Top 100 Youtuber in Duitsland: Dit zijn de Youtube sterren die je moet kennen!

Of het nu gaat om een leraar, scholier, brandweerman, advocaat of verkoper, op Youtube kan iedereen zijn wie hij wil en zich presenteren zoals hij wil. Dat is precies wat miljoenen kijkers en Youtubers elke dag naar het videoplatform lokt. De laatste jaren is , Youtube uitgegroeid tot een echte carrière voor sommigen. In deze ranglijst zie je de meest succesvolle YouTube-kanalen in Duitsland, waarvan geen enkele er spijt van zal hebben dat hij met YouTube is begonnen. Wij hebben abonnees, kliks, video’s en nog veel meer voor u geanalyseerd. Of het nu schoonheid, entertainment, promitalks of streken zijn, er is hier voor elk wat wils. Kijk eens naar de meest succesvolle vrouwelijke Youtubers uit Duitsland!

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continulicht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je YouTube-studio.

1. promiflash – VIP’s, bloggers en roddels

Promiflash is waarschijnlijk het snelste sterblad in Duitsland. Het brengt dagelijks verslag uit over het laatste nieuws uit de wereld van sterren en sterretjes. Wie nu een koppel is, nieuwe merch heeft uitgebracht of wie een baby krijgt. Promiflash is altijd op de hoogte en deelt dit nieuws met al zijn abonnees.

2. Paluten – Minecraft, Vlogs & Gaming

Paluten is een kanaal dat waarschijnlijk vooral populair is bij gamefans. Op dit kanaal, zijn er elke dag nieuwe Minecraft videos. Daarnaast zijn er interessante vlogs, tekenfilmspelletjes en gewoon alles wat met gamen te maken heeft. Paluten doet het hart van iedere gamer sneller kloppen.

3e KinoCheck International – Trailers, Nieuws en Recensies

KinoCheck is de perfecte plek voor de nieuwste trailers, nieuws en recensies. KinoCheck is Duitsland’s grootste film entertainment netwerk, dus of je nu blockbuster of indie film trailers wilt zien, iedereen kan een trailer voor zijn volgende favoriete flick vinden op Kinocheck! Maar dat niet alleen, er wordt ook originele inhoud geproduceerd, zoals filmrecensies, mashups, compilaties en filmevenementen.

4. BibisBeautyPalace – Grappen, Uitdagingen & Handleidingen

BibisBeautyPalace is niet langer een vreemde naam voor de meeste mensen. Ze vermaakt haar meer dan 4.000.000 volgers elke donderdag en zondag met grappige uitdagingen, vlogs, pranks en tutorials. In het begin was haar kanaal bedoeld om beautytips te geven, maar samen met haar Youtuber-vriend Julienco groeide het kanaal al snel uit tot een bonte mix van vermakelijke video’s.

5 ProsafiaGaming – Gaming

ProfisaGaming is waarschijnlijk vooral iets voor Mario-liefhebbers. Of je nu alleen naar het gamen wilt kijken of naar de evolutie van de kus van Mario en Peach, dit kanaal laat niets te wensen over.

6. Kontor.TV – Elektronische dansmuziek

Op Kontor.TV vind je meer dan 1000 video’s van de beste ‘Electronic Dance’ sounds. Kontor Records is een internationaal erkend dance label dat sterren als Scooter en ATB heeft uitgebracht.

 

7e Clips Mix – Elektronische Dansmuziek

Clips Mix publiceert video’s voor kinderen. Alles over speelgoed, kinderfilms of zelfs wat er in het volgende surprise ei verstopt zit, is op dit kanaal te vinden.

8. The Voice Kids – Hoogtepunten uit The Voice Kids

The Voice Kids is een programma dat elk jaar op de Duitse televisie wordt uitgezonden. U kunt alle hoogtepunten bekijken op het YouTube-kanaal. Van de blinde audities tot de finale, op dit kanaal kun je het beste van de beste stemmen bij elkaar zien.

9 ConCrafter | LUCA – Vermaak

ConCrafter | LUCA wil boven alles één ding: entertainment! Er zijn elke dag grappige nieuwe video’s op zijn kanaal. Nieuwe uitdagingen zoals ‘De vloer is lava’, hoe vrouwelijke Youtubers eruit zouden zien als man of grappige reacties op kinderboeken, Luca verzint elke dag iets nieuws voor zijn abonnees om je gegarandeerd te vermaken.

10e Rammstein Officieel – Muziek

Rammstein Offical is het officiële kanaal van de muziekgroep Rammstein. Nieuwe teilers, muziekvideo’s of making ofs. Rammstein fans zullen hier uren kunnen doorbrengen.

