Kari Kari uit Rusland – Exclusief interview met het ongelooflijke model en influencer

Mooi, geweldig model & Russische Influencer, Kari Kari is een van de mooiste Russische modellen op Instagram. Zij is gewend om waardevolle beautytips en trucs te geven en dagelijks haar looks te delen. Als model werkt zij met vele Russische en internationale modemerken, alsook met Parijse luxemerken. Het FIV Magazine team heeft een exclusief interview met Kari Kari voor u voorbereid.

Kari Kari – Ervaringen & advies over model zijn & carrière

Hallo Kari Kari, hoe gaat het? Je bent een ongelooflijk model en influencer uit Rusland. Hoe ben je je modellencarrière begonnen? Wat waren je ervaringen? Wat heb je tot nu toe geleerd?

Kari Kari! Hallo FIV! Het gaat heel goed met me. Dank u wel. Ik begon 10 jaar geleden met modellenwerk in Rusland, in mijn geboortestad Stavropol. Ik ging een jaar naar een modellenschool, toen was er een wedstrijd in Moskou. Daarna tekende ik bij de beste agentschappen ter wereld zoals Trump Models, Major, Storm, Bravo, IMG en Next. Dus begon ik over de hele wereld te werken (New York, Londen, Milaan, Parijs, Sjanghai, Tokio, Seoel, Hamburg en vele andere….). Het was een goede ervaring, ik heb veel gewerkt. Ik ontmoette ongelooflijke mensen en had een zeer interessant leven. Ik heb geleerd dat veel dromen kunnen uitkomen. En dat je je altijd als een mens moet gedragen in alle situaties.

FIV: Kari Kari, je lijkt het erg druk te hebben tussen je shoots, reizen, mode-evenementen en ook je dochter. Hoe ziet je dagelijkse leven/routine eruit?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Kari kari : Het is niet zo makkelijk om moeder te zijn en een normaal leven te leiden. Je moet er aan wennen. Trouwens, mijn familie helpt me veel. Ik zou het helemaal niet kunnen zonder mijn familie. Ze helpen me met mijn dochter en mijn moeder, die me ook helpt met Instagram. Mijn dagelijkse routine is heel eenvoudig. Ik word wakker en ga sporten. Dan ontbijt ik met mijn dochter en mijn familie. Dan spendeer ik 1 tot 2 uur op mijn laptop. Ik doe nog wat werk. Dan heb ik afspraken, uitjes of geniet ik met mijn familie en vrienden.

Beste adressen in Parijs: winkelcentra, restaurants en theecafés

FIV: Uw levensstijl laat u toe de laatste trends in de modehoofdstad te ontdekken. Je hebt veel geluk! Wat zijn je favoriete plekken in Parijs? (Winkelcentra/restaurants/theesalons)

Kari kari : Ja, ik ben erg blij om in Parijs te zijn. Mijn favoriete winkelcentrum in Parijs is Galeries Lafayette. Het is absoluut het beste. En je zult alles vinden wat je nodig hebt. Ik hou ook van Zara en de kleine Parijse modewinkels. Ik hou ervan kleren te mixen. Voor mij is het merk niet belangrijk. Het moet er cool uitzien. Het kan zelfs een H&M t-shirt zijn of een vintage winkel t-shirt. En mijn favoriete restaurants zijn Costes, Chez Mila, Derrière, Mademoiselle Mouche, Le Marta, Le Georges, Loulou.

FIV: Als fotomodel en influencer, wat is jouw mode must-have en waarom?

Kari kari : Ik zou zeggen dat mijn “mode must haves” jeans, een wit hemd en mooie en comfortabele schoenen zijn. Dit zijn praktische kleren als je een kind hebt.

Top 5: Hygiëne- en schoonheidsproducten voor reizigers

FIV: Kari kari, je bent gewend om met schoonheids- en huidverzorgingsmerken te werken voor een perfecte huid. Wat is je geheim? Welke producten raadt u aan? En wat zijn jouw top 5 beauty essentials waar je niet zonder kunt op reis?

Kari kari : Eigenlijk ben ik geen fan van Skincar merken. Ik gebruik vooral natuurlijke crèmes in de apotheek en ben dol op Koreaanse cosmetica. En als ik op reis ga neem ik Nevea handcrème mee, mijn Bourjois lippenstift, Kilian parfum, erborian crème bb maar ook Evian gezichtstoner waar ik dol op ben.

Professionele Instagram-foto’s

FIV : Je Instagram foto’s zijn subliem! Heb je, als rolmodel en influencer, advies voor mensen die hun Instagram-foto’s willen verbeteren?

Kari kari : Je moet geduldig zijn en plezier hebben in het nemen van foto’s. Ik gebruik een aantal apps om mijn foto’s te maken en te retoucheren, zoals VSCO, Presco en Facetune.

FIV: U bent ook gewend om aan veel evenementen deel te nemen. Wat was je grootste succes / favoriete moment als influencer?

Kari kari : Wat ik het meest waardeer als influencer is dat ik mag werken met hele grote merken over de hele wereld zoals Mac, Wella, Evian, Kilian, Shein en nog een paar anderen. Ik vind het ook leuk om alle mooie foto’s die ik maak te delen met mijn volgers en anderen te inspireren. Vandaag, levert het me geld op. Een van mijn grootste successen was vorig jaar genomineerd te worden voor de Influencer Awards in Monaco. Wat goed voor me is.

Trends van de herfst/wintercollecties in Parijs

FIV: Uw stijl is buitengewoon! Je bent altijd op zoek naar nieuwe trends. Waar haal jij je mode-inspiratie vandaan? En wat is jouw favoriete outfit voor dit herfst/winterseizoen?

Kari kari : Mijn inspiratie voor mode kreeg ik toen ik als kind tijdschriften en modeshows zag. Instagram is ook een van mijn inspiratiebronnen van vandaag. Mijn favoriete outfit voor dit herfst/winterseizoen is een overall leather look zoals een leren jack of leren broek. Ik draag graag leer in alle seizoenen, maar dan wel biologisch leer.