Blondbynana in een interview: Over de aanvaarding van het ouder worden

Blondbynana in interview – Blondbynana, of eigenlijk Nadine, is een content creator op Instagram en TikTok en verwierf haar bekendheid door haar deelname aan “Big Brother” in 2003. Nadine heeft één doel: opvliegers sexy maken! Zij wil vrouwen aanmoedigen om het ouder worden te accepteren en hun eigen leven te leiden zoals zij dat willen, zonder te luisteren naar wat anderen zeggen. Ze inspireert met haar extravagante, provocerende stijl en kleding. Lees hier meer over de moedige vrouw!

Ze maakt opvliegers sexy

In dit interview praten we met Nadine over haar doel om vrouwen moed te geven. Op haar sociale mediakanalen presenteert ze zich als een bemoediger, maar wat is dat precies? Ze beantwoordt ook vragen over de angst om ouder te worden en deelt tips om het ouder worden te accepteren. Ze vertelt ons ook over haar droom om haar eigen show te hebben en haar deelname aan “Big Brother” in 2003. Nadine kleedt zich graag flashy en extravagant, dus vroegen we haar waar ze haar outfits koopt. Ze heeft ook grote plannen voor volgend jaar, waar ze ons wat over vertelt. Dit en nog veel meer over Nadine kom je te weten in dit interview!

Aanmoediger – wat is dat eigenlijk?

FIV: Hallo lieve Nadine, hartelijk dank dat je vandaag de tijd hebt genomen voor dit interview. Laten we beginnen met de eerste vraag. Op je social media kanalen stel je jezelf voor als een bemoediger. Kunt u onze lezers uitleggen wat dat betekent?

Nadine: Eigenlijk leef ik gewoon mijn leven zoals ik dat wil. Vroeger werd ik vaak van de zijkant uitgelachen (vooral in het dorp), mijn kledingstijl, mijn kapsels, mijn make-up… Ik ben altijd experimenteel geweest. Wat ik wil zeggen is dat ik altijd Nana ben gebleven, alleen de verwachtingen van ons vrouwen, vooral nu op mijn leeftijd, veranderen. Niet bij mij. Ik ben niet opstandig. Ik zie gewoon niet in waarom ik zou moeten veranderen: Ik leef uit wat velen niet durven.

Bang om ouder te worden? Nee!

FIV: Als iemand tegen zijn leeftijd kan, ben jij het wel! Toch zie je leeftijd niet als een beperking om te doen wat je wilt doen. Daarom vroegen wij ons af of u persoonlijk nooit bang bent geweest om ouder te worden of dat het ook voor u een soort proces was?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nadine: Ik was niet eens bang, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Photo: Anastastia Kapluggin

“Acceptatie is het toverwoord”

Daar heb je gelijk in! U maakt opvliegers sexy en inspireert veel vrouwen om ook niet bang te zijn om ouder te worden. Wat moet er volgens u veranderen om de algemene angst voor het ouder worden te laten verdwijnen?

Nadine: Acceptatie is het toverwoord. We vergelijken onszelf vaak en als iets of iemand anders is, hebben we vaak de neiging diegene te devalueren. Ik denk dat we op de goede weg zijn, ik ben al een paar keer benaderd door zeer jonge vrouwen op het feest in Keulen dat ze niet langer bang zijn om ouder te worden vanwege mij of mijn inhoud.

Tips om het ouder worden te aanvaarden

Dat is mooi! Heeft u eenvoudige tips voor onze lezers om deze acceptatie op te bouwen?

Nadine: Ja, dat heb ik – gewoon blijven doen wat je doet en er niet over nadenken, mag ik dat nog wel op mijn leeftijd – gewoon DOEN!

“Vrouwen verwelken met de jaren…”

FIV: Waarom denk je dat die uitdrukking “vrouwen verwelken met de jaren, mannen worden interessant” zo ingebakken zit in onze maatschappij?

Mannen worden niet ouder dan vrouwen, het is gewoon sociaal geaccepteerd. Man scheidt en trouwt met een veel jongere vrouw = normaal! En dat wordt ons al tientallen jaren in de reclame geleerd.

De droom van een eigen show

FIV: Nu willen we graag meer over u weten. Je hebt de droom uitgesproken dat je je eigen show zou willen hebben. Kunt u ons iets meer vertellen over deze droom, zoals het onderwerp?

Nadine: Precies, ik wil meer vrouwen bereiken en hen aanmoedigen om voor zichzelf en hun dromen op te komen, het hoeft niet altijd iets groots te zijn, vaak zijn het kleine dingen zoals alleen op vakantie gaan of alleen naar de bioscoop gaan enz. De moed hebben om te doen wat je wilt zonder na te denken over wat anderen zouden zeggen of denken. Wat hebben we te verliezen? Vriendschap met jezelf is zoveel meer waard dan de praatjes van anderen!

