Binnen in Jeffrees huis: Leven in de verborgen heuvels van LA

Jeffree Star – Van zuinig schooljongetje tot selfmade miljonair. De Youtuber, Instagrammer, Snapchater, Influencer, Make Up Artist en Ondernemer heeft bijna alles meegemaakt waar je van kunt dromen. In zijn verschillende video’s neemt hij zijn volgelingen mee door zijn leven. Of het nu een make-up tutorial, een review of een uitdaging is. Met zijn heel speciale manier inspireert hij 16 miljoen mensen op Instagram en zelfs 18,2 miljoen mensen op YouTube. Hij stuurt zijn talrijke creaties van diverse make-up producten vanuit Los Angeles over de hele wereld. Zijn doelgroep bestaat uit jongere, hippe mensen, vooral uit Amerika en Azië.

Jeffrees House: Luxe in LA’s Verborgen Heuvels

Het eigendom is gelegen in Californië, meer bepaald in een omheinde gemeenschap, de Hidden Hills van Los Angeles. Het pand heeft een oppervlakte van 2300 vierkante meter, ligt net voor het einde van de straat en bestaat uit het hoofdgebouw, evenals een tuin pension, dat is gelegen aan de voet van de heuvel. Het huis beschikt over 8 slaapkamers, 13 badkamers, een spa, een fitnessruimte op twee verdiepingen, een sauna, een thuisbioscoop, evenals een overdekte BBQ-ruimte naast het enorme zwembad.

Wil je meer weten over Jeffree? Kom hier alles te weten over hem als een ster!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Woon je in LA? Pomeranians en $14.7m eigendom

Met zijn zes viervoeters woont hij al bijna een jaar in zijn nieuwe huis in de Hidden Hills in Los Angeles. Op zijn 14,7 miljoen US dollar kostende landgoed van 2.300 vierkante meter is er ruimte genoeg voor talrijke slaapkamers, badkamers, spa’s, auto’s en een tuin.

Feiten en cijfers:

 • Locatie: Hidden Hills Los Angeles, Californië
 • Aankoopprijs: 13 miljoen euro
  Aankoopprijs in dollars: $14,7 miljoen
  Aankoopprijs in ponden: 11,6 miljoen ponden
 • Totale oppervlakte: 2.300 m²
  Totale oppervlakte in voet: 25.000 vierkante voet
 • Prijs per vierkante meter: 5.650 euro
  Prijs per vierkante voet: 580 dollar / 460 pond
 • Slaapkamers: 8; Badkamers: 13

Extra’s:

 • Gated community
 • Glazen lift
 • Ruimte voor meer dan 12 auto’s
 • Zwembad

Hidden Hills, LA. Kaart: Leven tussen de sterren

Californië in het bijzonder staat bekend als een van de meest gewilde staten. Geen wonder dat de beïnvloeders en sterren zich daar ook vestigen. De Hidden Hills is een van de meest populaire buurten in Los Angeles.

Droomhuis: Welkom in Jeffrees huis tour

Zijn droomhuis, zoals Jeffree zijn nieuwe huis beschrijft. Met tal van kamers en alle toeters en bellen die je maar kunt dromen, begint de beauty youtuber, visagist, influencer en mode-icoon aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Voor zijn talrijke Pomeranian honden mag het natuurlijk aan niets ontbreken.

Entree: Exclusieve architectuur van zandsteen en luxueuze materialen

Nadat u over de weg bent gereden, verschijnt het huis in volle glorie aan de linkerkant. Eerst rijdt u langs de hele voorkant van het huis en wordt u getroffen door het kleurenspel, de vormen van het huis en de omringende tuin. De oprijlaan die langs de voorkant van het huis slingert, gaat verder langs de ingang en dan een kleine heuvel af naar rechts, waar de ondergrondse garage zich bevindt.

De ingang wordt beschermd door een twee verdiepingen hoog gewelfd dak dat wordt ondersteund door 10 massieve zuilen. De kleur van het huis is een warme zandsteentint, evenals een lichtgrijs, enigszins blauwachtig dak. De glazen toegangsdeur is gevat in een donkerbruine houten omlijsting, die vaak wordt herhaald in het interieur van het huis. Het machtig ogende gebouw is omringd door kleine, delicate heggen die verschillende vormen voorstellen. De ingang wordt verlicht door een eenvoudige maar doeltreffende impressie.

