Germanys Next Topmodel 2018 – Wat kun je verwachten in de 1e GNTM-aflevering! Voorbeschouwing x Berlijn

Germany’s Next Topmodel 2018 begint aan zijn 13e seizoen. De eerste aflevering is te zien op 08.02.2018 om 20:15 op Pro Sieben. Maar wat kun je verwachten in de eerste aflevering? Wij van FIV Magazine mochten de preview-première bijwonen in Berlijn, twee dagen voordat de eerste aflevering op tv te zien is. Ik heb het belangrijkste nieuws en informatie voor jullie, zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten in de eerste aflevering en het 13e seizoen. Lees verder om op de hoogte te zijn voor de start en bekijk onze Youtube-video – de speciale gasten van de première in het Zoo Palast Berlin en de GNTM-jury onthullen wat seizoen 13 van Germany’s Next Topmodel zo speciaal maakt!

Berlijn Backstage! Zo zag de première van 2018 van GNTM eruit met onder anderen Nikeata Thompson en Papis Loveday.

Stergasten, bloggers en coaches waren 48 uur voor de officiële première van de eerste aflevering van GNTM 2018 live op de scène. Ga mee op de rode loper:

Heidi Klum over het nieuwe seizoen en aflevering 1

“Dit jaar zal alles anders zijn. En bovenal, anders dan je denkt.”

Een bericht gedeeld door Germany’s next Topmodel (@germanysnexttopmodel) op

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Germanys next Topmodel seizoen 13: Al het nieuws, jury, deelnemers & Co!

Germanys next Topmodel begint zijn 13e seizoen op 08.02.2018. Maar dit seizoen heeft niet alleen veel te bieden, tussen de nieuwe deelnemers, de jury en de fantastische locatie, zijn er altijd verrassingen te verwachten! Wij van FIV Magazine zijn uitgenodigd voor de preview van de eerste aflevering op 06.02.2018 in Berlijn en hebben de belangrijkste informatie, nieuwtjes en meer voor u, zodat u op de hoogte bent en volledig op de hoogte bent voor de start van het 13e seizoen!

Nieuwe ronde, nieuw geluk: make-over, concurrentie en de vertrouwde GNTM-jury

Dit jaar nodigt Heidi Klum de top 50-deelneemsters van Germany’s next Topmodel uit naar de Caraïben voor de start van het 13e seizoen. Bij aanvang van de preview première van de 1e aflevering van GNTM in de Zoopalast Berlin, was er een live uitzending met de jury! Thomas Hayo, Michael Michalsky en natuurlijk Heidi Klum beantwoordden live vanuit LA een paar vragen over de opnames van de 11e aflevering, en gaven ook impressies en een paar spoilers van wat we dit jaar kunnen verwachten. De stemming van het publiek in de bioscoopzaal was opgewekt, maar je kon ook de spanning en opwinding voor de eerste aflevering voelen.

Makeover 2018 – Iedereen wordt kaal?

Het kiezen van de Top 50 was moeilijk dit jaar, volgens Michael Michalsky. Maar door te beginnen met de reis naar het Caribisch gebied, konden de juryleden de meisjes leren kennen die sneller vooruit waren gegaan. Michael en zijn Witte Team richten zich dit jaar weer op “diversiteit”. Tijdens de live schakeling kunt u, net als in de eerste aflevering, dit jaar op GNTM een strijd verwachten tussen Team White (Michael Michalsky) en Team Black (Thomas Hayo). Kleine kwinkslagen en grapjes tussen Thomas en Michael zijn ook een hoogtepunt om naar uit te kijken in de eerste aflevering. De jury zal gevraagd worden of ze ons iets kunnen vertellen over de make-over. Alle meisjes worden dit jaar kaal! Dus aflevering 11 zou interessant voor ons moeten zijn.

