Exclusief herfstinterview met de elegante Parijse influencer Daphné Moreau – Fashion, Beauty & Lifestyle

Daphné Moreau is een dynamische, positieve en gepassioneerde 30-jarige Parijse influencer. Sinds 2007 is zij redactrice van de mode- en lifestyleblog Mode & The City, die een bron van inspiratie is voor veel Franse vrouwen die fan zijn van mode, beauty, lifestyle, eten en welzijn. Daphne houdt van de herfst, Schotten, Instagram, Tom Hanks en Meg Ryan films, Kerstmis, New York, Pinterest, Harry Potter, F.R.I.E.N.D.S. en thee. IVF is verheugd u haar exclusieve herfstinterview met Daphne Moreau uit Parijs voor te stellen.

Interview Daphné Moreau

FIV: Hallo Daphne ! Hoe gaat het met je? FIV Magazine is verheugd een exclusief herfstinterview met u te hebben. Hoe kreeg je de drang om je blog te maken? Kunt u uw universum beschrijven voor onze internationale lezers die u nog niet kennen?

Daphne: Hallo, ik begon mijn blog Fashion, Beauty & Lifestyle Fashion & The City in juni 2007, meer dan 12 jaar geleden! In die tijd waren er nog maar weinig blogs, vooral in Frankrijk. Ik had al wat Angelsaksische blogs gelezen en wilde het zelf ook doen. Het was toen een nogal spontaan en bijna naïef proces! Ik had nooit gedacht dat deze omgeving zich zo zou ontwikkelen en dat de blog een paar jaar later mijn hoofdactiviteit zou worden!

FIV: Als influencer heb je vaak de kans om samen te werken met bedrijven. Wat is voor jou belangrijk als je met een merk wil samenwerken?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Daphne: Ik werk alleen met merken die aansluiten bij mijn redactionele lijn en die ik met trots ondersteun. Het is belangrijk voor mij dat de merken waarmee ik werk dicht bij mijn universum en waarden staan. Ik zou nooit over een merk of product praten dat ik niet 100% aanbeveel, want het vertrouwen dat mijn gemeenschap in mij stelt is het meest waardevolle in mijn ogen!

Top 3 beste herfsttheeën en theesalons in Parijs

FIV: FIV Magazine kon aan je blog en Instagram-account zien dat je een groot theeliefhebber bent. Wat zijn uw 3 favoriete herfsttheeën?

Daphne: Ik ben inderdaad dol op thee, het is zo troostend, vooral in dit seizoen. Ik hou vooral van Earl Grey, Citrus Rooïbos en amandelthee !

FIV: Wat zijn, als Parijzenaar, uw favoriete theewinkels in Parijs om in de herfst thee te drinken?

Daphne: Angelina en Ladurée zijn grote klassiekers waar ik echt van hou. De theetijd van de Meurice is ook heel uitzonderlijk in een groots kader !

 

Herfstlook door Daphne Moreau

FIV: Mode is een van je grootste passies en je deelt je dagelijkse kleding meestal op je blog. Als u uw favoriete look voor dit herfst-/winterseizoen zou moeten beschrijven, wat zou het dan zijn?

Daphne: Zonder aarzelen, een mooi hemd, jeans, blazer en een paar ballerina’s of mocassins, alles in mooie glinsterende kleuren zoals camel, beige, bruin of roest !

Activiteiten & tips om positief te blijven in de herfst

FIV: De herfst is een van uw favoriete seizoenen, maar voor velen van ons is het ook een deprimerende tijd van het jaar, omdat de zomer dan ten einde loopt en de winter eraan komt. Welke activiteiten doe je graag dit seizoen?

Daphne! Ik ben altijd diep getroost geweest tot de herfst! Dit seizoen wandel ik graag in de parken of in de bossen om te genieten van de prachtige kleuren en het heel bijzondere licht van deze tijd van het jaar. Ik ben ook een groot liefhebber van cocooning en er gaat niets boven een zaterdagmiddag thuis onder een dekentje met thee voor een goede romantische komedie (liefst met Tom Hanks en Meg Ryan). Ik ontvang ook veel vrienden voor een etentje of brunch thuis: de herfst is de tijd voor gezelligheid!

FIV: We weten allemaal dat het vak van blogger niet altijd gemakkelijk is en veel tijd en inzet vergt. Hoe kun je altijd positief zijn en positief denken? Heb je tips of citaten die je helpen om positief te zijn?

Daphne: Ik kon altijd zien het glas half vol in plaats van half leeg;) Ik ben gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en het helpt me enorm om afstand te nemen van het leven en te genieten van het dagelijkse leven. Er zijn zoveel redenen om gelukkig te zijn , als je ervoor kiest je op het positieve te richten!

Schoonheids- en Herfstverzorgingsprogramma

FIV: Wat is je schoonheidsroutine in de herfst? Welke schoonheidsproducten raad je aan?

Daphne: Na de zomer en de zon, is het nog belangrijker om je huid te verzorgen. In de herfst vertrouw ik op hydratatie met een goede crème en hydraterende maskers. Ik heb onlangs de merken Biovive, La Canopée en Hellobody ontdekt, die zeer goede producten (met goede samenstellingen) maken. Ik ben ook al jaren fan van het merk Caudalie!