Photo: Anastastia Kapluggin

Deelname aan “Big Brother” in 2003

FIV: In 2003 nam je deel aan “Big Brother”. Kunt u uw ervaring voor ons samenvatten?

Nadine: Dit is ook een ervaring waar ik erg trots op ben. In die tijd besprak ik bewust alleen met mijn naaste vertrouwelingen of ik het TV format zou doen. Ik wist dat er veel tegenwind mijn kant op zou komen – dat was ook zo & juist daarom ben ik er trots op dat ik de moed had om iets te doen, ook al wist ik dat er problemen op mijn pad zouden komen. Het was een onvergetelijke tijd, zowel binnen als buiten, die ik niet had willen missen.

Nadine’s outfits: sexy & vintage

FIV: Mode is een van uw passies. Je was niet voor niets Shopping Queen in 2021. Je kleedt je graag stijlvol, maar ook extravagant en provocerend. Waar koopt u het liefst uw outfits?

Nadine: Ik hou van vintage, ik heb mijn winnende outfit van Shopping Queen ook tweedehands gekocht. Ik hou van dingen met een verhaal & het mag ook sexy zijn – ik moet me altijd 100% op mijn gemak voelen in mijn kleding en dat is precies wanneer ik me graag presenteer.

Met een busje door Europa reizen

FIV: Je bent ook van plan een busje te kopen en in je eentje door Europa te reizen. Welk land zou uw eerste bestemming zijn en waarom?

Nadine: Mijn eerste reis gaat richting Italië, via Oostenrijk, om zoveel mogelijk kijkers te ontmoeten – want ik reis niet alleen: in mijn bagage zitten al mijn vrienden & kijkers.

FIV: Je bent echt een inspiratie voor alle vrouwen! Nogmaals bedankt voor je tijd en het leuke interview. Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst!

Photo: Anastastia Kapluggin

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Nadine leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Interview met Franziskaelea: Over paardrijden en geestelijke gezondheid

Paarden, paarden, paarden! Franziska’s passie is paardrijden. Toen ze 11 jaar oud was, ontdekte ze het paardrijden voor zichzelf en tegenwoordig is het een soort therapie, want enige tijd geleden werd bij haar de diagnose Boderline Persoonlijkheidsstoornis gesteld. Ze is een content creator en deelt veel paardencontent, maar ook haar ervaringen met haar aandoening op Instagram en TikTok met haar community om anderen aan te moedigen. Maar dat niet alleen! Nu is ze ook auteur en vanaf januari kun je Franziska’s eigen boek over Borderline kopen op Amazon. In dit interview met ons tijdschrift spraken we met Franziska over paardrijden en geestelijke gezondheid. We gingen terug naar het begin van haar paardrijcarrière en vroegen haar hoe ze het paardrijden ontdekte en wat het vandaag voor haar betekent. Ze vertelt ons ook waar ze haar rijkleding koopt. Franziska brengt graag tijd door met haar paard en is daarom elke dag op stal te vinden. Ze vertelt ons hoe haar dagelijkse routine daar is en welke must-haves er altijd moeten zijn. Ze praat ook met ons over haar diagnose borderline en hoe ze daarmee omgaat. Dit en nog veel meer komt u te weten in dit interview!

Photo: instagram.com/franziskaelea

Interview met Sol.and.pepper: Over reizen voor onbepaalde tijd

Achter de naam Sol.and.pepper zitten Julie en Moritz, die bijna vier jaar geleden op reis gingen voor onbepaalde tijd met hun kinderen, hun Duitse Dog Pepper en een omgebouwd busje. Julie en Moritz zijn content creators op Instagram en delen hun ongelooflijke leven met hun bijna 245.000 volgers. In iets minder dan vier jaar heeft het gezin naar 22 landen gereisd. Ze hebben ook een blog waar ze hun gedachten en gevoelens delen. De twee leven de droom van veel mensen. Maar hoe is het allemaal begonnen? Julie en Moritz kijken met ons magazine terug in de tijd naar het moment waarop ze beiden de beslissing namen om samen voor onbepaalde tijd op reis te gaan. We praten ook over de reactie van hun omgeving en de bureaucratische hindernissen die daarbij komen kijken. Zij delen ook tips voor u over hoe u zo’n stap kunt zetten. Verder praten we over must-haves voor zo’n reis, avonturen die ze al hebben meegemaakt en plannen voor de toekomst. De meest interessante vraag voor beiden, of zij zich een terugkeer naar Duitsland kunnen voorstellen of dat misschien al gepland hebben, wordt ook in dit interview beantwoord!

Photo: instagram.com/sol.and.pepper