11. MySpass.de – Komedie

MySpass.de is een gratis VoD-platform voor komedies in Duitssprekende landen. Duitse komedie-legendes als “Stromberg”, “Pastewka”, “Ladykracher”, “TV Total” of “Schlag den Raab” voelen zich thuis op deze zender. Na de tv-uitzending kunt u hier de entertainmentformats bekijken. U kunt ook kijken naar speciaal voor internet geproduceerde formats op MySpass.de, bijv. “Stups” met Korinna of “Nightwash live” met Luke Mockridge.

12. laatste.nieuws – komedie

Neuste.news heeft altijd het laatste nieuws voor u. Elke dag vind je gekke verhalen uit alle hoeken van de wereld – wat gebeurt er met een dronken man op weg naar zijn werk of hoe is het om 7 dagen lang komkommerwater te drinken, hier vind je zowel informatief nieuws als hele gekke verhalen.

13 Robin Schulz – Muziek

Robin Schulz is waarschijnlijk een van de beroemdste DJ’s ter wereld en toert over de hele wereld. Het is moeilijk te geloven dat dit uitzonderlijke talent uit Osnabrück komt. Het is minder verrassend dat zijn YouTube-kanaal zo succesvol is. Of het nu nieuwe remixes, features of live concerten zijn, Robin Schulz Channel biedt het complete muziekpakket.

14 Entertainment Toegang – Films, Games & Series

Entertainment Access is de plek om heen te gaan voor films, games en series waar iedereen van houdt! Trailers, clips, rankings en meer worden op dit kanaal gepubliceerd.

15 Julienco – Uitdagingen, grappen en vlogs

Net als zijn Youtuber-vriend BibisBeautyPalace maaktJulienco elke dag grappige challenges, pranks en vlogs. Julienco stopt voor niets!

16 JulienBam – Fotografie, Dansen, Muziek & Lifestyle

JulienBam produceert op zijn kanaal een bonte mix van fonografie, dansen, muziek, lifestyle en special effects. Zijn fans houden vooral van hem om zijn gevarieerde, gekke en sympathieke manier van doen.

 

17 Geselecteerd – Muziek

Selected is volledig gewijd aan ‘house’ muziek, en Selected is ook een platenlabel/evenementenmerk en komt oorspronkelijk uit Berlijn. Hier vind je het perfecte liedje voor elke House fan!

18. moviemaniacsDE – Film

moviemaniacsDE publiceert dagelijks trailers van films uit de hele wereld. Van blogbusters zoals Planet of the Apes tot onafhankelijke producties, moviemaniacs heeft het allemaal.

19. CrhymeTV – Muziek

CrhymeTV is het officiële kanaal van de jongens rond de 187 Straßenbande, waarschijnlijk de meest succesvolle rapgroep in Duitsland op dit moment. Op dit kanaal vind je fragmenten, nieuwe muziekvideo’s en video’s achter de schermen. Maxwell, Bonez Mc, Raf Camora en Gzuz staan ook op de lijst van de meest succesvolle YouTube-kanalen.

20ste JuliensBlogBattle – Muziek, Amusement & Kritiek

JuliensBlogBattle publiceert elke dag nieuwe rap battle videos op zijn kanaal. Maar JuliensBlogBattle is slechts een van zijn 3 kanalen. Daarnaast heeft hij ook nog zijn hoofdkanaal Juliensblog, waar hij zijn mening geeft over een of ander onderwerp, en JuliensBogGames voor zijn gamevideo’s. Maar alleen zijn Rap Battle kanaal haalde de Top 20.

21. rewinside – Minecraft, Vlogs & Uitdagingen

Rewinside publiceert voornamelijk Minecraft content en formats zoals Castlerush met Unge, Masterbuilders, Craftattack of Whos your Daddy. Als dat geen belletje doet rinkelen, is het de moeite waard een kijkje te nemen op Rewinside’s kanaal. Van tijd tot tijd zijn er ook grappige vlogs en uitdagingen!

22 Gronkh – Gaming

Gronkh publiceert vooral Let’s Play-video’s op zijn kanaal, waarin hij speelt en commentaar geeft. Hij werd beroemd met zijn serie over het spel Minecraft, waarvan hij in 2014 meer dan 1.200 afleveringen had gemaakt. Hij publiceert ook reisdocumentaires en komedievideo’s met zijn ‘Superhomie’ Sarazar, maar alleen op zijn kanaal Superhomies.

