Berlin Fashion Week x Model Agency Casting | FIV #takeover op 04 juli

Binnenkort is het weer zo ver, de Berlijnse modeweek staat voor de deur! Met voorstellingen van 02.07. – 07.07.2018 in de E-Werk, Berlin Mitte. De gerenommeerde ontwerpers van de Duitse modewereld komen in Berlijn bijeen om de collecties voor het komende seizoen voor te stellen. Natuurlijk, we zullen er elke dag live voor je zijn! Wij zullen live verslag uitbrengen van de belangrijke shows en vanuit onze “redactieflat” in Berlin Mitte met drie redacteuren – vanaf het eerste welkomstdrankje om 10 uur ‘s ochtends tot de zonsopgang na de show om 9 uur ‘s ochtends. Dit jaar zijn niet alleen de usual suspects vertegenwoordigd, zoals de Berlijnse ontwerpster Irene Luft, maar ook nieuwe labels maken deel uit van het feest, waaronder HUGO. Zullen we stiekem naar de HUGA aftershowparty kunnen gaan? Je zult het over een paar dagen weten!

https://www.instagram.com/p/BkalseNlGN0

Modeweek en modellencasts

Net als in de winter met de grote Curvy Model Casting, begeleiden wij ook in de zomer het Berlijnse modellenbureau CM Models met hun castings voor de Fashion Week. Als je altijd al voor de grote ontwerpers hebt willen werken, heb je een van de grote en gerenommeerde modellenbureaus nodig als je management. CM Models werkt met veel grote namen, enkele van hun referentieklanten zijn PRADA maar ook DIOR evenals vele Duitse modeklanten zoals C&A, Peek und Cloppenburg maar ook ABOUT YOU en Zalando. Daarom begeleiden we ook dit jaar weer jonge talenten op hun eerste modellencast met een magazine en als vlog.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Model worden + modellen aanbevelen

Als u er al lang van droomt om model te worden of iemand kent die het zeker eens zou moeten proberen, dan raden wij u de casting op 04.07 in Berlin-Mitte aan. Alle informatie over de casting vindt u hier: