THE $KULL Launch Event – Philipp Plein, Sophia Thomalla & CM Models

Philipp Plein is waarschijnlijk een van de populairste namen op het gebied van mode en lifestyle. Op 10.12.2019 werd in Berlijn een evenement gehouden om de nieuwe THE $KULL geur te lanceren en CM Models was erbij. Lees hier alles over de nieuwe geur en het evenement.

Glitterkoppen en hoogdravendheid – de nalatenschap van Philipp Plein

Philipp Plein is een Duitse ontwerper die de laatste jaren een grote naam heeft gemaakt. Zijn handelsmerk: Swarovski schedels. Zijn elegante en dure klassieke stijl, die hij in elk stuk tot uitdrukking brengt, wordt bewonderd door vele klanten die fan zijn van de ontwerper. Luxe mode voor mensen die luxe willen leven. Philipp Plein biedt de perfecte ontwerpen voor mensen die graag laten zien wat ze hebben. Nu is er een parfumlancering georganiseerd om de intrede in de parfumerie te beginnen.

THE $KULL – Philipp Plein’s eerste parfum

The Skull is de eerste geur die Philipp Plein heeft gecreëerd. Tijdens het evenement was er de gelegenheid om de geur ter plaatse uit te proberen en ervan te genieten. De verpakking heeft de typische doodshoofd-look, die het handelsmerk is van het merk van de ontwerper. Aan de details kun je zien hoeveel liefde er alleen al in de verpakking is gestoken. Super chique, maar op een zeer elegante, eenvoudige manier. De geur is voor mannen en vrouwen. Het ruikt een beetje zoet door de bourbon vanille noot. Philipp’s A & O bij de creatie was dat zijn parfum een hoge herkenningswaarde heeft. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, wordt het parfum in een trailer van hoge kwaliteit gepresenteerd op de officiële website.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Sophia Thomalla beschrijft de geur met eenvoudige woorden: “Ik denk dat het naar geld ruikt”.

https://www.instagram.com/p/B55h5hLKhjX/

Philipp Plein Store op de Ku’damm – de plaats van het evenement

Het hele evenement vond plaats in de Philipp Plein-winkel aan de Ku’damm in Berlijn. Naast andere luxe winkels, heeft Philipp Plein hier ook zijn winkel. Toen we het evenement binnenkwamen, leek alles in hoogglans te zijn. Bij de ingang werden we begroet door twee modellen die de nieuwe geur introduceerden. Alle deelnemers aan het evenement hebben geprobeerd om van de avond een onvergetelijke start te maken. Tijdens het hele evenement hadden we de gelegenheid om de mode van Philipp Plein te bewonderen en van dichtbij te bekijken. Door de aangename sfeer in de winkel vonden er veel gesprekken plaats tussen de gasten en werd er veel gekletst. Er werd ook champagne van Philipp Plein geserveerd.

Philipp Plein, Sophia Thomalla & Cocaïnemodellen – De Celebrity Guestlist

Zodra je binnenkwam, zag je overal luxe kleding en schoenen. Geen wonder met de gastenlijst. Van Verona Pooth tot Sophia Thomalla, iedereen was opgewonden over de eerste geur van de ontwerper. Philipp Plein zelf was ook ter plaatse en presenteerde zijn parfum. Naast de exclusieve gastenlijst waren er ook pers, lijfwachten en obers die champagne uitdeelden. Velen waren gekleed in Philipp Plein om de ontwerper op deze speciale avond te eren.