YouTuber TamTam Beauty – Bio, Show en Borstchirurgie ?

Styling expert, YouTuber en industrieel ingenieur. Tara, beter bekend als “TamTam Beauty”, is een jonge en succesvolle vrouw die zowat alles kan. Ondanks haar succes blijft de 27-jarige nog even hecht en down-to-earth als aan het begin van haar carrière. Haar hobby is uitgegroeid tot een echte roeping.

TamTam schoonheid: leeftijd, afkomst, woonplaats, enz.

YouTuber “TamTam Beauty” aka Tara is geboren in Irak op 10 mei 1991. Vier jaar later vluchtte het gezin naar Turkije, waar zij bij haar grootvader woonde. Een paar jaar later verhuisde de familie naar Duitsland, Baden-Baden om precies te zijn. Na het behalen van haar A-niveau op een gymnasium, verhuisde Tara naar Gummersbach. Intussen heeft de brunette haar bachelordiploma van industrieel ingenieur, gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, op zak en studeert zij verder in de masteropleiding. In de tussentijd woont Tara voornamelijk in Keulen.

Keuls meisje

Hoe comfortabel Tara zich voelt in haar nieuwe huis in Keulen is van haar gezicht af te lezen. Tenminste, dat is wat haar glimlach suggereert.

https://www.instagram.com/p/BneZedJAUJ7/?hl=de&taken-by=tamtambeauty

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

3 Feiten: Lengte, gewicht en nationaliteit

  • YouTuber Tara is 1.70 m lang
  • De beïnvloeder weegt 56 kg
  • Tara is half Irakees en half Koerdisch

YouTube, Instagram, Snapchat, Twitter

In 2013 opende Tara haar YouTube-kanaal “TamTam”. Ze heeft nu meer dan een half miljoen abonnees op YouTube. Al jaren publiceert ze drie video’s per week en post ze op andere sociale netwerken zoals Instagram, Snapchat en Twitter over alles wat met beauty, lifestyle en mode te maken heeft: Schoonheid, lifestyle en mode. Zij is een van de meest succesvolle influencers in Duitsland.

Tara’s Wonder Wapens en Beauty Hacks

Volle lippen, lange wimpers en een egale teint. Dit zijn waarschijnlijk de grootste wensen van een vrouw als het gaat om haar uiterlijk. Hier onthult Tara haar tips en trucs voor de perfecte look aan haar kijkers.

TamTam Schoonheidswinkel

Tara maakt niet alleen indruk met haar innerlijke schoonheid, maar ook met haar uiterlijk. Haar fans houden van haar stijl en kunnen niet genoeg krijgen van de authentieke brunette. Geen wonder dat een koopwaarwinkel gewenst is door TamTam. Helaas heeft zij nog geen eigen winkel, maar Tara laat haar abonnees regelmatig zien wat zij in andere winkels heeft gekocht.

Winkelen met Tara: Herfst do’s & dont’s

Langzaam maar zeker neemt de hete zomer afscheid en doet de herfst zijn intrede. Geheel in lijn met de weersverandering heeft de YouTuber een herfst haul gefilmd en presenteert ze haar favoriete producten voor dit seizoen.

Showtime: Girls’ Night Out met Tara

Dat klopt, de schoonheidskoningin gaat op tournee! In februari volgend jaar reist Tara door heel Duitsland en zal ze tijdens haar tournee “Mädelsabend” haar fans van dichtbij meemaken. Er zullen snoepzakjes en pop-up kraampjes zijn. Tara zal foto’s nemen met haar publiek en beschikbaar zijn voor open gesprekken, want het is de bedoeling dat het een echte girls night out wordt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €27.10 op Eventim.de.

Mooi, mooi, Tara

Kleur, volheid en lengte laten haar kijkers in ontzag achter. Niemand zegt nee tegen wat Tara op haar hoofd heeft. YouTuber Tara staat bekend om haar mooie haar en wordt al jaren uitgeknepen over dit onderwerp. De grootste dank gaat natuurlijk uit naar de grillen van de natuur, maar met een paar trucjes kan iedereen zijn haar verfraaien. En de influencer is blij om deze trucs door te geven.

Krullen zonder warmte

Een mooi kapsel in een handomdraai en zacht voor het haar? Tara laat je zien hoe je het makkelijk kan maken.

Borstchirurgie

Hoewel de succesvolle YouTuber, in tegenstelling tot anderen in haar branche, weinig haters heeft, blijft ze ook niet gespaard van geruchten. De eerste geruchten zijn opgedoken: Tara heeft haar borsten laten vergroten. En hoewel de mooie brunette in principe geen grote vijand is van cosmetische chirurgie, is ze zelf nog niet onder het mes gegaan en is ze dat ook niet van plan. Ze is blij met zichzelf en voelt zich goed in haar vel.

Tara’s idolen

Influencer Tara laat zich ook graag inspireren door andere social media grootheden. En hoewel de Instagrammers qua stijl heel verschillend zijn, is Tara een grote fan van Camila Coelho en Taraneh. Deze meisjes stralen ook van binnenuit en staan op zichzelf. Tara houdt van deze kwaliteiten en bewondert ze.