Pamela Reif: fitness model, schrijfster, Duitsland’s top sport & lifestyle influencer

Door haar eigen liefde voor de sport en haar toewijding om deze hobby op het internet te delen, is Pamela Reif een van de hotste fitnessmodellen van deze generatie. De blonde schoonheid laat haar bijna 6 miljoen fans regelmatig nieuwe recepten, workout-ideeën, maar ook de nieuwste make-up trends of haarstyling zien. Pamela is slechts 23 jaar oud en is een van de meest succesvolle fitness en lifestyle influencers, heeft haar eigen boek gepubliceerd en heeft een succesvolle samenwerking met Calzedonia achter de rug. Er lijkt geen einde te komen aan Pamela’s succes, want haar fans kunnen er maar niet genoeg van krijgen.

Fitness model, auteur en social media ster

Pamela heeft waarschijnlijk een uiterlijk waar veel jonge meisjes van dromen. Met haar Rapunzel-length haar en perfecte lichaam, is ze echt een lust voor het oog. Dat zou zeker genoeg voor haar zijn. Maar er is ook meer aan haar uiterlijk dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Een slimme jonge onderneemster die met haar Abitur-gemiddelde van 1,0 en niet in de laatste plaats haar eigen projecten een perfecte basis voor haar hele leven heeft gelegd. En dat is nog niet alles, want dit jaar krijg je je eigen adventskalender. Er is nog geen einde in zicht voor het 23-jarige succesverhaal. Of het nu gaat om wat er in haar lichaam gaat, zoals verse en gezonde voeding of producten waarmee ze haar haar verzorgt, Pamela deelt dit graag met haar fans op haar platforms.

Six Pack in 10 minuten? Pamela Reif Workout Video

Pamela is een rolmodel voor veel jonge meisjes en met goede reden, ze promoot een gelukkige en vooral gezonde levensstijl. Wat haar bijzonder maakt is haar motiverende manier van doen, waarmee ze haar fans het gevoel wil overbrengen dat ze alles kunnen bereiken, of dat nu op het gebied van fitness is of heel andere dromen en doelen. Al met al is Pamela een persoon geladen met positieve energie, wat niet moeilijk te zien is aan haar voortdurend groeiende volgers. Ze gaat 4-5 keer per week naar de sportschool en doet helemaal geen cardio-oefeningen. Haar focus ligt veel meer op krachttraining. Ze traint het liefst met vrije gewichten of barbells. Het belangrijkste voor haar is echter dat je plezier beleeft aan de sport, daarom raadt zij bijvoorbeeld beginners aan samen met een vriend te beginnen of een sportcursus te zoeken die je steeds motiveert, want alleen op de lange duur zul je de gewenste resultaten zien.

Pamela als auteur – “Je verdient dit”

Voor iedereen die zich wil laten inspireren door Pamela, zijn er al 2 boeken. Daarin laat ze haar beauty hacks zien, hoe je het beste uit jezelf kunt halen, meer workouts en vooral: recepten! Voor een gezonde en fitte voeding, zonder te diëten. Haar doel is altijd om zich op lange termijn goed te voelen en te bruisen van energie. Haar boeken helpen om een continue, gezonde voeding in het dagelijks leven te handhaven. Met haar tweede boek, dat zich uitsluitend richt op komrecepten, belandde ze binnen korte tijd in de toplijsten van Amazon en Thalia.

Gezondheid door voeding – De innerlijke waarden tellen

Net als als toen zij kind was, is de jonge schrijfster enthousiast over vers en gezond voedsel, dat haar niet alleen het perfecte lichaam geeft, maar ook het immuunsysteem aanzienlijk versterkt en zij hecht veel belang aan gezondheid. Intermittent fasting is ook een populaire methode, niet alleen om gewicht te verliezen. Het is ook slim voor het immuunsysteem om het spijsverteringskanaal een pauze te geven. Pamela eet alleen van 12:00 tot 20:00, het is belangrijk om je aan het tijdschema van 8 uur te houden. No-go’s zijn suiker en alcohol, die Pamela volledig vermijdt. Persoonlijk is het fitnessmodel tegen de demonisering van bepaalde voedingscategorieën, maar voedingsmiddelen op basis van koemelk staan niet op haar boodschappenlijstje, omdat ze sowieso een fan is van plantaardige voeding.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Calzedonia: Ondergoed & Lingerie voor Vrouwen

Pamela is niet alleen succesvol op haar eigen platforms, maar werkt ook al lange tijd samen met grote merken. Het model ontwikkelde haar eigen collectie panty’s met het lingeriebedrijf Calzedonia. Daarna volgde een andere samenwerking in de vorm van een feestcollectie, die met glitter en strikjes de stemming voor het nieuwe jaar inluidde.

