Supermodel Alessandra Ambrosio @ Olympia “Gouden Nacht” in OMEGA House in Rio

Je ontmoet niet elke dag topmodellen. Supermodellen zoals Alessandra Ambrosio nog minder. Alessandra staat model voor o.a. Victoria’s Secret en is daarmee een van de meest gewilde modellen op de internationale markt. Natuurlijk zal ze ook in Rio zijn, bij de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Voor alle deelnemende atleten en sporters in Rio betekent een gouden medaille de langverwachte vervulling van een echte droom. De atleten trainen een hele carrière naar dit moment toe. Uiteindelijk komt het allemaal neer op honderdsten van seconden. Daarom is OMEGA aan boord bij de Olympische Spelen, als een betrouwbare partner voor nauwkeurige tijdwaarneming. Maar OMEGA is ook weg van de Spelen en uitgenodigd voor de “Gouden Nacht” in het OMEGEA House op het strand van Ipanema. De dag ervoor was het al spraakmakend met Oscaracteur Eddie Redmayne en prins Albert van Monaco. Vandaag is supermodel Alessandra Ambrosio de stralende eregast op de “Gold Night”.

Supermodel Alessandra Ambrosio – Interview & Luxe in het glamoureuze OMEGA House!

Exclusieve gasten in een fantastische, gouden sfeer – de ambiance in het OMEGA House!

De vurige Braziliaan was nog maar een paar dagen daarvoor een trotse fakkeldrager geweest. Ze betoverde de gasten in Brazilië met een witte jurk van MISHA en goud fonkelende schoenen van Casadei – bekroond natuurlijk door een OMEGA Seamaster polshorloge in 18 K rood goud met parelmoer wijzerplaat. Het traditionele Zwitserse merk weet hoe het met zijn accessoires de sterren op het podium moet zetten.

Alessandra Ambrosio uitte ook haar enthousiasme voor de Olympische Spelen: “Het is een grote eer voor ons om de Spelen hier in Rio te houden, een van de mooiste steden ter wereld. Het is een droom die uitkomt, niet alleen voor Brazilië, maar voor heel Latijns-Amerika. En toen mocht ik de fakkel dragen en mijn land vertegenwoordigen. Mijn hele familie was er om dit moment met mij te delen.”

supermodel-alessandra-ambrosio-gold-night-omega-house-olympia-rio-viviane-pasmanter-roter-teppich-presse

Interview met topmodel Alessandra Ambrosio op de rode loper!