Top 15 – De laatste meisjes vechten voor de overwinning!!!

Er zijn nog maar 15 meisjes in de race voor de titel Duitslands volgende Topmodel. De concurrentie wordt steeds sterker en de taken van de meisjes worden er bepaald niet gemakkelijker op. Elke week zijn er schietpartijen/uitdagingen en natuurlijk de eindwandeling. Maar wie uiteindelijk de grote finale zal halen, staat nog in de sterren geschreven. Wij blijven nieuwsgierig en geven u een beetje inzicht in de Top 15!

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020

Team Zwart – Thomas + 7 meisjes

Thomas Hayo heeft nog 7 meisjes in de running. Dat betekent dat hij gewoon in de minderheid is bij Team White. Toch geven hij en zijn meisjes alles om in de finale te komen en de titel te winnen.

Céline – Publiekslieveling

De 18-jarige uit Koblenz is na de eerste afleveringen al nummer 2 in het social media klassement. De sproeten en haar ietwat lieve en onhandige manier van doen vallen blijkbaar goed bij het publiek. Kom meer te weten over wat het volgende topmodel bij Céline zou kunnen zijn.

Greta Faeser – Favoriet bij de Jury

Greta geeft altijd topprestaties. Zij is de favoriet van de jury en van het publiek. Op sociale media heeft ze bijna drie keer zoveel fans als sommige van de andere deelnemers en elke week krijgt ze alleen maar meer lof. Greta heeft momenteel de beste kansen om de finale te halen! U kunt meer over haar te weten komen bij Greta.

Julia – Grijze Muis komt uit zichzelf

De 19-jarige Oostenrijker is eigenlijk een heel stil en verlegen type. In de laatste afleveringen bewees ze echter dat ze ook anders kan zijn. Voor haar droom komt ze altijd uit haar schulp en groeit ze over haar grenzen heen. Meer over Julia .

Lynn – met catfight een ronde verder?

Lynn heeft al een paar keer bewezen dat ze gewoon haar mening kan geven. Of zij zo goed zal worden ontvangen door de jury en de andere kandidaten is een andere vraag. We zullen in de volgende afleveringen zien of en hoe ver Lynn het zal schoppen. U kunt hier meer over Lynn te weten komen.

Maja – opstijgen met kort haar

Nadat de in Polen geboren deelneemster het grootste deel van haar haar moest achterlaten bij de make-over, begint ze heel goed. Ze wordt zeer goed ontvangen door de jury en komt er zonder enige kritiek doorheen. Ongewoon voor GNTM, ze veroorzaakte zelfs geen drama tijdens de make-over! Meer over Maja vindt u hier.

Sabine – Als eenling naar de finale?

Nadat de 23-jarige ruzie had met ex-kandidate Nele, lijkt ze in de volgende afleveringen een buitenbeentje te worden. Het was niet de eerste keer dat zij het typische verwijt moest aanhoren: “Voor de camera ben je anders dan achter de camera”. Zal het zonnetje deze catfight overleven en zich een weg naar de finale vechten? Meer over Sabine vindt u hier.

Serlina – Nog nooit gewankeld!

We zien en horen heel weinig van de 22-jarige in het 12e seizoen van Duitslands volgende Topmodel. Ze ging altijd zonder problemen door naar de volgende ronde en had geen ruzie met andere deelnemers. Je kunt hier meer over Serlina vinden.

Team Wit – Michalsky + 8 meisjes

Michael Michalsky heeft nog 8 meisjes in de running. Dit geeft hem een kleine voorsprong op Team Zwart. Hij en zijn meisjes geven alles om in de finale te komen en de titel opnieuw te winnen voor Team White.

Anh – Eerste Aziatische die de titel wint

Anh is altijd goedgehumeurd, een favoriet bij de jury en levert altijd topprestaties. Ze is ook populair bij de andere meisjes en heeft geen ruzie met een andere deelneemster. Wij geven haar een goede kans om haar droom te verwezenlijken en de eerste Aziatische te worden die de titel van Duitslands volgende Topmodel wint. Lees hier meer over Anh.

#tb naar de 1e #gntm fotoshoot ? #hashtagANH ©ProSieben/Max Montgomery

Een bericht gedeeld door ANH ? (@anh.dnhphn) op

Brenda – Social Media durchstarter

Brenda is ook een van de favorieten op de sociale media kanalen. Ze zet elke week topprestaties neer en overtuigt de jury keer op keer. We zijn benieuwd hoe ver Brenda zal komen en of ze de finale zal halen. U kunt hier meer over Brenda te weten komen.

Carina – altijd 200% daar

Carina, van wie aanvankelijk werd gevreesd dat ze een kreng zou zijn, doet het verrassend goed. Ze kan niet altijd goed opschieten met de andere meisjes, maar ze heeft nog nooit een catfight gehad en overtuigt de jury elke keer. Zoals Heidi zegt, ze geeft altijd 200%. U kunt hier meer over Carina te weten komen.

Giuliana – de eerste transseksueel die de titel won

Giuliana, die in het begin een beetje verlegen en ongelukkig met zichzelf was, komt steeds meer uit haar schulp en zet elke week superprestaties neer. Er is nog ruimte voor verbetering, maar ze is op de goede weg! U kunt hier meer over Giuliana te weten komen.

Julia St. – Publiekslieveling

Julia heeft tot nu toe goed gepresteerd en de jury overtuigd. Elke week krijgt ze nieuwe geweldige foto’s van Heid. Meer over Julia St. vindt u hier.

Leticia – topprestaties zonder te zeuren

Leticia heeft nog nooit gewankeld! Ze staat helemaal vooraan en vecht voor een plaats in de finale. Ze krijgt nauwelijks kritiek van de jury en kan goed opschieten met de andere meisjes. U kunt hier meer over Leticia te weten komen.

Soraya – favoriet voor de finale

Soraya, die tot nu toe nogal onopvallend is geweest, komt steeds meer op de voorgrond. Geen kritiek van de jury, geen catfights met de andere meisjes – zo stel je je een finalist voor, nietwaar? U kunt hier meer over Soraya te weten komen.

Ik hou van rode lippenstift. Welke kleuren draag jij graag op je lippen? #gntm #shooting #redlips ©ProSieben/Micah Smith

Een bericht gedeeld door Soraya Eckes (@soraya.topmodel.2017) op

Romina – Model ervaringen en nog steeds geen baan

Hoewel Romina al ervaring heeft in de modellenwereld, valt ze niet zo op als sommige andere kandidaten. We zullen zien of ze punten kan blijven scoren bij de jury met haar onopvallende manier. U kunt hier meer over Romina vinden.

Hier vind je alle nieuwe GNTM deelnemers 2020