Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Thisislauramarie interview – Laura is een content creator en is dit jaar afgestudeerd van de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteerwerk en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen.

Acteren, piano en mode

In dit interview praat Laura met ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt over haar acteerervaringen met musicals en “Das Internat”, in welke serie ze graag zou willen spelen, wat ze leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Actieve inhoud op TikTok

FIV: Hallo lieve Laura! Allereerst willen wij u nogmaals bedanken dat u de tijd heeft genomen voor dit interview. Laten we dan meteen beginnen. Je doet onder andere veel drama content op je TikTok kanaal, wat is het aan drama dat je boeit?

Laura: Nou, ik vind het ongelooflijk interessant dat je in heel verschillende rollen kunt stappen, dat je allerlei verschillende dingen kunt spelen. En dat je gewoon super veranderlijk bent in acteren. Ik denk dat de veranderlijkheid gewoon mega cool is.

Laura’s favoriet: The Vampire Diaries

FIV: Als je de kans kreeg om in een bestaande serie of film te spelen, welke zou dat dan zijn en waarom?

Laura: Ik denk dat ik graag in The Vampire Diaries zou willen spelen, want dat is een van mijn favoriete shows. Ik vind de personages Elena en Katherine erg cool. Het is een soort van hetzelfde personage, één keer in het verleden en één keer in het heden. Het lijkt meer op Catherine, want ze is wat gemener en giftiger en dat is erg leuk om te spelen.

Joyn Produktion: The Boarding School Seizoen 3

FIV: Ik zou ook heel graag willen weten of je andere acteerervaringen hebt gehad en waar?

Laura: Ja, ik deed mee aan een kleine Joyn productie en had daar 4 opnamedagen, de serie heette het internaat. Je kunt het nog steeds bekijken en ik maakte deel uit van seizoen 3. Dat was erg leuk. Maar ik sta zelf ook al tijden op het toneel, waarschijnlijk al 7/8/9 jaar, en ik speel in musicals.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Emoties uiten? Piano is het antwoord

FIV: U bent ook muzikaal en speelt piano. Wat windt je op aan pianospelen?

Laura: Wat mij opwindt aan pianospelen is dat je echt kunt ontspannen, je speelt voor jezelf en voor je ziel en innerlijke rust. Als ik achter de piano ga zitten, voel ik me vrij en kan ik al mijn emoties uiten. Ik vind dat super cool.

Atlantique Nord door Yann Tiersen

FIV: En wat is uw favoriete nummer om op de piano te spelen en waarom?

Laura: Mijn favoriete stuk is Atlantique Nord van Yann Tiersen, het bouwt zo mooi op en heeft een innerlijke rust. De golven, de zee – dat is wat ik mooi vind aan het stuk. Ook andere pianostukken van Ludovico Einaudi, zoals Una Mattina, vind ik mega mooi.

Top 3 Winkels: H&M, Zara, Pull & Bear

FIV: Maar mode staat ook altijd op jouw kanaal. Dus ik zou graag willen weten, als u in de stad aan het winkelen bent, welke drie winkels staan op uw boodschappenlijstje?

Laura: Goede vraag! Ik ga vaak naar H&M voor basics, zoals topjes en zo. Ik vind Zara best cool, daar kun je leuke jurkjes en chiquere dingen kopen, maar ik vind Pull and Bear ook erg leuk.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Drogisterij must-haves: droge shampoo, …

FIV: Mocht je tijdens het winkelen een drogisterij tegenkomen, wat moet je dan zeker meenemen?

Laura: Ik neem altijd droogshampoo, tandpasta, een nieuwe tandenborstel, wattenschijfjes en lippenbalsem mee als ik erheen ga.

Reizen en dansen op Let’s Dance

FIV: Tot slot zou ik heel graag willen weten of er nog een droom van u is die u zou willen vervullen?

Laura: Ik zou graag veel reizen, maar dat is niet echt mijn droom. In feite zou ik graag dansen op Let’s Dance. Ik kijk het al tijden met mijn oma en daarom doe ik graag mee.

FIV: Nogmaals bedankt voor je tijd en het geweldige interview. Ik wens je veel succes op je weg!

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Laura leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__

Interview met Nadinezofia: Over Nadine’s passie voor mode & het voor één keer onveilig maken van de catwalk

Mode is Nadine’s grote passie. Ze ontdekte het als kind, toen ze haar moeders kledingkast en haar hoge hakken zag. Ze is nu een fashion content creator en deelt dagelijks haar outfits en inspiraties met haar gemeenschap. Haar kanalen omvatten fashion hauls, reizen en comedy. Het wordt nooit saai met haar! In het interview met Nadine praten we over modezonden en trends. Door haar enthousiasme voor mode bezit ze veel kleren, zodat ze er niet aan toe komt haar garderobe uit te zoeken. Ze vertelt ons over haar favoriete kleding, welke items niet mogen ontbreken in haar garderobe en waar ze die koopt. Ze vertelt ons ook waar ze haar inspiratie voor haar outfits vandaan haalt en hoe ze geleerd heeft niet naar de mening van anderen te luisteren en haar eigen ding te doen.

