Winkelopeningen: 6 redenen waarom ze gewoon geweldig zijn voor bloggers!

Winkelopeningen. Ze zijn een geweldige manier om de aandacht te vestigen op uw merk en uw nieuwe winkel. Veel reclame, specials en een cool evenement helpen sommige winkels om veel nieuwe klanten aan te trekken en naam te maken. Aangezien het onderwerp influencers en bloggers de laatste tijd steeds belangrijker is geworden, worden velen van hen uitgenodigd om een nog groter bereik te bereiken. Omdat ik de laatste tijd voor een paar winkelopeningen ben uitgenodigd, heb ik mijn 6 redenen waarom ik zo’n grote fan van winkelopeningen ben geworden en waarom jij naar de volgende winkelopening bij jou in de buurt moet komen, op een rijtje gezet.

6 redenen waarom winkelopeningen geweldig zijn voor bloggers

Winkelopeningen zijn natuurlijk vooral bedoeld voor de gewone klant. Zij kunnen leuke kleine dingen verwachten en meestal ook leuke kortingsacties of prijsvragen. Aangezien ik als blogger zelfs ben uitgenodigd voor een of twee van deze evenementen, kan ik de hele zaak vanuit een ander perspectief bekijken. Dus hier zijn mijn 6 redenen waarom winkelopeningen gewoon geweldig zijn.

Geweldige catering – een beetje verfrissing tijdens het winkelen kan nooit kwaad

De meeste winkelopeningen verleiden u bij de voordeur met heerlijke kleine traktaties zoals champagne, limonade, popcorn, ijskoffie, broodjes of andere lekkernijen die het de moeite waard maken om een kijkje in de winkel te nemen. Winkelen gaat veel beter met een beetje verfrissing en je bent meteen blij als er iets kleins is om op te knabbelen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Gebeurtenisfactor – het plezier mag daarbij niet worden vergeten

Geef de klant een goed gevoel en zorg ervoor dat goede herinneringen aan de winkel blijven. Zo krijg je klanten die steeds weer terugkomen. En wat is een betere manier om dat te doen dan met muziek? Bij bijna elke winkelopening staat een DJ muziek te draaien voor de klanten. Dit maakt winkelen een zeer opwindende ervaring.

Kortingen! – Is er iets beters ?

Een geschenk ontvangen of een koopje doen. Is er iets beters dan te weten dat je iets goedkoper hebt dan het eigenlijk is? Bijna het beste aan winkelopeningen zijn naar mijn mening kortingsacties of wedstrijden. Of het nu gaat om een draaiend rad waarmee je iets kunt winnen, waardebonnen of wedstrijden, het is gewoon leuk en verhoogt de funfactor voor de klant enorm.

Sterrenkasserol – Ontmoet sterren in het echte leven

Vaak worden beroemdheden uitgenodigd voor dergelijke evenementen, die presenteren of gewoon bloggers die de winkel inspecteren met Youtube cam en apparatuur. Een winkelopening is het perfecte evenement om een bekende te ontmoeten, aangezien de winkel veel influencers uitnodigt om het evenement in een gericht bereik te tonen. Voordeel van deze. Meestal krijgen ze iets gratis of worden ze betaald voor hun optreden.

Nieuwe producten, nieuwe merken

Tijdens winkelopeningen kunt u, afhankelijk van de winkel, nieuwe merken voor uzelf ontdekken of producten vinden waarvan u het bestaan niet wist. Je wordt al snel verliefd op het nieuwe it-stuk en dit is waar reden #3 weer van pas komt, want met een beetje geluk kun je het goedkoper krijgen! En wat kan er beter zijn?

Aanbiedingen – Eerder in de winkel?

Hier is nog een kleine reden voor de bloggers of influencers onder ons. Winkelopeningen zijn geweldige evenementen die uw volgers interesseren en heel leuk zijn. Vaak zijn er op afspraak leuke specials mogelijk, zoals een uur eerder dan iedereen de winkel in mogen om je volgers exclusieve producten te laten zien, enz. Een leuk idee om een leuke nieuwe video te schieten of ze gewoon mee te nemen via Instagram Live.

Mijn winkelopening ervaring

Ik ben al uitgenodigd voor een of twee winkelopeningen en ik heb natuurlijk ook video’s gemaakt. Hier is een kort overzicht voor u.

Onygo Winkel Opening

Dit was erg spontaan maar super leuk. Ik ging naar een winkelopening in Keulen met Soraya en mijn vriend. Hier is onze video erover:

VIDEO NIET LANGER BESCHIKBAAR!

Gereserveerde winkelopening

Deze opening was ook super cool. Nikeata Thompson was er en we konden de winkel binnengaan en filmen een uur voor de opening. We waren er ook de dag voor de opening en mochten een outfit samenstellen voor de opening.

Dat waren mijn 6 redenen waarom winkelopeningen gewoon geweldig zijn. Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze kleine mini-blog tussendoor en dat jullie gemotiveerd zijn om binnenkort naar een opening te gaan. Tot dan, wens ik u een fijne week!

Je Iva ❤