23 KinoCheck – Film

KinoCheck is uw bron voor de nieuwste filmtrailers, nieuws en recensies. Hier vindt u nationale en internationale trailers in het Duits.

24 Zing met mij – kinderliedjes – Muziek & amusement

Op Sing mit mir – Kinderlieder vindt u klassieke kinderliedjes, kerstliedjes en wiegeliedjes – nieuw geïnterpreteerd en liefdevol geanimeerd.

25 DannyJesden – Gaming & Entertainment

DannyJesden speelt allerlei soorten spellen, van gratis indiegames tot wereldberoemde spellen als Mario. Hij publiceert ook V-Vlogs waarin hij commentaar geeft.

26. 385idéal – Muziek

385idéal is het officiële kanaal van de Duitse rapper Nimo. 385idéal publiceert muziekvideo’s, video’s achter de schermen en nog veel meer voor alle fans van Nimo.

27 ZB Disney Cars TV – tekenfilm

ZB Disney Cars TV brengt elke dag nieuwe afleveringen uit van de zelfgeproduceerde tekenfilm Spiderman Disney Cars.

28 Nuclear Blast Records – Muziek

Nuclear Blast Music is de nummer één in extreme muziek! Het is ‘s werelds grootste onafhankelijke heavy metal label, en het officiële kanaal biedt nieuwe muziekvideo’s, interviews, live optredens en nog veel meer van artiesten als Slayer, Machine Head, Nightwish, Children Of Bodom, Dimmu Borgir, Avantasia en nog veel meer.

29 JONAS – Vermaak

JONAS publiceert elke dag vermakelijke video’s op zijn kanaal die iedereen aan het lachen maken.

30 Dames Divisie HD – Sport

Womens Division HD publiceert dagelijks vrouwen worstel video’s van de WWE.

31 Speel met mij – kinderspeelgoed – amusement

Bij Spiel mit mir – Kinderspielzeug vind je alles over speelgoed! Unboxings, demo’s, reviews, verhalen, experimenten, bijv. met speelgoed van LEGO, PLAMOBIL en Co. Daarnaast zijn er kinderliedjes, parodieën, sprookjes en nog veel meer.

32 PietSmiet- Gaming & Entertainment

PietSmiet bestaat uit 5 gaming maniacs die hun dagelijkse gaming avonden vastleggen en natuurlijk publiceren voor ons vermaak.

33 Galileo – Onderwijs en amusement

Galileo is een kennisprogramma dat eigenlijk op Prosieben draait, maar omdat Youtube steeds populairder wordt, vooral onder jongeren, kun je de programma’s nu ook op Youtube bekijken. Galileo neemt u mee door de wereld van de kennis: natuurkunde, geschiedenis, natuur- en internetverschijnselen, maatschappij, politiek en alledaagse vragen.

34. LOGO – Gaming & Vlogs

LOGO is een kanaal helemaal over Minecraft, Minecraft maps, mods & Minecraft PvP, van Bedwars tot Survival Games, je vindt hier alles en zelfs vlogs!

 

34 Domtendo – Gaming

Domtendo publiceert Let’s Plays van de games voor Nintendo Switch, 3DS, PS 4, PC & – in HD, WQHD, 4K en 60 FPS.

35. in een notendop – uitleg & kennis

In een notendop – In een notendop verklaart verschillende gebieden met een postief nihilisme. De video probeert wetenschap, politiek en meer op een leuke manier te presenteren. Zeker een bezoekje waard.

36. freekickerz – Sport en amusement

freekickerz is het grootste YouTube-voetbalkanaal met veel tutorials, vrije trappen, uitdagingen, voetbalschoenentests, amateurgoals en voetbaltrucs.

37. xKito Music – Muziek

xKito Music promoot een verscheidenheid aan verschillende elektronische dansmuziek op zijn kanaal.

38. lisaandlena – Muziek, mode en entertainment

lisaandlena promoten op dit kanaal hun eigen modelijn J1MO17, publiceren muziekvideo’s en beantwoorden vragen van hun fans. Lisa en Lena zijn momenteel de succesvolste Musical.ly-artiesten en nemen nu ook een hoge vlucht op Youtube.

39. theFatRAt – Muziek

TheFatRat is een Duitse muziekproducer. Op zijn YouTube-kanaal zet hij verschillende van zijn stukken online. Zijn muziekstijl gaat in de richting van glitch-hop.

40 – Simon Desue – Grappen, vlogs en komedie

Simon Desue is een van Duitslands meest succesvolle Youtubers en zet momenteel het leven van zijn vriendin Enisa op zijn kop. Hij heeft haar bijna dagelijks op zijn kanaal en neemt haar altijd voor de camera.

