Adorable_caro interview: Over het dagelijks leven van een content creator & Ninety-9

Adorable_caro interview – Caro is een content creator op Instagram en TikTok. Op haar social media kanalen neemt ze je mee in haar dagelijks leven, waar het draait om lifestyle, mode, sport, reizen en vooral esthetische content. Mode in het bijzonder is Caro’s passie. Daarom deelt ze fashion inspo en hauls met haar gemeenschap. Vanuit deze passie vond ze haar roeping, want samen met haar vader richtte ze het modemerk Ninety-9 op, waar je accessoires, badmode, loungewear en ook avondkleding kunt kopen.

Het dagelijks leven als maker van inhoud

In dit interview vertelt Caro ons over de oprichting van haar eigen merk Ninety-9, dat ze samen met haar vader heeft opgebouwd. Ze vertelt ons onder andere over haar persoonlijke favoriete stukje van haar eigen merk en haar persoonlijke grootste succes in haar social media carrière. Tassen zijn als het ware Caro’s hobby, dus vroegen we haar welke tas nog ontbreekt in haar collectie. Ze vertelt ook hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Want met social media, Ninety-9, haar podcast met Sonny Loops en vele andere projecten is haar dagelijks leven vol. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt en onder één hoedje speelt, onthult ze hier in dit interview.

Eigen merk van Caro: Ninety-9

FIV: Hallo lieve Caro, wat fijn dat het interview vandaag gelukt is! Laten we beginnen met de eerste vraag. Je hebt twee jaar geleden samen met je vader je eigen merk Ninety-9 opgericht. Wilt u ons vertellen over uw ervaring met het starten van uw eigen bedrijf op zo’n jonge leeftijd?

Het blijft elke dag een uitdaging. Ik had het allemaal niet kunnen doen zonder mijn vader. Het is belangrijk en geweldig om iemand aan je zijde te hebben die al ervaring heeft met het starten van een bedrijf. Elke dag zijn er verschillende taken en hindernissen die we samen moeten overwinnen. Samen kunnen we altijd naar een passende oplossing zoeken en die vervolgens uitvoeren.

Photo: Instagram.com/adorablecaro

Caro’s favorieten van Ninety-9: Bikini’s

FIV: Het is altijd goed om in zulke situaties niet alleen te zijn. Wat is uw persoonlijke favoriete Ninety-9 stuk?

Caro: Zeker onze bikini’s en iets dat nu wordt gelanceerd: onze kenmerkende tops en jurken met superzachte stof en zeer alledaagse pasvormen.

Elke dag is altijd anders

FIV: Naast je merk heb je veel projecten tegelijk lopen, zoals social media, je podcast met Sonny Loops en nog veel meer. Je hebt altijd veel te doen, hoe ziet een typische dag er voor jou uit?

Caro: Ik sta om 7 uur op en maak me om 8 uur klaar om te gaan sporten. Dan ga ik weer naar huis, douche en maak me klaar voor de dag en dan begint het eerste dagelijkse gesprek. Dan ga ik uit met Skei en voer haar daarna. Ik maak elke dag mijn to-do lijsten en kijk wat er voor de dag komt, zoals samenwerkingen, YouTube video’s of TikToks en of ik thuis werk of naar kantoor ga. Die lijst werk ik dan gedurende de dag af. Maar je zou kunnen zeggen dat elke dag eigenlijk anders is. s Avonds sluit ik de dag graag af op de bank met mijn vriend, we bestellen eten of koken iets en kijken een serie.

Eigen discipline: To Do lijsten & doelen

FIV: Veel projecten vereisen veel discipline. Heeft u nog tips voor onze lezers om hun eigen discipline te vergroten?

Caro: Maak to-do lijstjes en stel realistische doelen. Want wanneer je dit doel hebt bereikt, ook al is het maar een klein dingetje of een tussendoel, triggert dit gelukshormonen en motiveert het je voor de volgende dag en het volgende doel. Je kunt jezelf ook kleine briefjes schrijven met herinneringen voor het dagelijks leven en die bijvoorbeeld ophangen in de badkamer, en jezelf regelmatig herinneren aan deze positieve energie.

Photo: Instagram.com/adorablecaro

Pussytalk samen met Sonny Loops

FIV: Zoals gezegd heb je je podcast samen met Sonny Loops en aangezien je zoveel projecten hebt, zouden we graag willen weten wat je destijds geïnspireerd heeft om je eigen podcast op te nemen?

