Serlina GNTM Kandidaat 2017

Serlina zit bij de top 20! Zij heeft een ticket voor LA en de Model Villa en zal daar haar team Schwarz en Thomas vertegenwoordigen. Ze is zeer gemotiveerd. We nemen een kijkje bij kandidaat Serlina! Zij is 22 jaar oud, woont in Koblenz en studeert momenteel. Ga hier terug: Germany’s Next Topmodel 2017.

Heeft Serlina een kans om te winnen?

Jong, mooi, lang – perfecte voorwaarden. Ze heeft al de perfecte look en de leeftijd. Laten we eens kijken hoe ze het doet bij de opnames en de castings.

GNTM Special – Onze top kandidaten voor de finale

Wat zegt GNTM deelneemster Serlina over zichzelf?

Serlina is een zeer avontuurlijk persoon, na haar verblijf van 9 maanden in Melbourne, studeert ze in Koblenz en probeert ze via GNTM voet aan de grond te krijgen in de modellenwereld.

Wat is Serlina in privé?

Serlina is bang voor hoogtes en spinnen. Dit kan een of twee opnamen in de weg staan, maar haar gemoedelijke aard maakt haar erg sympathiek, wat een voordeel kan zijn bij castings. Ze gaat graag naar electro festivals en houdt niet van sport.

Wat kan Serlina verwachten van de make-over?

Ik denk dat Serlina niets te vrezen heeft. Haar lange blonde haar staat haar geweldig!

Welke stijl draagt Serlina?

Serlina draagt een meer casual en chique stijl.

Heeft Serlina een vriendje?

Ja, Serlina ontmoette haar vriend in Melbourne. Hij woont in Israël en ze hebben een lange-afstand relatie.

Wil je zelf een topmodel worden?

In HET MODELBOEK leer je alles over modelbouw! Aanvraag, agentschap zoeken, boek structuur, en nog veel meer! Nu verkrijgbaar in de boekhandel en op Amazon: