Exclusief Influencer Interview met Enjoy Phoenix uit Frankrijk over mode, lifestyle en beauty

Marie is eerst en vooral een beroemde Franse Youtuber van 23 jaar. De naam EnjoyPhoenix vindt zijn oorsprong in “Enjoy”, het motto van Maria en het beeld van de feniks, een vogel die uit zijn as herboren wordt. Fransen houden van Marie Lopez vanwege haar eenvoud en natuurlijke schoonheid. EnjoyPhoenix is bekend om haar make-up advies en meer recentelijk haar culinaire advies. Zij heeft deelgenomen aan vele TV-shows zoals Le meilleur Patissier en Danse avec les Stars. FIV Magazine is verheugd om een exclusief interview met deze getalenteerde influencer uit Frankrijk met ons te delen.

Hé Marie! Je hebt nu meer dan 4 miljoen volgers op je Instagram-account en bent een van de beste Franse influencers. We weten allemaal dat het moeilijk is om te beginnen. Hoe ben je erin geslaagd je te onderscheiden van de andere beïnvloeders?

Marie: Ik ben altijd voorzichtig geweest om mezelf te blijven, met mijn kwaliteiten, maar ook met mijn gebreken. Wat ons dichter bij elkaar brengt is anderen te laten zien dat wij allen gelijk zijn, met onze beproevingen, onze complexen en overwinningen.

Influencer Life en de Raad – Enjoy Phoenix

FIV: Vandaag heb je 3 Youtube kanalen die zeer populair zijn. Kunt u ons in 5 kernwoorden vertellen hoe we succesvol kunnen zijn op Youtube?

Marie: Luister naar jezelf en blijf jezelf, maak geen inhoud om anderen te behagen, maar in de eerste plaats om jezelf te behagen!

FIV: Als influencer heb je vaak de kans om samen te werken met bedrijven. Wat is voor jou belangrijk als je met een merk wil samenwerken?

Marie: Communicatie. Merken moeten begrijpen dat wij geen reclamebord zijn en dat de opdracht die zij ons geven, moet worden aangepast aan ons publiek en onze videostijl.

FIV: Hoe ziet de dag van een blogger en ondernemer eruit?

Marie: Het voordeel is dat de dagen heel verschillend zijn. Soms (vaak) ben ik op persreis, dus produceer ik content voor Instagram of mijn vlogketen. Terug op kantoor, behandel ik e-mails, bewerk ze, denk na over video-ideeën, maak opnames of beheer de winkel.

Koken – Tips voor de Franse citroentaart

FIV: Dankzij het programma “Le Meilleur Pâtissier” hebben we uw talent voor patisserie kunnen ontdekken. Wat is het typische Franse dessert dat u graag klaarmaakt en wat zijn uw tips om het lekker te maken?

Marie: Ik ben dol op citroentaarten, om ze perfect te maken gebruik ik evenveel citroenen als limoenen, het is elke keer weer een hit!

https://www.instagram.com/p/Be3QpbwBsvU/

Nieuw merk voor decoratie en lifestyle -Leaves and Clouds

FIV: Je bent vorig jaar het avontuur van het ondernemerschap aangegaan door je eigen decor en lifestyle merk op te richten: Bladeren en wolken. Kunt u het universum van uw merk in een paar woorden omschrijven?

Marie: Het is een online winkel gebaseerd op Made in France en/of Made in Europe, waar we producten aanbieden die zowel afvalvrij als biologisch zijn. Het idee is om Franse ambachtslieden te verzamelen die via ons atelier bekend willen worden.

https://www.instagram.com/p/BvejZmQgeuK/

Beauty Routine – Verzorging & Make-up

FIV: U bent ook een schoonheidskoningin en uw abonnees kunnen niet zonder uw waardevolle adviezen op dit gebied. Wat is jouw schoonheid routine?

Marie: Mijn routine varieert naargelang mijn behoeften. Ik heb geen vaste routine, maar de belangrijkste stappen zijn altijd een goede make-upverwijdering, reiniging van de huid en veel vocht!

Mode & Stijl: lente/zomer 2019

FIV: Als je je look voor lente/zomer 2019 zou moeten omschrijven, hoe zou die er dan uitzien?

Marie: Ik draag vooral jurken in de zomer, ik ben altijd op zoek naar comfort in plaats van stijl!