Influencer Kleinstadtcoco over vriendje, online shop + tips & tricks voor travel & beauty

Interview Kleinstadtcoco – Of je nu op zoek bent naar diverse beautytips, handige stylinginstructies om te volgen of creatieve tips voor je kamer en je flat. Dan ben je bij de lieftallige Kleinstadtcoco aan het juiste adres. Ze uploadt veel leuke en leerzame tutorials en reviews over beauty en styling en neemt je mee op haar avontuurlijke reizen met haar vriend. Telkens als ze haar flat opnieuw inricht of nieuwe woontips heeft, deelt ze die graag met u.

Travel & Beauty Influencer: Small Town Coco

Coco is ongeveer 1,68 m lang en zit dus nog niet in de modelmaat, maar voor een vrouw kan ze er heel tevreden mee zijn. Hierover bestaat echter geen betrouwbare informatie. Haar verjaardag is op 28 januari. Haar geboortedatum is 28.01.1997 en zij vierde dit jaar haar 23ste verjaardag. Kleinstadtcoco heeft een opleiding tot mediavormgever gevolgd, die perfect past bij haar leven als influencer. Zij heeft haar diploma nog niet behaald, maar wij weten niet of zij dat van plan is, maar het is heel goed mogelijk.

 • Verjaardag: 28 januari
 • Geboortedatum: 28.01.1997
 • Afmetingen: ca. 1,68 m
 • Opleiding: gecertificeerd media ontwerper
 • Instagram: Kleine stad Coco
 • Youtube: Kleine stad Coco

IKEA Hacks: Small Town Cocos 10 tips & trucs – Video

Iedereen weet het: de kamer ziet er weer totaal saai uit – er is iets nieuws nodig. En als je je geen nieuwe designgarderobe van meer dan 1000 euro kunt veroorloven, is IKEA de favoriete meubelzaak van de meeste Duitsers. Influencer Kleinstadtcoco zweert ook bij deze goedkope maar chique selectie van meubels. In deze video zie je welke DIY hacks Kleinstadtcoco in petto heeft om je volgende meubel shopping trip nog succesvoller te maken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Een man als vriend, beïnvloeder collega en zakenpartner

De kleine Coco gaat uit met mede-influencer Florian Meins, die zichzelf Florianmaverlt noemt op Instagram. Samen reizen de twee de wereld rond en leven de droom van veel tieners en jonge volwassenen. Ze delen hun levensstijl, met veel visuele impressies en persoonlijke gedachten, met honderdduizenden volgers op Instagram, Youtube en hun blog Hafenkids. Ze zijn ook zakenpartners en hebben een online winkel opgericht met het juwelenmerk Minty & Posh en hun eigen Lightroom presets. Hieronder vindt u meer informatie over Coco’s producten.

 • Goede vriend en reispartner: Florian Meins
 • Gezamenlijke blog Hafenkids
 • Business Partner bij Minty & Posh en de Hafenkids Lightroom Presets

https://www.instagram.com/p/B2Cflb1CJAF/

Vrienden en familie

Afgezien van haar vriend Florian Meins, is er weinig bekend over haar privé-leven. Zij heeft haar volgelingen nog niet voorgesteld aan haar broer en zus, zo die er al zijn, en ook haar ouders zijn nog niet gezien. Haar volgelingen kunnen alleen maar speculeren of ze een baby wil met haar vriend. Het enige dat zeker is, is dat sommige van haar familie en vrienden nog in Havenstadt wonen.

Natuurlijke schoonheid en fitness look

Small-townoco draagt graag een zeer natuurlijke make-up en concentreert zich meestal op één detail per keer in haar dagelijkse schoonheidsroutine. Of het nu haar lippen of haar wimpers zijn, als ze ‘s morgens zonder make-up voor de spiegel staat, kiest ze één zone die wat meer aandacht krijgt, terwijl ze de rest heel natuurlijk laat. De blondine draagt haar haar grotendeels open met twee kleine visgraatvlechtjes, die zij achter op haar hoofd vastzet met een leuke haarklem. Hoewel Kleinstadtcoco geen actieve sport- of fitnessinspirator is en nooit is gezien terwijl ze aan het trainen was, heeft ze een prachtig figuur.

