Russische Influencer: Emira Bugerra over schoonheid, lifestyle en mode

De prachtige en geweldige influencer uit Rusland, Emira Bugerra, is een van de meest getalenteerde Russische influencers op Instagram. Zij is gewend om waardevolle tips en adviezen te geven over schoonheid, lifestyle en mode. Als model werkt zij samen met vele Russische en internationale mode- en luxemerken zoals Jimmy Choo, Armani, L’Oréal, Dior of Givenchy. Het FIV team heeft een exclusief interview met Emira Bugerra voor u voorbereid.

Hallo Emira! Je bent een geweldig model en blogger uit Rusland. Kun je ons iets meer over jezelf vertellen voor mensen die je nog niet kennen?

Hallo FIV magazine! Ik hield al van de mode-industrie sinds ik een kind was, dus koos ik mode als hoofdberoep. Nu ben ik actief bezig met bloggen, werk ik als model en ontwikkel ik tegelijkertijd mijn bedrijfsproject. Aangezien ik een opleiding in reclame & pr heb gevolgd, heeft het me echt geholpen om te beginnen bloggen. Ik blijf ook vreemde talen studeren (Chinees, Engels, Italiaans, Russisch – mijn moedertaal) om ze te gebruiken bij de ontwikkeling van mijn projecten.

FIV: Op je Instagram-account lijk je bezig met beauty, lifestyle en fashion. Hoe ziet een typische dag in jouw week eruit?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Emira: In feite is mijn dag meestal niet genormaliseerd. Ik word meestal ‘s morgens wakker en doe belangrijkere dingen: Ik ontbijt, ik beantwoord de post, ik doe een training. Vervolgens ontmoet ik partners of collega’s, bespreek zaken en toekomstige projecten. Bijna elke dag heb ik kleding geschoten, inhoud voor een blog gemaakt of voor een bedrijfsproject gefilmd. s Avonds schrijf ik meestal artikelen, werk ik op de computer, blader ik door tijdschriften, zoek ik inspiratie en bestudeer ik materiaal voor werk dat door merken wordt opgestuurd.

Mode-inspiratie blogger – Emira Bugerra

FIV: Uw stijl is uitstekend! Je bent altijd op zoek naar nieuwe trends. Waar haal jij je mode-inspiratie vandaan? En wat is jouw favoriete outfit voor dit lente/zomer seizoen?

Emira: Dank u zeer, maar ik probeer altijd op de uitkijk te staan voor nieuwe trends, want dat is mijn werk – mensen informeren over nieuwe producten en trends in de modewereld. Ik kan bijna overal inspiratie opdoen, ik beperk me niet tot Instagram. Ik blader graag door modetijdschriften, lees buitenlandse publicaties, kijk naar modejournaals en check natuurlijk de sociale media.

Mijn favoriete outfit deze lente is een jasje of een pastelkleurig broekpak.

FIV: Als influencer ben je gewend om met merken te werken. Hoe besluit je met welke beauty- of modemerken je wilt samenwerken en hoe zorg je ervoor dat je community openstaat voor gesponsorde content?

Emira: Op dit moment werk ik voornamelijk met modemerken en slechts met een paar beautymerken. Ik ben selectief in de merken die ik kies, het is belangrijk voor mij dat ik het merk en de producten echt goed vind, want ik deel de informatie oprecht met mijn abonnees. Ik besteed bijzondere aandacht aan de creatie van posts, ik probeer de inhoud relevant te maken voor de interesses van mijn publiek zonder dat promotionele producten opdringerig worden.

FIV: Als modeblogger, is er één kledingstuk waar je absoluut niet zonder kan?

Emira: Eigenlijk is het moeilijk om er één artikel over kleding uit te pikken. Ik heb echter mijn favoriete online publicaties waar ik vaak modeartikelen lees die voor mij het interessantst blijven.

Goede adressen van mode-influencers: beste winkelcentra & fototips

FIV: U kent vast de hipste plekken in Rusland waar we kunnen winkelen. Waar is het beste winkelcentrum in Rusland?

Emira: De grootste keuze aan merkwinkels is natuurlijk in Moskou en Sint-Petersburg. Bijvoorbeeld de bekende winkelcentra TSUM en DLT. Ik vind het ook leuk om in plattelandswinkels in Moskou te winkelen, ze hebben een gezellige sfeer en een ruime keuze aan winkels – dat is wat je nodig hebt voor succesvol winkelen.

FIV: Je vindt altijd mooie plekjes om foto’s te nemen van je nieuwe looks. Hoe kiest u de locaties voor uw foto’s? Wat is de ideale plaats om foto’s te nemen in Rusland?

Emira: Ik fotografeer meestal in de plaats of streek waar ik woon op het moment van de opname. Ik probeer van tevoren over de locaties na te denken en een passend beeld te creëren. Ik maak vooral graag foto’s in de natuur, omdat je daar de creatieve mogelijkheden van de fotografie beter kunt zien.

Mode & Dans – Houdingstips

FIV: U werkte vroeger met internationale merken als Jimmy Choo en vele anderen. We zien op je Instagram-account dat je poseerde als danseres voor dit parfummerk. Is dansen een deel van je leven? Wat is jouw dagelijkse workout routine om een mooi en fit lichaam te hebben?

Ja, dank u. Schieten voor Jimmy Choo is een van mijn favorieten. Hoewel ik geen professionele danser ben, ben ik een echte fan van de balletcultuur en probeer ik minstens één keer per week stretchoefeningen en eenvoudige balletoefeningen te doen om gewicht te verliezen en het vast te houden. Het helpt me echt om me energiek te voelen en fit te blijven.