 • Buitenmuren in lichte zandsteenkleur
 • Bijpassend grijs blauwachtig dak
 • Samenspel tussen machtige architectuur en delicate tuinen

Moeilijk om uit de verbazing te komen

Binnen opent zich een grote open ruimte. Aan de rechter- en linkerkant zijn twee gebogen trappen die naar de eerste verdieping leiden. Natuurlijk werden binnenin alleen de hoogste kwaliteit en de fijnste materialen gebruikt. De marmeren vloer weerkaatst het binnenvallende licht en laat de nobel glanzende houten trap schitteren in vele verschillende tinten bruin. De trap wordt gesierd door een leuning van hetzelfde hout, die vegende elementen bevat. In het midden van de trap loopt een donker tapijt geborduurd met een lichter bijpassend patroon. De ramen van vloer tot plafond op de beige muren laten veel licht binnen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Het hoogtepunt in het ingangsgedeelte is vooral de glazen koepel, die ook tijdens de middaguren van bovenaf extra licht naar binnen laat schijnen. Het plafond is voorzien van LED-lampen die ‘s nachts een zacht, gelijkmatig licht creëren. Hier valt vooral op dat het hele gebouw is ontworpen in een contrasterende, maar toch enigszins harmonieuze kleurstelling. Nadat u tussen de trappen door bent gelopen, komt u bij een zithoek waar u uw gasten kunt laten zitten om te wachten. Met een prachtig uitzicht op de tuin met zwembad, BBQ-grill en uitzicht op de heuvels, komt hier in de avonduren ook mooi licht naar binnen.

Keuken & Eetkamer: Karmijn, Keukeneiland & Meer

Voor Jeffree speelt het thema eten en tijd doorbrengen met vrienden en familie een zeer belangrijke rol. Natuurlijk heeft hij ervoor gezorgd dat er een grote keuken is waarin genoeg ruimte is om met meerdere mensen tegelijk te koken. Een aparte eetkamer is natuurlijk een must voor officiële gelegenheden. Hij ontvangt hier ook talrijke collega’s, samenwerkingspartners en sterren.

Eetkamer: samen eten

Grenzend aan de zithoek aan de rechterkant is de eetkamer. Afgescheiden door een gouden gordijn, biedt het plaats aan maximaal 14 personen aan een vierkante eettafel. Een glazen kroonluchter markeert het centrum van de kamer. In tegenstelling tot de rest van het huis ligt er een witte marmeren vloer met kleine zwarte steentjes. Hier kunt u tijdens het eten ook door de grote ramen de tuin in kijken. De tafel is gemaakt van massief hout en heeft een rond marmeren blad in het midden. De bekleding van de stoelen past bij het marmeren blad in lichtbeige en rood-paarse tinten. Gescheiden door een kleine keukenkamer, loopt het nu door in de keuken.

 • Ruimte voor maximaal 14 personen
 • Uitzicht op de tuin en de bergen

Keuken, koken & plezier met vrienden & familie

De gigantische keuken heeft een dubbele oven met gasfornuis en bakplaat, twee gootstenen, twee dubbele koelkasten, een kookeiland, en een enorme eettafel, met ruimte voor maximaal 20 personen. Het keukenmeubilair is in een bruine, licht oranje houttint met een bijpassend stenen werkblad. Twee traditionele kroonluchters hangen boven het kookeiland, evenals de langwerpige tafel. De keuken buigt in het midden iets naar links en sluit dan af. Een karmijn staat tegen de muur, evenals een kleine sofa.

Een andere kamer met een grote opening grenst aan de rechterkant. Dit is de kamer van de honden. Speelgoed, manden en bedden, alsook dierenvoeding worden hier bewaard. De ramen bieden een prachtig uitzicht op de voortuin van het huis, waardoor geen hoek onbelicht blijft, vooral in de vroege ochtenduren.

 • Luxueuze uitrusting
 • Ruimte om samen te koken
 • Keuken eiland
 • Carmine

Slaapkamer: een plek voor nieuwe energie

Het huis beschikt over een aantal van 8 individuele slaapkamers, waaronder een slaapkamer voor de eigenaars en slaapkamers voor het personeel en de werknemers van het huis. De rest van de slaapkamers zijn beschikbaar voor gasten om te overnachten. Beginnend met de slaapkamer van de eigenaren, meer dan alleen dromen komen hier uit. De slaapkamer heeft andere kamers rondom, die alle een gemeenschappelijke in- en uitgang hebben. Na binnenkomst staat men in een kleine foyer met echt verguld behang. Van hieruit kunt u de verschillende kamers binnengaan. Aan de rechterkant is de eigenaars privé woonkamer. Hier is het ook mogelijk om ongestoord TV te kijken, zelfs als er gasten in het huis zijn. Door een grote schuifdeur komt u in het hart van het gebied.

Tip: Wilt u ook iets aan uw interieur veranderen? Hier vindt u alle tips & trucs uit ons artikel over XXL-inrichtingsstijlen.

