingstuk verwachten. Als u niet alleen in bikini over het gazon wilt lopen, kunt u een kimono heel nonchalant aantrekken en er toch heel stijlvol uitzien.

https://www.instagram.com/p/BekVCWaDEML/

Als de zon schijnt, draag je bijna nooit zwart. Het is veel te warm en de sfeer op een festival moet altijd kleurrijk en schril zijn. Daarom durven meisjes en jongens opvallende outfits te dragen. Of het nu bloemenpatronen of dierenprints zijn – deze outfits geven je een vrij en gelukkig gevoel!

https://www.instagram.com/p/BvWzY5vF-4X/

https://www.instagram.com/p/BrLBrlrgP2U/

Zonnebril meer dan alleen bescherming tegen de zon

Natuurlijk is de zonnebril in de eerste plaats bedoeld om u tegen de zon te beschermen. Complete onzin, als je in de Hurricane of Parookaville bent, draag je ze niet om jezelf te beschermen. Eerst en vooral is het een van de belangrijkste festivalaccessoires en dat zal het altijd blijven. Er zijn zoveel verschillende soorten glazen, dat je er best meerdere meeneemt. Of het nu de bekende gespiegelde pilotenbril is of iets discreter, u kunt kiezen voor een bril die bij uw outfit past.

https://www.instagram.com/p/BvhCwr0ljN8/

Fanny packs zijn terug

Sinds 2018 is er geen ontkomen meer aan – fanny packs zijn terug. We willen niet alleen stijl, maar ook efficiëntie. Fanny packs bieden gewoon beide. Er zijn nu meer en meer designer fanny packs. Bovendien biedt geen enkele tas een betere bescherming voor uw waardevolle spullen, omdat u ze, logisch, altijd recht voor u hebt. Natuurlijk heeft FIV ook een artikel waarin u alles kunt lezen over de coolste fanny packs.

https://www.instagram.com/p/BvWzT-dB283/

Dierenprint: hoed, jas, shirt, broek – alles kan met luipaardprint

De modetrend voor 2019 is leo en slangenprint. Natuurlijk mag het ook niet ontbreken in je outfit. Voor 2019 zijn het gekke slangenpatronen en wilde leo-prints. Leo is weer overal – rokken, blouses, truien, leggings en hetzelfde geldt voor slang. De trend is in 2018 al begonnen, maar zal in 2019 zeker in veel collecties aanwezig zijn en dus ook jouw garderobe sieren.

https://www.instagram.com/p/Bveq45qnKAU/

https://www.instagram.com/p/BvhXfeln8iE/