 • Make-up: Niet overdrijven, laat het natuurlijk.
 • Haar: Blond haar tot op de borst, vaak met 2 kleine visgraatvlechtjes.
 • Geen sport – maar een atletisch lichaam

https://www.instagram.com/p/BppxJoEBf8K/

Speciale vraag en antwoord

Heeft Coco een winkel?

Kleinstadtcoco deelt haar ervaringen en reisverslagen met u op haar blog Hafenkids . In haar gelijknamige online winkel, die ze samen met vriend en mede-influencer Florian Meins heeft opgericht, kun je haar sieraden en haar eigen Lightroom-presets kopen. Minty & Posh is de naam van haar eigen juwelenmerk waarvan het assortiment bestaat uit halskettingen met reismotieven. U kunt elk motief kopen in goud, roségoud en zilver.

 • Lightroom Presets – Hafenkids Winkel
 • Juwelen – Minty & Posh

Woont Coco in het kleine stadje?

Kleinstadtcoco woont samen met haar vriend Florian Meins in het kleine havenstadje Wilhelmshaven, direct aan de uitlopers van de Jade aan de Noordzee. Hier heeft ze ook haar studio ingericht waar ze 2 YouTube video’s per week produceert voor haar kijkers. Dat is waar de naam vandaan komt – Small Town Coco.

Hafenkids – wat leer je in de blog?

In haar gezamenlijke blog met mede-influencer en vriend Florian Meins doet ze verslag van haar talrijke reizen over de hele wereld. Naast prachtige stranden en schilderachtige natuurpanorama’s kunt u op de blog ook zeer nuttige voedselgidsen en inpaklijsten bekijken en inspiratie opdoen over hoe en waar u uw volgende vakantietrip wilt beginnen. Alleen al in 2018 hebben de twee in totaal 14 reizen gemaakt, waaronder Stockholm, Toronto en zelfs de Kaapverdische Eilanden.

 • Reisverslagen
 • Voedselgidsen en -ervaringen
 • Paklijsten enz.
 • Samen met vriend Florian

https://www.instagram.com/p/Bxbvo6RCI4t/

Zit Small Town Coco op een Youtube netwerk?

De influencer maakt deel uit van het grote YouTube-netwerk Tube One uit Keulen, dat behoort tot de Ströer Media Dialog Group – een naamloze vennootschap op naam. Tube One is een van de grootste Youtuber-netwerken in Duitsland en is zeer goed gepositioneerd in de meeste vakgebieden. Naast onze lieve kleine Coco werken ze ook samen met genregenote mevrouw Bella uit de schoonheidssector, Rezo uit de amusementssector en Izzi uit de spelsector.

Heeft kleine stad Coco een management?

Ja, Kleinstadtcoco wordt beheerd door Social Lights Management. Met een bereik van enkele honderdduizenden volgers op YouTube en Instagram, is het geen wonder dat de influencer professioneel wordt geadviseerd en een management achter zich heeft.

Zo heftig is Coco’s XXL make-up collectie.

In deze video laat Kleinstadtcoco je haar enorme selectie eyeliners, foundations, lipglosses en nog veel meer zien. Als succesvol influencer werkt ze samen met vele beautymerken, zodat na verloop van tijd haar XXL make-up collectie is ontstaan. Als je altijd al hebt willen weten wat voor foundationpalet Kleinstadtcoco gebruikt, is deze video een must watch.

Nieuwe goedkope drogisterij producten – Net zo goed als high-end producten ?

Als je wilt weten of het de moeite waard is om veel geld uit te geven aan high-end make-up producten of dat de nieuwe drugstore dupes voor jou net zo’n aanrader zijn, laat Kleinstadtcoco het je in deze video zien. In deze video neemt influencer Kleinstadtcoco nieuwe beautyproducten onder de loep en onthult ze haar hacks. Waar kunt u geld besparen en wanneer is het belangrijk om voor hoogwaardige producten te gaan? Kleinstadtcoco laat zien waar je zeker op moet letten.