Caro: Ik wilde al vrij lang voor Pussytalk een podcast maken, maar ik wist nooit echt hoe ik moest beginnen en was tegelijkertijd nogal druk met andere projecten. Toen benaderde Sonny me met het idee van een gezamenlijke podcast en zo is het geheel ontstaan. We kunnen het werk zo goed delen.

Louis Vuitton Vintage Tas

FIV: Je hebt onlangs een nieuwe droomtas van Hermès gekocht. Is er een andere tas die je heel graag ooit wilt hebben?

Caro: Ik ben super blij met mijn tassencollectie op dit moment. Op mijn lijstje staat een Louis Vuitton vintage tas, omdat ik ook graag tweedehands koop. Ik zoek deze al een tijdje, want het model wordt niet meer gemaakt en de prijs en conditie moeten natuurlijk passen.

Caro’s grootste succes: Ninety-9

FIV: Wat is je grootste succes in je social media carrière tot nu toe?

Caro: Het grootste succes was onder andere Ninety9 en het feit dat ik dit project samen met mijn vader kon lanceren. Een andere mijlpaal en droom was de uitnodiging van Dior voor Zuid-Frankrijk.

Photo: Daniel Graf

“Vertrouw op je innerlijke stem”

FIV: Als je je vroegere zelf zou kunnen ontmoeten, wat zou je dan tegen jezelf willen zeggen?

Caro: Luister altijd naar je gevoel en vertrouw op je innerlijke stem. Je kent het juiste pad en moet het volgen.

Toekomstige projecten: Sneak Peaks

FIV: Staan er nog projecten op stapel en kun je onze lezers een kleine exclusieve sneak peek geven?

Caro: Er komen nog enkele nieuwe projecten aan en één daarvan heeft niet noodzakelijk iets te maken met sociale media. Het gaat ook naar andere gebieden. Ik hoop dat ik je snel meer kan vertellen!

FIV: Hartelijk dank voor uw tijd en het geweldige interview. Ik wens je veel succes op je weg!

Photo: Instagram.com/adorablecaro

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Caro leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en studeerde dit jaar af aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteren en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt in welke serie ze zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals en surfen

In het interview met Anna vertelt ze ons over haar passie voor festivals, want ook zij profiteert graag van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt en wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland!

Photo: Ralf Besier

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__

Nadinezofia interview: Over Nadine’s passie voor mode & het voor één keer onveilig maken van de catwalk

Mode is Nadine’s grote passie. Ze ontdekte het al in haar jeugd, toen ze haar moeders garderobe en haar hoge hakken zag. Ze is nu een fashion content creator en deelt dagelijks haar outfits en inspiraties met haar gemeenschap. Haar kanalen omvatten fashion hauls, reizen en comedy. Het wordt nooit saai met haar! In het interview met Nadine praten we over modezonden en trends. Door haar enthousiasme voor mode bezit ze veel kleren, zodat ze er niet aan toe komt haar garderobe uit te zoeken. Ze vertelt ons over haar favoriete kleding, welke items niet mogen ontbreken in haar garderobe en waar ze die koopt. Ze vertelt ons ook waar ze haar inspiratie voor haar outfits vandaan haalt en hoe ze geleerd heeft niet naar de mening van anderen te luisteren en haar eigen ding te doen.

Photo: instagram.de/majafelina

Interview met Philippsteuer: Groenten zijn het nieuwe vlees

Philipp is een food content creator en Spiegel bestseller auteur die zijn 220.000+ volgers op YouTube en Instagram voorziet van veganistische recepten en vegan food tests. Naast sociale media runt hij een foodblog en heeft hij een boek geschreven “Ik wilde nooit veganist worden”, waarin hij tips en ervaringen deelt over het opgeven van vlees. Hij heeft één doel: hij wil mensen inspireren om minder of helemaal geen vlees te eten om dierenleed te voorkomen en het milieu te beschermen. In het interview met Philipp vertelt hij ons over zijn passie voor koken en alles wat daarbij komt kijken. Van een volle koelkast tot een rommelige keuken. Daarbij vertelt hij over zijn weg om veganist te worden. Een onschuldige dierendocumentaire deed hem beseffen dat dieren niet mogen lijden voor zijn eten. Dus veranderde hij zijn levensstijl en documenteerde dat in zijn eigen boek. Als je ook veganistisch wilt leven en niet weet hoe, bekijk dan zijn boek! Lees hier meer over Philipp.

