De top vrouwelijke Youtubers: Van BibiBeautyPalace aan Shirin David en xlaeta

Youtube is niet langer een vreemd woord. Met miljoenen kijkers en webvideoproducenten is het gemakkelijk het overzicht te verliezen. Als je op zoek bent naar inspiratie voor nieuwe Youtubers, dan is dit de juiste pagina voor jou. Wij presenteren onze Youtube hoogtepunten en misschien vind je het perfecte kanaal voor jou. Of het nu gaat om pranks, hauls, beauty tutorials, comedy of vlogs, er is een Youtuber voor iedereen. Bekijk alle Youtubers van A-Z hier of direct bij de Top 100 Youtube Sterren in Duitsland.

Uw favoriete Youtubers

Hier kun je zien welke Youtubers je absoluut moet zien. Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier is een gids voor het opzetten van je Youtube studio.

BibisBeautyPalace – Streken, Uitdagingen & Handleidingen

Achter BibisBeautyPalace gaat de 24-jarige Bianca “Bibi” Heinicke uit Keulen schuil (* 6 februari 1993 in Keulen). Voor de meeste mensen is haar naam geen vreemd woord meer, want ze is een van de meest succesvolle webvideo-producenten in Duitsland en heeft al prijzen gewonnen, zoals de ‘Playaward 2014′ van de Videodays in de categorie Beauty, Lifestyle, Fashion. Ze richtte haar kanaal eind 2012 op en begon met de onderwerpen mode, cosmetica en lifestyle. Haar video’s werden echt succesvol met haar ’10 soorten van…’. parodieën met haar YouTube-partner en vriend Julienco. Vandaag is Bibi een van de 5 meest geabonneerde zenders in de Duitstalige wereld.

Dagi Bee – Vermaak

De 22-jarige Dagi Bee is ook een van de meest succesvolle Youtubers in Duitsland. Haar echte naam is Dagmara Nicole Ochmanczyk en zij is geboren in Düsseldorf op 21 september 1994. Ze werd beroemd met collega Youtuber Liont, met wie ze een relatie had van 2011 tot 2015. In september 2014 bereikte Dagi Bee de kaap van het miljoen abonnees op YouTube en bereikte daarmee de 20e plaats onder de meest succesvolle Duitse YouTube-kanalen. Ze heeft ook prijzen gewonnen zoals de ‘Nickelodeon Kids’ Choice Award 2015/2016′ in de categorie Favourite Video Blogger: Germany, Austria & Switzerland. Door haar succes op YouTube heeft ze zelfs een of twee gastrollen in films en muziekvideo’s kunnen bemachtigen. In 2015 speelde ze in de film Kartoffelsalat – Nicht fragen! en was ze de hoofdrolspeelster in KC Rebell’s videoclip Bist du real. Nadat ze in 2015 brak met haar Youtube-collega Liont, veroverde de filmredacteur van het Duitse hiphop independent label Banger Musik, Eugen Kazakov, in de zomer van 2015 haar hart.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Katja Krasavice – Entertainment

Katja Krasavic is waarschijnlijk de meest provocerende Youtuber in Duitsland. Met video’s als ‘Fans beoordelen naaktfoto’s van mij’ of ’10 manieren om te zoenen’ maakt ze regelmatig furore op het net.
De 20-jarige krijgt dagelijks veel kritiek te verduren, maar dat weerhoudt haar er niet van om elke week nieuwe video’s te produceren voor haar bijna 900.000 volgers. Fans houden van de geboren Leipziger vooral voor haar open benadering van seksualiteit.

Melina Sophie – Entertainment

Melina Sophie en haar (nu) gelijknamige kanaal zijn al jaren een integraal onderdeel van de YouTube-gemeenschap. Zij heeft haar kanaal in oktober 2013 opgericht onder de naam ‘LifeWithMelina’. Zij is geboren op 13 september 1995 te Minden en heet eigenlijk Melina Sophie Baumann. Ze kreeg haar Youtube doorbraak via Youtuber Liont. Eind 2015 verhuisde ze naar een gedeelde flat in Keulen met mede-Youtuber Shirin David. In de tussentijd woont ze echter in haar huis in IJsland.