41. xLaeta – Vermaak, Lifehacks & DIYs

xLaeta vermaakt haar abonnees met een bonte mix van DIY’s, lifehacks en entertainmentvideo’s. Op haar kanaal kun je zien wat er gebeurt als je meerdere badbommen tegelijk in de badkuip gooit.

 

42. freshtorge – komedie

freshtorge publiceert elke zaterdag nieuwe comedyvideo’s waarin hij af en toe de draak steekt met andere YouTube-collega’s zoals Simon Desue.

43 Felix von der Laden – Vlogs

Felix von der Laden neemt je mee in zijn dagelijks leven op zijn kanaal. Grappige vlogs worden dagelijks gepost.

44 PrankBrosTV – Grappen & Vermaak

PrankBrosTV bestaat uit 2 broers die graag grappen uithalen met zichzelf of anderen. Er zijn elke dag nieuwe vermakelijke video’s.

45 BangerChannel – Muziek

BangerChannel maakt alle video’s van en met FARID BANG, KC REBELL, SUMMER CEM, MAJOE & JASKO, 18 KARAT beschikbaar op zijn kanel.

46. toegewijden van Maria – muziek en onderwijs

Marioverehrer produceert leervideo’s voor piano en piano voor zijn abonnees. Met Marioverehrer leert iedereen hoe je met een piano omgaat.

47 Domtendo – Gaming & Entertainment

Domtendo plaatst regelmatig Let’s Plays video’s van de beste games voor Nintendo Switch, 3DS, PS 4, PC & – in HD, WQHD, 4K & 60 FPS online. Het kanaal voor elke gameliefhebber.

48. JP Perfomance – Cars & Entertainment

JP Performance is het kanaal voor elke auto tuning fan. Hij pimpt regelmatig auto’s in zijn werkplaats en presenteert de resultaten aan zijn gemeenschap.

49. Benx – Gaming & Entertainment

Op Benxkanaal kun je dagelijks Minecraft video’s vinden zoals Lucky Blocks, TNT Wars of Minecraft School.

50 Craftonix – Animatie

Craftonix produceert Minecraft animatie video’s. Het kanaal voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Minecraft.

 

51 Made My Day – Life Hacks

52. monsterchannel24 – RC trekker, graafmachine, vrachtwagen & bouwmachine shots.

53. vipmagazine – Film & Bioscoop

54. H2O – gewoon water toevoegen – serie

55 Garnier Duitsland – Schoonheid & Commercieel

56. halve twe eling – gaming

57. IK HOU VAN SCHLAGER! – Muziek & Interviews

58. JunkFoodTasterDotCom – Voedsel

59. MILEYS WORLD – Vrije tijd

60. tuberides1 – Sport en amusement

61 DisneyChannel NL – Entertainment

62. adidas Running – Sport en mode

63 Kinderspelletjes & Verrassingsspeelgoed – Kids & Entertainment

64. theLochis – amusement & muziek

65e Vuurkraker Vrouwen – Entertainment & Film

66. zombey – gaming

67. JERYKO – Entertainment

68 TEAM KUKU – Muziek

69e RC MEDIA WORLD – Extreme sporten

70 SPORT1 – Nieuws & Sport

71 Emre AMV – One Piece Inhoud

72. bonnytrash – entertainment

73 Taff – Lifestyle Magazine

74. Kay One – Muziek

75 BILD VOETBAL – Sport

76 Warner Bros DE – Film, Televisie & Gaming

77 Familieverhalen – Familie Hauser – Kinderen & amusement

78 Leon Machère – Muziek, amusement & grappen

79. EpicStun – Gaming

80. Elif Khan – Dansen

81e Moviepilot Trailer – Film & Televisie

82. bodyformus – komedie

83 Kojo – Entertainment

84. briQle – Lego amusement voor kinderen

85 Brandweerman Sam – Vermaak voor kinderen

86 Milky Chance Officieel – Muziek

87 Ruptly TV – Nieuws

88. FunChannel – Sport

89. Jumanji TM – Life Hacks & Entertainment

90ste Exedran Compilaties – Amusement

91 TopWorld – Life Hacks, experimenten & nieuws

92. BUSHIDO – Muziek

93 Brotatos – Uitdagingen & Vermaak

94. RayFox – Vermaak

95 Hansgrohe – Reclame & Life Hacks

96. theDailyWolfs – Vlogs

97e Germany’s next Topmodel – Entertainment & Television

98e Jay & Arya – Film, Televisie, Komedie & Amusement

99 FoxKino – Film & Televisie

100 Handofblood – Gaming