Lynn GNTM Kandidaat 2017

Lynn heeft het gehaald! Top 20, LA en de modelvilla. De eerste stap op weg naar de titel GNTM 2017! Zij overtuigt met haar optreden en haar foto’s spreken voor zich. We nemen een kijkje bij deelneemster Lynn! Ze is 18 jaar, komt uit Beckum en studeert momenteel nog. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Lynn een kans om te winnen?

Jong, mooi, open. Ze heeft al de perfecte look en de leeftijd. Laten we eens kijken hoe ze het doet bij de opnames en de castings.

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Lynn over zichzelf?

Lynn is speels en onhandig. Zij brengt veel tijd door met haar vrienden of vriend en maakt de mensen om haar heen graag aan het lachen. Ze kan niet goed op hoge hakken lopen, maar denkt dat ze dat bij GNTM wel kan leren.

Wat is Lynn in privé?

Lynn is erg sportief. Ze gaat graag naar de sportschool en naast school brengt ze graag tijd door met haar vrienden. Haar vriend is erg belangrijk voor haar omdat hij haar in alles steunt.

Wat kan Lynn verwachten van de make-over?

Lynn heeft dun lang haar. Ik denk dat Heidi haar kleur wat zal bijwerken en misschien haar haar wat dikker zal maken om een mooi volume te creëren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Welke stijl draagt Lynn?

Lynn’s look is heel eenvoudig en casual, maar toch een beetje meisjesachtig. Precies goed voor haar.

Heeft Lynn een vriendje?

Lynn heeft een vriendje. Marcel steunt haar en is enthousiast over haar deelname aan GNTM.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: