Angelina Lilienne: Vakantiebestemmingen, travel & beauty tips van een influencer

Angelina, ook bekend als angelina.lilienne op Instagram, betovert haar volgers dagelijks met wat voor prachtige plekken de wereld ons te bieden heeft. Ze inspireert haar fans met haar schoonheid en pronkt met de stijlvolle outfits van het seizoen.

Angelina Lilienne over de mooiste reisbestemmingen – Bali, Marrakesh of Mykonos

FIV: Lieve Angelina, je Instagram sto4rys zijn gevuld met prachtige plaatsen zoals Bali, Marrakech of Mykonos. Wat zijn de beste ervaringen die je in het buitenland hebt opgedaan? Welke vakantiebestemming raadt u aan aan mensen met stress?

Angelina: Ik ben oneindig dankbaar dat ik zoveel mooie plekken op de wereld heb gezien. Nieuwe mensen ontmoeten en zien hoe zij in hun verschillende culturen en religies leven, fascineert mij elke keer weer. Ik realiseer me ook steeds weer hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor alles en niets voor lief te nemen. Bali heeft gewoonweg prachtige plaatsen, maar helaas heb ik er ook veel “armoede” moeten aanschouwen, die de plaatselijke bevolking natuurlijk niet anders kent. Ik ben echter altijd gegrepen door zulke dingen en ben meer dan dankbaar voor alles wat ik heb. Er zijn nog veel plaatsen in de wereld die op mijn lijstje staan. Ik zou ook graag Kenia bezoeken. Enerzijds vanwege de prachtige natuur, maar ook om een beetje te helpen waar armoede heerst. Maar als je gestresst bent en gewoon even helemaal tot rust wilt komen, dan ga je naar de Malediven. Elke cent die je bespaart is het waard om er heen te gaan! 🙂

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

FIV: Hoeveel koffers neem je mee op reis en wat mag er niet ontbreken? Onze lezers willen graag weten wat jouw 3 must-haves zijn op reis.

Angelina: In feite, reis ik maar met één koffer. Ik ben nogal ongecompliceerd en heb (nog) geen 2-3 koffers nodig. Wat voor mij veel belangrijker is, is de keuze van de kleding. Minder, maar de juiste kleren. Ik zorg ook altijd voor goede haarverzorgingsproducten, want ik lig ook graag en veel in de zon. Een goede zonnebrandcrème voor de huid is daarom ook erg belangrijk voor mij. Mijn 3 must-haves:

  1. Elisabeth Arden – 8h Intensive Lip Repair Balsem
  2. Benefit – Wenkbrauwpotlood
  3. Wella – Suncare Shampoo

© – Beeldmateriaal: Fab4Media

FIV: Je laat je volgers allerlei looks zien op je Instagramfoto’s. Wat is voor jou belangrijk in je outfits? Waar let je op als je een outfit samenstelt?

Angelina: Ik heb de laatste maanden zeker basiskennis voor mezelf ontdekt. Ik hou van de tijdloosheid en ze kunnen op elk moment afzonderlijk worden gecombineerd. Ze gaan gewoon langer mee en u kunt met een gerust geweten vertrouwen op betere kwaliteit. Over het algemeen zie je een zekere eenvoud in mijn stijl. Sportief en elegant, maar toch vrouwelijk. Over het algemeen, gestileerd met weinig moeite.

FIV: Je hebt meer dan 480K op Instagram – wow, veel! Hoe ben je succesvol geworden op IG? Denkt u in uw vrije tijd vaak na over wat uw volgers leuk zouden kunnen vinden?

Angelina: Ik ben erg blij en dankbaar dat het zover heeft kunnen komen. Ik heb het echter nooit gepland en ik had nooit gedacht dat ik mijn hobby op een dag als beroep zou kunnen uitoefenen. Voor het nieuwe jaar heb ik me voorgenomen om te reageren op alles wat mijn volgers het liefst willen zien. Natuurlijk kan ik ze niet allemaal recht doen, maar ik zal mijn best doen.

Influencer Angelina Lilienne’s favoriete look

FIV: Wat zijn uw favoriete looks en kledingstukken voor de winter?

Angelina: Deze winter heb ik een enorme zwak voor flitsende bomberjacks (tot zover de basics :D). Er konden er niet genoeg zijn. Coole hoeden en stijlvolle truien, maar ze moeten eerder effen zijn of gemakkelijk te combineren als het jasje al een grote blikvanger is.

FIV: De schoonheidsindustrie is u welbekend – wat zijn de belangrijkste producten die geen enkele vrouw mag missen?

Angelina: Voor mij zijn een goede lipverzorging, wenkbrauwpotlood en concealer het belangrijkst voor een natuurlijke look. Je kunt natuurlijk ook een bronzer en blush gebruiken.

Oudejaarsavond komt er aan! Wat zijn je plannen voor oudejaarsavond? Heeft u wensen en doelen die u met ons wilt delen?

Angelina: Maak je dromen waar en geef nooit op, want alles is mogelijk. Je hoeft het alleen maar te geloven en te bewijzen aan jezelf. Een prachtige start in het nieuwe jaar en blijf gezond!

© – Beeldmateriaal: Fab4Media