De slaapkamer heeft, net als de TV kamer, ook een deur naar een van de vele balkons. Hier is een 5 meter breed bed, dat een extra handgemaakt exemplaar is. De deur rechts van het bed leidt naar een van de twee ingebouwde kasten in de ruimte. De ruime douche bevindt zich tussen de badkamer en de inloopkast en kan dus vanuit beide kamers worden gebruikt. De badkamer grenst aan de linkerzijde en heeft twee wastafels, een ligbad voor twee personen en een zeer ruime douche. Een grote verlichte spiegel hangt boven de armaturen en er is ook een make-up hoek.

 • Slaapkamer vleugel
 • Slaapkamer, TV kamer, badkamer en kleedkamer
 • Inloopdouche

Buiten: ondergrondse garage, tuin en gastenverblijf

Buiten is Jeffree echter niet zo ostentatief als binnen. Natuurlijk maakt het enorme zwembad in de tuin al een overweldigende indruk, maar verder laat Jeffree alles buiten vrij gewoon en normaal. Maar de grootste schat voor alle autoliefhebbers ligt onder het huis. Verborgen voor het publiek, neemt Jeffree zijn volgelingen mee naar zijn ondergrondse garage.

Ondergrondse garage – thuis voor de hobby

De ondergrondse parkeergarage biedt 450 vierkante meter ruimte voor maximaal 18 auto’s. Verdere auto’s kunnen echter worden geparkeerd op vrije plaatsen boven het oppervlak voor de deur. De garagedeur is gemaakt van dubbel staal en beveiligd met een pin. Er zijn ook camera’s binnen en buiten de garage, en die komen samen met alle andere camera’s en bewegingssensoren in de centrale bewakingsruimte, waar een bewaker 24/7 waakt.

In zijn huidige autocollectie parkeert Jeffree een geel met oranje Lamborghini Urus Super SUV, een andere Lamborghini in Barbie Pink, een gele Aston Martin Vantage, een Rolls Royce Wraith Black Badge Edition ook in Barbie Pink, en zijn nieuwste Tesla X ook in Barbie Pink. Voor korte ritten heeft hij ook een BMW i8, uiteraard ook in Barbie Roze. Dus hij heeft maar 6 van zijn maximaal 18 parkeerplaatsen gebruikt.

Tuin: Ontspannen met de huisdieren

Bij het enorme huis hoort ook een enorm stuk tuin en land eromheen. Vanuit het extreem grote zwembad is er een zithoek en een BBQ-keuken achter het zwembad, die in de grond is gezet. Van hieruit kunt u niet alleen genieten van heerlijke maaltijden tijdens de zonsondergang, maar ook rechtstreeks op de heuvels kijken. Rechts en links van het zwembad liggen verschillende gazons, die hij speciaal voor zijn honden had vrijgemaakt. De tuin heeft meer groene planten en bomen, en kleine hagen en struiken, dan bloemen. Om deze enorme oppervlakten en aantallen te kunnen bebouwen, heeft hij uiteraard verschillende tuinlieden in dienst die er elke dag voor zorgen. Trouwens, het terrein is rondom omheind met een middelhoge omheining.

Tuinhuis of gastenverblijf?

Aan de rand van het hek bij het tuingedeelte gaat het bergafwaarts. Een toegangsweg van iets minder dan 200 meter leidt vanaf de oprit voor het huis, de heuvel af naar het gasten- of tuinhuis. Op een oppervlakte van 500 vierkante meter liggen 2 gastenverblijven bij elkaar. Met elk 2 slaapkamers, een badkamer, een kleine keuken en een woonkamer, kunnen de gasten de nacht op veilige afstand doorbrengen.

Extra’s & extravagantie: Pinkroom gastenkamers, spa & fitnessruimte

Voor een succesvol en hardwerkend persoon als Jeffree, kan het een beetje meer zijn. Daarom liet hij talloze extra’s inbouwen in zijn toch al grote huis. Of het nu gaat om slaapkamers voor de werknemers of een fitnessruimte met sauna, een wellnessruimte of een wijnkelder. En niet te vergeten de ruime thuisbioscoop.

Gastenkamer: Pinkroom voor beroemdheden bezoeken

Een van de gasten is de Pinkroom. Hier zijn de meeste materialen gekleurd in verschillende tinten roze. Het zogenaamde Barbie-bed en de roze kroonluchters zijn overgenomen uit het oude huis. De algemene uitstraling van de kamer is zeer levendig en opwindend. Aangezien elke slaapkamer een aangrenzende badkamer heeft, is er ook een badkamer voor een passend verblijf, zoals in deze. De slaapkamer heeft als bijzonderheid dat hij direct toegang heeft tot de fitnessruimte van twee verdiepingen. Een trap verbindt de twee niveaus.