Een gezonde gloed – Pamela’s schoonheidstips

Afgezien van haar goedgevormde lichaam en haar ambitieuze charisma, zijn haar lange, blonde krullen waarschijnlijk haar meest opvallende kenmerk. Hier legt de influencer de nadruk op natuurlijkheid en het niet gebruiken van te veel producten in haar verzorging.

Gezond, sterk haar / Haarverzorging en schoonheidsgeheimen

Lang, gezond sterk haar, dat is wat Pamela waardeert. Op haar sociale platforms legt ze met tips en trucs haar schoonheidsgeheimen uit voor haar prachtige manen. Pamela gebruikt sinds 2016 alleen nog maar natuurlijke cosmetica. Naar haar mening biedt de natuur ons alles wat we nodig hebben. Zij is geen fan meer van siliconen en parabenen in conventionele shampoos en let er daarom op of de ingrediënten op een milieuvriendelijke en grondstofvriendelijke manier zijn geproduceerd. Ze probeert ook het aantal wasbeurten tot een minimum te beperken. Haar natuurlijke gloed laat zien dat duurzaam gedrag geen slechte zaak is.

Pamela’s Fitness & Beauty Regels

Leg nooit je handen op je gezicht!

Hoe ziet het eruit als je zweet tijdens het sporten en je wilt toch dat je make-up past? Pamela heeft geen probleem met zulke zaken, omdat ze het liever zo natuurlijk mogelijk heeft. Maar als het op haar tips en trucs voor de sportschool aankomt, is een stevige greep essentieel. Concealer is gezet met poeder en wenkbrauwen zijn gestyled met een doorzichtige gel. In ieder geval, het houdt mijn motto: “Raak je gezicht niet aan!” in stand. In geval van zweten of haar op het gezicht, neem je gewoon snel een papieren handdoekje en dep je het gezicht ermee.

Haar grootste fans: Pamela’s familie

Als Pamela tijd heeft tussen evenementen, fotoshoots en interviews door, brengt ze die graag door met haar gezin. De 23-jarige had een tijdlang haar eigen flat in Hamburg, die zij opgaf om de weinige tijd dat zij niet onderweg is met haar gezin door te brengen. Haar moeder Manuela ligt haar bijzonder na aan het hart en daarom hecht zij veel belang aan een regelmatige communicatie tussen haarzelf en haar familie.

Mama, de beste steun (Manuela Reif)

Vanaf het begin heeft Pamela’s moeder Manuela haar dochter vergezeld op haar weg. Het is geen wonder dat Pamela, ondanks haar carrière, elke dag bij haar langskomt. Ze is trots op haar dochter. Manuela heeft ook in de publieke belangstelling gestaan als model. Tegenwoordig runt zij samen met haar man een modezaak in Karlsruhe.

Klik hier voor Manuela’s Boutique

Dennis Reif, de grote broer

Haar zes jaar oudere broer, Dennis Reif, is ook een actief deel van haar leven. Ze neemt hem vaak op in haar Instagram verhalen. Net als haar moeder staat haar broer vaak achter de camera om foto’s van Pamela te maken, die later direct op haar Instagram belanden. Daar heeft ze geen fotograaf voor nodig. Haar relatie met haar broer is, net als met de rest van haar familie, zeer sterk. Pamela is duidelijk een familiemens, wat makkelijk te begrijpen is met zo’n liefdevolle familie.

Pamela’s Socials

Celebrity Collabs & Make-Up Looks – Meer van Pamela

https://www.youtube.com/watch?v=G55fDZLDthE

Aan de slag voor beginners – Geen apparatuur Workout

Fitness Wedstrijd tegen de Amerikaanse superster Austin Mahone