Photo: instagram.de/majafelina

Interview met Philippsteuer: Groenten zijn het nieuwe vlees

Philipp is een food content creator en Spiegel bestseller auteur die zijn 220.000+ volgers op YouTube en Instagram voorziet van veganistische recepten en vegan food tests. Naast sociale media runt hij een foodblog en heeft hij een boek geschreven “Ik wilde nooit veganist worden”, waarin hij tips en ervaringen deelt over het opgeven van vlees. Hij heeft één doel: hij wil mensen inspireren om minder of helemaal geen vlees te eten om dierenleed te voorkomen en het milieu te beschermen. In het interview met Philipp vertelt hij ons over zijn passie voor koken en alles wat daarbij komt kijken. Van een volle koelkast tot een rommelige keuken. Daarbij vertelt hij over zijn weg om veganist te worden. Een onschuldige dierendocumentaire deed hem beseffen dat dieren niet mogen lijden voor zijn eten. Dus veranderde hij zijn levensstijl en documenteerde dat in zijn eigen boek. Als je ook veganistisch wilt leven en niet weet hoe, bekijk dan zijn boek! Lees hier meer over Philipp.

Photo: Jenny Stening

Marylu.ly in een interview: Turfsporten, druk en dromen

Marie voorziet haar 360.000 volgers op TikTok, Instagram en YouTube dagelijks van workouts, recepten, coaching en motivatie. Op YouTube neemt ze je in vlogs mee door haar dagelijks leven, laat ze zien hoe ze haar vakantie voorbereidt en nog veel meer. Ze is een echte sportfan en houdt van uitdagingen. In dit interview neemt Marie ons mee in haar dagelijkse sportleven. Ze sprak met ons over haar grote dromen, haar sportieve leven en hoe ze omgaat met druk. Ook deelt ze met ons tips voor motivatie en gebrek aan drive om met volle energie het beste van jezelf te geven in de sport. Marie is al van jongs af aan sportief. Van sportacrobatiek tot hiphop, sporten in de sportschool tot grassporten – ze heeft bijna elke sport gespeeld. Maar ze kijkt ook af en toe vanaf de zijlijn en moedigt haar vriend aan bij voetbalwedstrijden. In dit interview vertelt ze hoe ze het allemaal onder controle weet te houden.

Photo: Marvin Schönfelder

Interview met Denniskoenigg: Zijn leven als content creator, fascinatie voor horror en zijn privé-kant

Nadat Dennis al actief was op TikTok en een goed bereik kreeg, begon de content creator in de Corona pandemie ook zijn YouTube carrière met zijn horror content. Niet bang om zich met zijn gemeenschap in te laten, werd het ook een van zijn inspiratiebronnen. Alle horrorfans, in de vorm van films of videogames, zijn bij hem in goede handen. In het interview met ons magazine vertelt hij over zijn “misdaden” uit zijn jeugd, hoe hij tot deze bijzondere fascinatie voor horror kwam, zijn inspiratie en motivatie met het grote aspect van de gemeenschap, evenals zijn interesses die verder reiken dan horror en zijn aanwezigheid op de sociale media. Achter de horrorliefhebber schuilt een wereldverkenner.

Photo: instagram.com/denniskoenigg/

Interview met Lindermusic: The Voice of Germany, TikTok en eigen nummers

Lukas werd bekend door het 9e seizoen van “The Voice of Germany” en ongeveer 630.000 mensen volgen hem en zijn muziek ook op TikTok. Het begon allemaal als kind in een kerk met kleine bongo’s. Vanaf dat moment ontdekte Lukas de muziek voor zichzelf en vond hij in de loop van zijn leven zijn roeping in het uitbrengen van zijn eigen nummers. In het interview sprak Lukas met ons over zijn weg in de muziek en het belang van sociale media als onafhankelijk artiest. Hij gaf ons ook een beetje inzicht in zijn privéleven. Je kunt alles volgen op zijn sociale media kanalen. Hij vond muziek door verveling in de kerkband. Maar eigenlijk was dat niet altijd zijn plan, want hij is ook een getrainde verkoper van verzekeringen. Lees hier meer over Lukas!

Photo: Christina Pörsch

Interview met Pilotpatrick: Over reizen, dromen en zijn eigen boek

In het interview met Patrick praten we over zijn leven en zijn beroep, of beter gezegd zijn roeping. Waar hij ook is, daar is ook zijn gemeenschap. Hij neemt ze mee over de hele wereld wanneer hij werkt of op vakantie gaat. Maar niet alleen op zijn social media kanalen of in zijn blog kun je alles te weten komen, hij heeft er zelfs een boek bij geschreven. Het laat zien dat je alles kunt doen als je maar in jezelf gelooft en plezier hebt in wat je doet. Dat is precies wat hij wil dat je hier meeneemt, onder andere.

Photo: instagram.com/pilotpatrick

Interview met Dielafira: Over streamen op Twitch, gamen met de community en tips voor beginners

Lafi voorziet haar 200.000 volgers op TikTok van gaming en streaming content. Reacties, streken en veel plezier zijn ook te vinden op haar social media kanalen. Samen met haar gemeenschap speelt ze onder andere Clash Of Clans. Er valt altijd wat te lachen met haar! In het interview met Lafi praat ze met ons over haar passie voor gaming en streaming. Ze vertelt ons over haar eerste spel, haar eerste spelcomputer en haar favoriete spellen. Deze omvatten Valorant voor de PC en Cash Of Clans. Het begon allemaal met haar broers die haar aan het gamen brachten. De passie ontwikkelde zich dus en toen ze in 2018 begon met Musical.ly (nu TikTok) en haar community bleef groeien, werd ze streamer op Twitch. Daartoe onthult ze hoe ze zich voorbereidt op een stream en deelt ze streamingtips voor meiden die aan de slag willen.

Photo: instagram.com/dielafira