Swantje Paulina: Instagram, eten, reizen en goede voornemens + leren om van gebreken te houden

Swalina, ook bekend als Swantje Paulina, inspireert haar meer dan 600K volgers met haar schoonheid en open karakter op Instagram. Het internationale model is geliefd om haar expressieve foto’s met haar opvallende sproeten en vandaag werkt ze met grote merken en tijdschriften. Wij mochten haar interviewen en stelden haar vragen over de modellen- en beautywereld, tips voor het nieuwe jaar en plannen voor haar toekomst!

Modellenwerk als hobby: Swalina’s droombaan

Als model ben je erg succesvol in de fashion & beauty wereld, zie je het als een baan of kun je het een soort hobby noemen omdat je veel mag reizen en meemaken? Hoe ben je bij het modellenwerk gekomen?

Nou, het is een soort mengsel. Natuurlijk is het ergens mijn werk, maar het is nu heel normaal voor me om elke week ergens anders te zijn en ik vind het geweldig! Ik raak snel verveeld als ik altijd op dezelfde plaats ben. Ik werd model toen ik me via internet aanmeldde bij een agentschap en zij hadden me.
gezocht. Toen begon het meteen!

Hoe lukt het je om rust te vinden naast Instagram, shoots, fitness, reizen en banen? Heb je 3 tips voor onze lezers over hoe je een balans vindt als model?

Dus, ik denk dat er echt maar één tip is en dat is: Hou van wat je doet en sta er 100% achter. Dan heb je geen vrije tijd of rust nodig. Tijdens
van het reizen, trouwens, kan ik me helemaal ontspannen. Zet wat muziek in je oren en geniet gewoon van de rust tot je je bestemming bereikt.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Swantje’s toekomstplannen: zakenvrouw

2019 is bijna voorbij – 2020 staat voor de deur: zou u ons willen vertellen wat uw plannen voor de toekomst zijn? Als je terugkijkt, wat vond je dan van het jaar? Heb je bereikt wat je van plan was te doen?

Ik wil graag mijn eigen zaak opbouwen. Onafhankelijk en vrij zijn is en zal altijd mijn grootste doel zijn. Dat is het enige dat me echt gelukkig maakt. En precies
Dat is me dit jaar al heel goed gelukt! 2019 was geweldig.

Zelfliefde en zelfacceptatie: als gebreken een kenmerk worden

Zelfliefde en zelfacceptatie: Misschien heb je al kritiek gekregen vanwege vermeende gebreken, hoe ga je daarmee om en wat zou jouw tip zijn om te leren van jezelf te houden?

Ja, daar heb ik vaak mee te maken gehad en helaas nog steeds. Sommige mensen begrijpen gewoon niet dat hun opmerkingen onnodig en kwetsend zijn. Men moet
maar luister er nooit naar. Iemand die in staat is een ander het gevoel te geven dat hij niet genoeg is, is wreed. Maar men moet nooit vergeten dat zulke
Mensen doen het zelf uit de diepste onzekerheid om zichzelf beter te voelen.

Wat zijn jouw absolute must-haves voor elke dag?

Ik heb altijd lipverzorging nodig. Mijn favoriet sinds wat wel duizend jaar lijkt is Elizabeth Arden 8 Hour Cream.

© Kris Lou

Outfits voor de winter: Tips van een model

U bent altijd op de hoogte van de laatste mode – wat raadt u onze lezers aan om in de winter te dragen?

De zogenaamde “blazerjurken” zijn helemaal in op het ogenblik (natuurlijk alleen op het kerstfeest in de warmte). Voor buiten, jassen die bijna tot aan je voetzolen reiken. En natuurlijk altijd grote, gezellige sjaals!

Gezonde gerechten na Oud & Nieuw: model en influencer geeft tips

Nieuw jaar, nieuwe voornemens, u bent het kerstseizoen van gebak en zoetigheden voorbij – wat zijn uw 2 favoriete gezonde gerechten?

Ik hou van açaí en pap kommen. Met heerlijk vers fruit toppings en twee grote lepels onbehandelde amandelnoot voor de zoetheid! Yummy 🙂

© Kazim Gunyar

© Swantje_Wördemann

Swantje Paulina Instagram