Vrolijk Kerstfeest! Influencer Kisu over familie, reizen en mode!

De sympathieke blogger en Youtuber Kisu woont sinds 2016 in Berlin Mitte. Samen met haar zus Mai runt ze de blog “sistersloft”, waarop Mai het redactionele werk doet, zodat haar zus zich kan concentreren op haar hoofdactiviteit, Youtube. Ik sprak met haar over familie, reizen en natuurlijk mode.

“Op dit moment kan ik me niet voorstellen dat mijn leven beter is”.

Kisu, je hebt een heel groot bereik op Instagram met 284.000 abonnees en de blog die je samen met je zus runt, doet het duidelijk heel goed. Je post bijna elke dag nieuwe mode-, beauty-, lifestyle- en reisinspiraties. Is het niet vermoeiend om elke dag creatief te zijn en heb je als blogger crisissen waarin je gewoon niets kunt bedenken?

Op dit moment kan ik me mijn leven niet beter voorstellen, dit is een leven waarvan ik een paar jaar geleden niet eens had kunnen dromen! Het is zeker een uitdaging om jezelf elke dag te inspireren, maar ik heb zo lang voor mijn succes gewerkt dat ik absoluut niet mag klagen. Natuurlijk zijn er momenten dat ik gewoon niet meer weet wat ik moet doen, maar ik heb mijn zus Mai aan mijn zijde om me te motiveren, ik heb geweldige partnerschappen met bedrijven die nieuwe kansen voor me creëren, dus dergelijke “crises” duren altijd maar een paar dagen.

Veel van mijn lezers zullen u kennen of tenminste van u gehoord hebben. Waarom stelt u zich niet voor aan degenen die u nog niet kennen? Hoe zouden je vrienden je omschrijven in drie woorden?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Ambitieus, ontspannen en onhandig tot het punt waar geen weg terug is!

Reizen vs. mode?

Reizen en mode zijn zeer belangrijke onderdelen van je leven. Als je het zonder een van beide zou moeten doen, zou het dan de wereld rondreizen of je stijlvol kleden zijn?

Als ik de kans had om de wereld rond te reizen, zou ik het zeker kunnen stellen zonder me stijlvol te kleden! Ten eerste kan het niemand in de wereld schelen hoe ik eruit zie en ten tweede is reizen zo belangrijk voor je eigen opvoeding! Als je andere culturen leert kennen en begrijpen, word je toleranter, ruimdenkender en verbreed je je eigen horizon.

Broer en zus liefde – “Mai is mijn beste vriendin, ik breng ook veel vrije tijd met haar door”.

Je runt je blog “sistersloft” samen met je zus. Daarom moeten jullie goed met elkaar kunnen opschieten. Zijn jullie familiebewuste mensen en welke waarden spelen een grote rol in jullie familie?

Familie is een heel belangrijk onderwerp voor ons. Hoewel geen van ons beiden uit een perfect gezin komt, zijn we de laatste jaren veel naar elkaar toegegroeid. We kunnen elkaar vertrouwen, en omdat ze mijn zus is, zou ze me nooit verraden. Mai is mijn beste vriendin, ik breng ook veel vrije tijd met haar door. Nu ze ook met mij werkt, gaat ze zelfs mee op mijn klussen! Maar aan het eind van de dag, zijn we nog steeds zussen en soms vliegen de vonken over haha.

Girly…Pink, Dresses and Plush

Je kledingstijl is erg chique en meisjesachtig. Je draagt graag jurken en rokken en je hebt elegante kapsels. Welk item mag volgens jou niet ontbreken in de garderobe van elke vrouw en hoe zou de perfecte winteroutfit 2017 er voor jou uitzien?

In feite, kleedde ik me vroeger heel anders! En nu hou ik van roze, jurken en pluche! Een must-have voor mij zijn goed zittende overknee laarzen (ik heb zelfs gisteren nog de perfecte gevonden!) en een kleine collectie mooie jassen en jacks die je jaren kunt dragen. Mijn perfecte winter outfit ziet er zo uit: Roze bontjas, enkellaarsjes en een leuke hoed.

