The Dress Girl Jessy – Mode, Beauty, Lifestyle, Reizen, Interieur en Eten

Dress Girl Jessy inspireert haar lezers vooral met haar flair voor mode, maar ook met haar heerlijke recepten. De blogger schrijft ook over lifestyle, beauty, reizen en interieurdesign. Jessy stopt voor niets. Hoe ze van haar hobby een carrière maakte en hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt – nu in een exclusief interview.

Pescetariërs, veganisten en vegetariërs – Jessy heeft voor ieder wat wils

FIV: Je focus ligt op mode, maar je blogt ook over beauty, lifestyle, interieur, reizen en eten. In de categorie voeding test je veel vegetarische en veganistische recepten! Sinds wanneer ben jij veganist/vegetariër?

Jessy: Ik ben al 6 jaar pescetariër, wat betekent dat ik geen vlees maar vis eet. Evenwichtige voeding speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik probeer veel fruit en groenten te eten en kook voornamelijk vegetarische en veganistische gerechten.

FIV: Kunt u ons spontaan een favoriet recept van u vertellen, wat is uw favoriet om te maken?

Jessy: Ik hou ervan om gerechten uit de oven te eten. De herfst is een geweldige tijd voor zulke gerechten. Mijn huidige favoriet is ovengroenten met pompoen en honing-mosterdmarinade, die ik al op mijn modeblog heb gepresenteerd.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Jessy hoe blijf je fit? Wat zijn jouw beauty en fitness trucjes?

Jessy: Fitness is een belangrijk deel van mijn leven. Het is een belangrijk evenwicht voor mij waar mijn lichaam echt van geniet. Mijn favoriete tijd om te gaan joggen is in de ochtenduren, wanneer de wereld nog zo mooi stil en vredig is. Mijn beautytip daarentegen is heel eenvoudig: slaap, liefst 8 uur per nacht.

“Je krijgt wat je geeft als je doet waar je van houdt”.

FIV: Ik las dat de herfst en de winter uw favoriete seizoenen zijn! Wat is jouw favoriete mode voor de koude dagen?

Jessy: Mijn must-have voor koude dagen is een dikke gebreide trui – naar mijn mening een klassieker die nooit uit de mode zal raken.

FIV: Welke mensen, tijdschriften, blogs of boetieks inspireren je look?

Jessy: Wat mij het meest inspireert zijn de mensen die ik in het dagelijks leven ontmoet. Ik hou ervan in een café te zitten en mensen voorbij te zien gaan. Te zien hoe ze gekleed zijn en zeer unieke modecreaties dragen – looks die ik nog niet eerder heb gezien. Maar Pinterest is voor mij ook een nuttige bron van inspiratie als het gaat om trends en styling.

FIV: Wat maakt uw blog zo interessant voor uw lezers?

Jessy: Ik geef deze vraag graag door aan mijn lezers, omdat alleen zij hem echt kunnen beantwoorden. Het is belangrijk voor mij dat mijn lezers mijn passie voor bloggen voelen. Ik wil ze inspireren, vermaken en ook aan het denken zetten.

FIV: Wat zou uw carrière alternatief zijn geweest als u geen blogger was geworden?

Jessy: Ik ben een zeer creatief persoon en zou mezelf in de artistieke sector zien. Ik zou zeker actief zijn in mode of fotografie.

FIV: Waar zie je jezelf over 10 jaar, ben je dan nog steeds aan het bloggen of heb je andere doelen die je nastreeft?

Jessy: Naast mijn blog zou ik me graag verder ontwikkelen op het gebied van bewegend beeld. Ik zou graag op regelmatige basis video-inhoud produceren en die ter ondersteuning in mijn blog integreren. Ik kan me ook voorstellen om actiever met bedrijven samen te werken en hen te ondersteunen op het gebied van sociale media.

FIV: Veel van onze lezers vragen zich af hoe u zo succesvol bent geworden. Heb je nog tips om een succesvolle blogger te worden?

Jessy: Ik denk dat het belangrijkste is om het leuk te houden en altijd gepassioneerd te zijn over wat belangrijk voor je is. Trouw aan het motto “Je krijgt wat je geeft als je doet waar je van houdt”.

Lusteloosheid, stress en motivatie

FIV: De droom van veel van onze lezers: Om van bloggen te kunnen leven! Je bent erin geslaagd om van je passie je beroep te maken. Daarnaast ondersteun je bedrijven op het gebied van social media, schrijf je teksten voor online magazines en adviseer je bedrijven. Eerlijk, hoe krijg je dat allemaal onder één hoed?

Jessy: Met veel hard werk en een goede organisatie is alles te doen. Naast deze twee factoren word ik ook gedreven door mijn passie voor bloggen. Ik beschouw het als een voorrecht dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken, en daar ben ik zeer dankbaar voor.

FIV: Heb je een ontspanningstruc voor stressvolle situaties?

Jessy: Haal diep adem en hou het hoofd koel. Als ik belangrijke beslissingen neem, helpt het me veel om er een nachtje over te slapen. De volgende dag ziet de wereld er heel anders uit en kan het probleem met volle kracht worden aangepakt. Er is geen probleem dat niet kan worden opgelost.

FIV: Zoals iedereen, heb je waarschijnlijk dagen dat je niet zo gemotiveerd bent. Wat is uw recept tegen gebrek aan motivatie? Hoe motiveer je jezelf?

Jessy: Iedereen heeft wel eens een dieptepunt en is onproductief, dat is ook niet erg. De truc is om jezelf voor de gek te houden en de dingen om te draaien. Een truc die bij mij altijd werkt is om 30 minuten aan een taak te besteden, meestal ben je de tijd vergeten en heb je de taak zo onder de knie. Als dat ook niet helpt, neem dan een pauze, lees een goed boek en laat je gedachten afdwalen.

Dank u voor het interview.

Je kunt meer over Jessy te weten komen op haar blog www.kleidermaedchen.de.