“Dit jaar is de casting uitgebreid. Meisjes die interessant zijn, zijn meer en meer in trek (ongeacht of het rondingen zijn, vitiligo een huidziekte die pigmentstoornissen veroorzaakt). ” volgens Heidi Klum. Thomas zegt ook dat het belangrijk is dat modellen persoonlijkheid hebben. In de modellenwereld speelt dit vaak een rol of grote klanten, zoals Dolce & Gabbana, een meisje boeken of niet. Dit jaar werden ook veel meisjes gevonden via sociale media, aldus de jury. Michalsky waarschuwt Heidi en Thomas dan om niet alles te onthullen. Het publiek in de bioscoopzaal krijgt een grote glimlach van de drie juryleden en roept: “Let vooral op… Wij, de jury! Kort daarna mochten wij en de rest van het publiek de allereerste aflevering van het 13e seizoen bekijken.

GNTM in het paradijs: Wie haalt het tot het Caraïbisch gebied en gaat de eerste uitdaging aan?

De aflevering begint en je voelt de spanning stijgen in het publiek. In de teaser zijn de meisjes te zien op het strand in het Caribisch gebied in bikini’s, tijdens een naaktshoot en krijg je dramatische momenten te zien van komende shoots. Modellen in grote jurken kijken elkaar uitdagend aan, dan is er een knip en zie je de opener met Heidi Klum. Heidi is in bikini (zoals hierboven te zien op haar Instagram post) en van sexy poses tot scènes van Heidi in het zwembad, de opener is de perfecte introductie van het seizoen 13 thema “Welcome to Paradise”.

De Jaarlijkse Casting – Tranen, Drama Vreugde!

De casting van dit jaar bestond uit een grote verscheidenheid aan meisjes. Van meisjes die vitiligo hebben tot meisjes met atypische modelmaten, alles was aanwezig en sommigen haalden zelfs een ronde verder de reis naar de Caraïben! De strijd tussen Thomas Hayo’s Team Schwarz en Michael Michalsky’s Team Weiß is ook dit jaar weer groot. In de casting zie je enkele grappige uitspraken van Michael en in onze bioscoopzaal tijdens de preview werd er luid gelachen en geklapt tijdens grappige scènes tussen de juryleden en o.a. de kandidate Klaudia.

De tranen vloeiden al in de eerste aflevering, van opluchting en vreugde tot verdrietige deelnemers voor wie het helaas niet genoeg was. Iedereen toonde grote verbazing en vervolgens enthousiasme, vooral toen Michalsky de modellen toesprak. “Hoe oud ben je?” “26 jaar” “Goed.” en het gesprek eindigde onmiddellijk. We vonden het geweldig hoe Michalsky zo snel van onderwerp kon veranderen.

Schiet en wandel uitdaging

Na de casting en een paar introductievideo’s van de meisjes, gaan de twee teams van de Top 50 naar Heidi in het Caribisch gebied. De eerste uitdaging wacht daar op hen: In de “Shoot & Walk” moeten de meisjes in 60 seconden indruk maken op het hoofd van de jury met expressieve poses en variatie. Beide team mentoren geven hen een beetje voorbereiding hierop. Team Thomas heeft de eerste moeilijkheden, welke van de modellen zal voor problemen zorgen? Daar kom je achter in de eerste aflevering. Heidi prijst beide juryleden als zeer motiverend en goede mentoren.

Maar de uitdaging is groot – “De uitdaging voor de meisjes is om de korte tijd die ze hebben, te gebruiken om een blijvende indruk te maken,” zegt Heidi Klum. Van Toni (18 jaar uit Stuttgart), die van spanning en sensatie houdt, tot de 19-jarige Victoria “Ik zou er alles voor over hebben om Duitslands volgende Topmodel 2018 te worden” leren we de modellen stukje bij beetje kennen. Voor sommigen is de reis naar het Caribisch gebied van korte duur, omdat dit jaar, zoals Heidi zegt, “alles anders is.” Op één ding na, en dat is dat er maar één het volgende Top Model van Duitsland kan worden! Morgen om 20:15 op Pro 7 kun je zien wie er naar huis gaat. De zoektocht naar het volgende Top Model 2018 begint. Wees nieuwsgierig!

Throwback GNTM 2017 met Marie & Jessica: De opvallendste kandidaten van de laatste seizoenen!

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020