VOGUE Fashion’s Night Out x QVC – Düsseldorf, Berlijn, Milaan, Rio en Co.

Het VOGUE Fashion’s Night Out-evenement, dat in 2009 van start ging, vindt plaats in 14 landen en 20 steden wereldwijd. Voor de zesde keer is ook Düsseldorf de locatie voor het shopping event. Berlijn, Milaan, Lissabon, Madrid, Moskou, Rio de Janeiro, Sjanghai, Tokio en Bangkok behoren tot de steden die feestvieren. Op 31.08.16 nodigde QVC gasten uit in het InterContinental in Düsseldorf om de eerste informatie te onthullen over de Vogue Fashions Night Out. We waren ter plaatse.

Düsseldorf rolt de rode loper uit

Op 09 september 2016 wordt de hotellobby van het InterContinental een rode loper en wordt de hotelbar omgetoverd tot een tv-studio. Van daaruit zal vanaf 20.00 uur een vier uur durende liveshow onder de titel “VOGUE Fashion’s NIght Out – live from the Kö” worden uitgezonden. Succesvolle ontwerpers zoals Jette Joop, die haar collectie JETTE zal tonen, Thomas Rath met zijn modelijn THOM by Thomas Rath, Uta Raasch met haar collectie Strandfein en modedeskundige Elena-Margret zu Bentheim zullen aanwezig zijn.

Mode- Beauty Highlights

Een ander hoogtepunt van de KÖ koopavond is een stijllounge in de hotellobby. De make-up- en stylingexperts Boris Entrup en Astrid Rudolph en nagelexpert Frank Schäberle geven individuele styling tips en manicures.

Verder komen er zogenaamde modetaxi’s en riksja’s waarmee bezoekers van het VNO kunnen rondrijden. Boodschappen doen zal ook gemakkelijker worden. Een app zal het mogelijk maken een kledingstuk rechtstreeks te bestellen vanaf de drijvende catwalk, waar elk uur modeshows zullen worden gehouden! Binnen twee dagen is het door u gewenste voorwerp bij u thuis.

VOGUE Fashion’s Night Berlijn

Natuurlijk laat de hoofdstad ook zien wat zij kan en viert zij nu al de VFNO op 8 september 2016. Dit keer, voor de eerste keer met QVC als partner, zal het Bikini Berlin concept winkelcentrum worden omgetoverd tot een groot podium. Vanaf 19.00 uur zorgen artiesten, activiteiten en dj’s met clubbeats en electro swing voor een goede sfeer. Alle bezoekers kunnen foto’s van zichzelf nemen in een fotobox. Tegelijkertijd kun je ook zien hoe sterfotograaf Joachim Baldauf foto’s maakt van bloggers en VIP’s. Vergeet natuurlijk niet te winkelen, want alle winkels in het winkelcentrum zijn open tot middernacht!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Fashion Interview wenst u veel plezier bij de VOGUE Fashions Night Out – in welke stad dan ook!