In een van de categorieën op uw blog, behandelt u het onderwerp “schoonheid”. Als professional op dit gebied heeft u vast wel een of twee tips tegen een droge huid in de winter voor mijn lezers, nietwaar? Wat zijn jouw top 5 beauty essentials zonder welke je de winter nooit zou overleven?

Alcoholvrije make-upverwijderingsproducten zijn zo ongelooflijk belangrijk! Als je goed oplet, bevatten de meeste tonics alcohol, wat de huid nog meer uitdroogt.

Top 5 Beauty Essentials:
Kiehls Komkommer Wash Gel
Pixi Glow Tonic
Benefit Gezichtscrème
Kiehls Avocado Oogcrème
Burts Bees Lipbalm

Als je veel met mode bezig bent, kom je vaak trends tegen die je helemaal niet leuk vindt of die in de loop der tijd gewoon “afgezaagd” zijn omdat ze te vaak zijn gedragen. Wat is jouw persoonlijke no-go van 2017 en wat zou je omschrijven als een modezonde?

Natuurlijk mag iedereen dragen wat hij leuk vindt en wat iedereen mooi vindt. Persoonlijk hou ik er niet van als je de bh-bandjes kunt zien wanneer je bijvoorbeeld off-the-shoulder topjes draagt, tenzij het coole bandjes zijn! Ik heb geen specifieke no-go voor 2017, maar vroeger haatte ik het als mannen hun broek in hun sokken stopten, haha!

Liever vloggen dan bloggen?

Je bent ook al 6 jaar actief op Youtube. Hou je meer van het uploaden van video’s op Youtube of van het schrijven van artikelen op je blog?

Aangezien mijn zus het meeste redactiewerk voor de blog doet, kan ik me blijven concentreren op mijn YouTube-video’s. Ze nemen nog steeds het grootste deel van mijn tijd in beslag en schoonheid blijft gewoon mijn favoriete gebied. Ik kijk ook bijna alleen maar beauty video’s in mijn vrije tijd.

Als Youtuber, wordt het steeds moeilijker om op te vallen deze dagen. Veel video’s worden op dit platform gedupliceerd en bepaalde onderwerpen zijn al doodgepraat.
Wat is er zo speciaal aan jouw kanaal en hoe onderscheid je je van andere Youtubers?

Dat klopt. Ik zou mezelf nog steeds geen professional noemen. Maar ik denk dat mijn kijkers van mijn stijl houden en ik probeer altijd schatten in de drogisterij te vinden die mijn kijkers leuk zouden kunnen vinden. Zo laat ik zien dat je geen dure producten nodig hebt om een geweldige look te krijgen!

Door je werk als blogger en youtuber heb je zeker veel mensen ontmoet en veel gezien. Welke mensen hebben je het meest geïnspireerd en welke plaatsen hebben indruk op je gemaakt?

Mijn vier favoriete YouTubers zijn: Lydia Elise Millen, Zoella, Nikkie Tutorials en Carli Bybel! Zij inspireren mij van dag tot dag en op een dag wil ik hen ontmoeten! Gelukkig heb ik Nikkie al ontmoet, ze is een echte lieverd!
Ik zou Kaapstad kiezen als de plaats. Kaapstad opende mijn ogen op vele manieren.

Heb je specifieke doelen die je wilt bereiken en waar zie je jezelf over 5 jaar?

Ik wil aan mezelf blijven werken. Mijn droom is om mijn eigen producten uit te brengen waar ik achter sta en waar mijn naam op staat. Afgezien daarvan, ben ik ook geïnteresseerd in onroerend goed. Over 5 jaar zou ik graag een eigen huis hebben met veel huisdieren en ook een paar flatgebouwen.