MRS BELLA – Schoonheid

De 24-jarige mevrouw Bella is een van de meest succesvolle beauty Youtubers in Duitsland. Isabella, zoals zij eigenlijk heet, is geboren op 24 oktober 1992 en is opgeleid als visagiste en kapster. Wat weinig mensen weten is dat ze op het videoplatform terecht is gekomen dankzij haar vriend en Youtuber Dagi Bee. Dagi Bee ontmoette de mooie blondine op een feestje en herkende haar talent meteen. Het is maar goed dat ze toen naar Dagi Bee luisterde, want vandaag verkoopt ze onder meer haar eigen oogschaduwpalet en is ze erg succesvol op sociale netwerken.

Maren Wolf – Schoonheid, koopjes & amusement

De Duitse Youtube-ster en beautygoeroe Maren Wolf is sinds 2010 actief op het succesvolle videoplatform. Ze werd bekend door haar beauty tutorials, dieet tips en uitdagingen. De echte naam van de Youtuber is Maren Merkel en zij werd geboren op 6 mei 1992. Na haar huwelijk medio 2017, nam ze de naam van haar vriend Tobias Wolf aan. Samen met haar man produceert ze regelmatig nieuwe content voor haar volgers op haar hoofdkanaal en het nevenkanaal TheDailyWolfs, waar ze elke dag nieuwe vlogs online zet.

Kisu – mode, beauty en reizen

De sympathieke blogger en Youtuber Kisu woont sinds 2016 in Berlin Mitte. Samen met haar zus Mai runt ze de blog “sistersloft”, waarop Mai het redactionele werk doet, zodat haar zus zich kan concentreren op haar hoofdactiviteit, Youtube. Ik sprak met haar over familie, reizen en natuurlijk mode. Lees het interview met Kisu hier!

  • Blog: sistersloft
  • Youtube: Kisu
  • Instagram: Kisu

Jasmin Azizam – Styling & Schoonheid

De knappe 18-jarige Jasmin Azizam uit Keulen runt sinds eind 2015 haar gelijknamige Youtube-kanaal, waar ze regelmatig video’s uploadt over de thema’s mode, beauty en lifestyle. We spraken met haar over haar privéleven, haar Youtube-kanaal en haar wintertrends voor 2017. Lees het interview met Jasmin hier!

Nilam – Lifestyle, Schoonheid & Mode

Nilam Farooq werd bekend via haar kanaal ‘daaruum’, dat zij sindsdien heeft veranderd in haar eigen naam. De Berlijnse is geboren op 26 september 1989. Ze is echter niet bekend geworden door Youtube, maar door haar acteerwerk. Sinds 2006 is zij te zien in vele televisie- en filmproducties, zoals SOKO Leipzig. Haar kanaal is een van de 100 meest geabonneerde Duitstalige kanalen.

https://www.youtube.com/watch?v=uFQ4FAgYb3Y

Paola Maria – Schoonheid, Lifestyle & Amusement

Paola Maria Koslowski, die beroemd werd met het kanaal “Paola’s Welt” en haar beautytips, is nu een van de schoonheidsgoeroes op YouTube. Ze is sinds 2013 samen met collega Sascha uit Aussenseitern en is sinds begin 2017 zelfs getrouwd. Paola en haar man wonen samen in Keulen en maken regelmatig nieuwe video’s zoals ‘Zus vs. verloofde’ of ‘Mijn man raadt de prijzen van schoonheidsproducten’. Eind 2014 richtte zij samen met Sascha het gezamenlijke kanaal ‘DieBibs’ op, waarop de twee regelmatig vlogs publiceren.

TamTam – Vermaak, Lifestyle, Mode & Schoonheid

De 26-jarige Berlijnse Jasmin, beter bekend als TamTam, is succesvol op YouTube met haar mode-, beauty- en lifestylevideo’s. Van drugstore hauls tot fashion lookbooks en reisvlogs, haar kanaal heeft het allemaal.