 • Roze muren
 • Roze interieur
 • Herinnering aan het oude huis

Wellnessruimte: ontspannen en relaxen

In een huis dat 13 miljoen euro kost en dat bovendien volledig opnieuw wordt ingericht, mag het thema ontspanning niet worden verwaarloosd. Daarom beschikt het huis ook over een spagedeelte met een whirlpool, een candy bar, een massageruimte en een meditatieruimte. De lichte kleuren creëren een ontspannende aura en de ingebouwde waterval in de wand zorgt ook akoestisch voor pure ontspanning. Natuurlijk mag het massageapparaat niet ontbreken en heeft het een kleine ruimte voor massage alleen of ook voor twee. Tegenover de massageruimte is een ontspanningsruimte gecreëerd met een glazen schuifdeur.

Met toegang tot een klein terras, dit is ook verbonden met een pad naar het grote terras. Het bijzondere hier is weer een open haard in de muur tussen het bubbelbad en de ingang. Voor een niettemin kleurrijke ervaring worden in de kamers voornamelijk natuurlijke en culturele kleuren gebruikt. Of het nu in de streng geselecteerde meubelstukken is of als mozaïek in het gedeelte van de whirlpool, de binnenhuisarchitecten hebben aan alles gedacht.

 • Whirlpool
 • Candybar
 • Massageruimte
 • Meditatie kamer

Sport en gezondheid: De fitnesszaal

De interne sportzaal bevindt zich aan het einde van het huis en heeft de plafondhoogte van twee verdiepingen. De sportzaal beschikt over een basisselectie van sporttoestellen voor uithoudings- en krachttraining. Natuurlijk heeft de sportzaal ook twee badkamers met douches en een sauna. De sportzaal is ook toegankelijk via de benedenverdieping en heeft ook deuren en ramen naar de voorkant en de tuin.

 • Sauna
 • Extra badkamer
 • Hoge plafonds

Home Cinema, Bar & Wijnkelder

Wat ook bijzonder is aan het huis, is dat het slechts een van de weinige huizen in Amerika is die een kelder heeft. Hier vindt u de thuisbioscoop met echte bioscoopstoelen, een popcornmachine en een enorm scherm met een bijpassende projector. U kunt voor de voorstelling ook plaatsnemen op de ronde loungebank. Rechts is er ook een bar met een koelkast en een tap. Achter het lounge meubilair staan de flipperkasten, waar hij de laatste jaren ook veel geld en passie in heeft geïnvesteerd. Zijn collectie telt nu meer dan 100 machines, die zelfs hun eigen kleine magazijn innemen.

Tegenover de bar is er ook nog een badkamer in rode en bruine tinten. Geïnspireerd door zijn favoriete jeugdfilm, liet hij de toiletten zo goed mogelijk namaken. Links van de toiletten is nog een deur die leidt naar een wijnopslagruimte. Hier hebben tot 120 flessen de ruimte om te worden opgeslagen. Er is ook een tafel voor proeverijen in het midden.

Los Angeles: leven naast de sterren

Bovenal is LA bekend om zijn ontelbare Hollywood-filmproducties. Ook al heeft Los Angeles een of twee negatieve kenmerken, zoals de toegenomen criminaliteit en het gebrek aan openbaar vervoer, de stad verdient het meer dan om een van de beste steden te zijn die het meest te bieden heeft op het gebied van vrije tijd en cultuur. Of het nu gaat om muziek, theater, musea, parken of handel, gastronomie of gewoon een wandeling langs een van de mooiste stranden ter wereld.

USA: De tien grootste steden

Hier ziet u de tien grootste steden van de VS (in miljoenen inwoners).

 1. New York: 8,4 miljoen inwoners
 2. Los Angeles: 4 miljoen inwoners
 3. Chicago: 2,71 miljoen inwoners
 4. Houston: 2,33 miljoen inwoners
 5. Phoenix: 1,66 miljoen inwoners

Statistik: USA: Die zehn größten Städte im Jahr 2018 (in Millionen Einwohner) | Statista

Meer statistieken zijn beschikbaar op Statista

Rangschikking van de 20 duurste steden ter wereld

Rangschikking van de 20 duurste steden ter wereld op basis van de kosten van levensonderhoud (indexwaarde).

 • Plaats 1: Zürich
 • 2e plaats: Genève
 • 3e plaats: Oslo
 • 4e plaats: Kopenhagen
 • 5e plaats: New York
 • 6e plaats: Toki
 • 7e plaats: Milaan
 • Rang 8: Londen
 • Rang 9: Chicago
 • Rang 10: Helsinki
 • Rang 20: Los Angeles

Statistik: Ranking der 20 teuersten Städte weltweit nach Lebenshaltungskosten im Jahr 2018 (Indexwert) | Statista