Photo: Jenny Stening

Marylu.ly in een interview: Turfsporten, druk en dromen

Marie voorziet haar 360.000 volgers op TikTok, Instagram en YouTube dagelijks van workouts, recepten, coaching en motivatie. Op YouTube neemt ze je in vlogs mee door haar dagelijks leven, laat ze zien hoe ze haar vakantie voorbereidt en nog veel meer. Ze is een echte sportfan en houdt van uitdagingen. In dit interview neemt Marie ons mee in haar dagelijkse sportleven. Ze sprak met ons over haar grote dromen, haar sportieve leven en hoe ze omgaat met druk. Ook deelt ze met ons tips voor motivatie en gebrek aan drive om met volle energie het beste van jezelf te geven in de sport. Marie is al van jongs af aan sportief. Van sportacrobatiek tot hiphop, sporten in de sportschool tot grassporten – ze heeft bijna elke sport gespeeld. Maar ze kijkt ook af en toe vanaf de zijlijn en moedigt haar vriend aan bij voetbalwedstrijden. Ze vertelt ons in dit interview hoe ze het allemaal bij elkaar weet te houden.

Photo: Marvin Schönfelder

Interview met Denniskoenigg: Zijn leven als content creator, fascinatie voor horror en zijn privé-kant

Nadat Dennis al actief was op TikTok en een goed bereik kreeg, begon de content creator in de Corona pandemie ook zijn YouTube carrière met zijn horror content. Niet bang om zich met zijn gemeenschap in te laten, werd het ook een van zijn inspiratiebronnen. Alle horrorfans, in de vorm van films of videogames, zijn bij hem in goede handen. In het interview met ons magazine vertelt hij over zijn “misdaden” uit zijn jeugd, hoe hij tot deze bijzondere fascinatie voor horror kwam, zijn inspiratie en motivatie met het grote aspect van de gemeenschap, evenals zijn interesses die verder reiken dan horror en zijn aanwezigheid op de sociale media. Achter de horrorliefhebber schuilt een wereldverkenner.

Photo: instagram.com/denniskoenigg/

Interview met Lindermusic: The Voice of Germany, TikTok en eigen nummers

Lukas werd bekend door het 9e seizoen van “The Voice of Germany” en ongeveer 630.000 mensen volgen hem en zijn muziek ook op TikTok. Het begon allemaal als kind in een kerk met kleine bongo’s. Vanaf dat moment ontdekte Lukas de muziek voor zichzelf en vond hij in de loop van zijn leven zijn roeping in het uitbrengen van zijn eigen nummers. In het interview sprak Lukas met ons over zijn weg in de muziek en het belang van sociale media als onafhankelijk artiest. Hij gaf ons ook een beetje inzicht in zijn privéleven. Je kunt alles volgen op zijn sociale media kanalen. Hij vond muziek door verveling in de kerkband. Maar eigenlijk was dat niet altijd zijn plan, want hij is ook een getrainde verkoper van verzekeringen. Lees hier meer over Lukas!

Photo: Christina Pörsch

Pilotpatrick in een interview: Over reizen, dromen en zijn eigen boek

In het interview met Patrick praten we over zijn leven en zijn beroep, of beter gezegd zijn roeping. Waar hij ook is, daar is ook zijn gemeenschap. Hij neemt ze mee over de hele wereld wanneer hij werkt of op vakantie gaat. Maar niet alleen op zijn sociale mediakanalen of in zijn blog kun je alles te weten komen, hij schreef er zelfs een boek bij. Het laat zien dat je alles kunt als je maar in jezelf gelooft en plezier hebt in wat je doet. Dat is precies wat hij wil dat je hier meeneemt, onder andere.

Photo: instagram.com/pilotpatrick

Interview met Dielafira: Over streamen op Twitch, gamen met de community en tips voor beginners

Lafi voorziet haar 200.000 volgers op TikTok van gaming en streaming content. Reacties, streken en veel plezier zijn ook te vinden op haar social media kanalen. Samen met haar gemeenschap speelt ze onder meer Clash Of Clans. Er valt altijd wat te lachen met haar! In het interview met Lafi praat ze met ons over haar passie voor gaming en streaming. Ze vertelt ons over haar eerste spel, haar eerste spelcomputer en haar favoriete spellen. Deze omvatten Valorant voor de PC en Cash Of Clans. Het begon allemaal met haar broers die haar aan het gamen brachten. De passie ontwikkelde zich dus en toen ze in 2018 begon met Musical.ly (nu TikTok) en haar community bleef groeien, werd ze streamer op Twitch. Daartoe onthult ze hoe ze zich voorbereidt op een stream en deelt ze streamingtips voor meiden die aan de slag willen.

Photo: instagram.com/dielafira