Tiny Tina – Entertainment

Met meer dan 150.000 abonnees heeft de 21-jarige Tiny Tina uit Düsseldorf nu echt succes op het videoplatform. De aanzet voor haar eerste YouTube-video kwam van niemand minder dan Dagi Bee. Op haar kanaal biedt ze haar fans entertainmentvideo’s van allerlei aard.

XLaeta – Vermaak, Lifehacks & DIYs

xLaeta is eigenlijk Julia Maria en 20 jaar oud. Op haar kanaal vind je vooral beauty en lifestyle video’s, die de mooie blondine elke maandag, dinsdag en vrijdag online zet. Naast haar YouTube-carrière is de mooie Julia een hardwerkende studente. Zij heeft haar kanaal begin 2013 opgericht en het staat in de top 100 van meest geabonneerde kanalen in Duitsland. Naast Youtube heeft ze ook haar eigen online magazine ‘Xlaeta’ en haar eigen app uitgebracht.

 

Shirin David – Schoonheid, komedie en levensstijl

Shirin David is geboren op 11 april 1995 in Hamburg en haar echte naam is Barbara Shirin Davidavicius. Zij is waarschijnlijk een van de bekendste Youtubers en social media-sterren in de Duitstalige wereld. Op haar kanaal vind je alles van beauty tot comedy en lifestyle. Ze bewees dat ze niet alleen een getalenteerde webvideomaker is, maar ook kan zingen, samen met Ado Kojo en het lied Du liebst mich nicht. Shirin is niet alleen online actief, ook op televisie is ze geen onbekend gezicht meer, want in 2017 is ze jurylid in het 14e seizoen van Deutschland sucht den Superstar.

Anna Maria Damm – Schoonheid, Lifestyle & Amusement

Anna Maria Damm werd eigenlijk bekend door het 8e seizoen van de show Germany’s Next Topmodel, waarin zij zelfs de 5e plaats bereikte. Na de show besloot ze een carrière in de sociale media op te bouwen. Op haar kanaal geeft ze haar volgers beautytips en presenteert ze zich heel zelfverzekerd. Of ze nu acne of een droge huid heeft, Anna Maria laat haar fans zich van haar meest natuurlijke kant zien. Op haar vlogkanaal‘AnKat‘, dat ze samen met haar zus Katharina Damm runt, geeft ze een diep inzicht in haar privéleven.

Lamiya Slimani – Schoonheid en Lifestyle

Lamiya Slimani is geboren op 17.07.1987 in Stuttgart en is een beauty & lifestyle webvideo producer. Ze geeft ook regelmatig tips over een gezondere levensstijl op haar kanaal. Zij is niet het enige bekende familielid, haar broers en zussen Sami en Dounia Slimani zijn ook bekende webgezichten.

Saskia’s Familie Blog – Schoonheid, Lifestyle & Familie

Velen kennen haar. Saskia werd bekend door haar beauty- en lifestylekanalen op YouTube en Instagram. Vroeger was ze meer actief in de beautysector en tegenwoordig draaien veel van haar video’s om haar gezin. De jonge moeder heeft al een zoontje en is nu in verwachting van een tweeling. Ze heeft haar kanaal al omgedoopt tot “Saskia’s Family Blog”.

Labellda – Schoonheid, Grappen & Familie

Labellda – Laura Isabella Yilmaz is ook een succesvolle YouTuber die haar carrière begon in de beautysector. Zij leidt nu een leven samen met haar man en kinderen. Jarenlang woonde zij met haar familie in Turkije. Op het ogenblik overwegen zij of zij hun leven in Turkije of in München zullen voortzetten. Het blijft in ieder geval spannend. Als je geïnteresseerd bent in familie vlogs, beauty tips en grappen, dan is haar kanaal de juiste plaats voor jou.

https://www.youtube.com/watch?v=jTDpQFYhb6U

Top Invloedrijker