Interview: Piloot Madeleine over lifestyle, mode en fitness

De wereld van de beïnvloeders is nu veelomvattend. Of het nu gaat om mode, lifestyle, fitness of voeding – onze bloggers geven ons altijd de beste tips op alle gebieden. Madeleine, bekend als Pilot Madeleine is een blogger uit München. Al enkele jaren vertelt ze haar volgelingen over de mooie dingen in het leven. Of het nu lifestyle, mode, reizen of fitness is, Madeleine weet hoe ze haar fans gelukkig kan maken. We mochten haar beter leren kennen en haar vragen stellen over haar eigen blog en onderwerpen over haar influencer leven.

Invloedrijke reisblog

Hallo mijn liefste! Toen ik mijn onderzoek deed, vroeg ik me af of het je niet stoort om altijd het gevoel te hebben dat je je leven moet delen als je op je droomreizen gaat. Het is jouw taak om de hele tijd foto’s en video’s te maken en te plaatsen, zelfs op vakantie. Ergert u zich aan deze verplichting of belet ze u niet van elk moment van uw reizen te genieten?

Madeleine: Natuurlijk, voor mij is reizen niet als een vakantie, het is mijn werk. Maar ik heb veel plezier in het maken van foto’s en ze te delen met mijn gemeenschap, dus ik zie het niet als een verplichting. Trouwens, je kunt nog steeds vrij kiezen wat je wel en niet deelt van je reizen.

https://www.instagram.com/p/BrXkpEaF1AI/

FIV: Met 1,1 miljoen abonnees op Instagram heb je een heel groot bereik! Veel van mijn lezers zullen u kennen of tenminste van u gehoord hebben. Stel jezelf voor aan degenen die je nog niet kennen! Wie zit er achter de knappe blondine die graag de wereld rondreist? Hoe zouden je vrienden je omschrijven in drie woorden?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Madeleine: Hoi, ik ben Madeleine en ik ben ook bekend als “pilotmadeleine” op Instagram en YouTube. Ik ben een fulltime reisblogger, maar ik begon op Instagram toen ik net mijn opleiding tot verkeersvlieger met succes had afgerond. Mijn vrienden zouden me waarschijnlijk omschrijven als liefdevol, ondernemend en ambitieus.

FIV: Je grootste passie is duidelijk reizen. Als je maar naar één land in de wereld kon reizen, welk zou dat dan zijn?

Madeleine: Waarschijnlijk de VS, want Hawaï is mijn absolute lievelingsplek en de VS is zo divers.

https://www.instagram.com/p/BlSMeFTn9rT/

Piloot Madeleine: Liefde & Relatie

FIV: Je plaatst vaak foto’s op Instagram en video’s op YouTube met je vriend. Hoe lang kennen jullie elkaar eigenlijk al en hoe gaan jullie om met het feit dat jullie relatie zo openbaar is omdat jullie allebei erg actief zijn op de sociale media? Stoort het gebrek aan privacy je niet in sommige situaties?

Madeleine: We kennen elkaar al 2 1/2 jaar en zijn nu ook verloofd en hebben een lieve zoon. Nee, we delen niet veel van ons privé-leven, afgezien van een paar mooie reisfoto’s en video’s, dus voor ons is het prima zo.

FIV: Op je blog “pilotmadeleine” deel je niet alleen reiservaringen met je lezers, maar ook outfitideeën en inspiraties. Vertel ons eens iets over dit onderwerp… Welk item mag volgens jou niet ontbreken in de garderobe van een vrouw en hoe zou de perfecte lente outfit 2019 er voor jou uitzien?

Madeleine: Ik hou van jurken, dus een mooie lentejurk is een must.

FIV: Eind 2017 verhuisde je met je vriend naar Malta, omdat je in Duitsland een langeafstandsrelatie had tussen München en Frankfurt. Hoe bevalt het je daar en heb je nog wat reistips voor Malta?

Madeleine! Malta is prachtig! Een blogpost hierover volgt binnenkort 🙂

https://www.instagram.com/p/Bu1XNrVleJo/

Reistips, voeding, modetrends – blogartikelen van Madeleine

FIV: Bloggen wordt steeds populairder en steeds meer mensen gebruiken blogs om over hun leven te praten, andere mensen te inspireren en bepaalde dingen met hun lezers te delen. Wat maakt uw blog anders dan andere en wat is uw recept voor succes? Heeft u specifieke doelen en waar ziet u zichzelf over vijf jaar?

Madeleine: Mijn succesrecept is dat ik ervoor probeer te zorgen dat al mijn blogposts een toegevoegde waarde hebben voor mijn lezers, bijv. goede reistips, gezonde recepten, outfitideeën, enz. Over vijf jaar zie ik mezelf als moeder van 2-3 kinderen, huiseigenaar en met een succesvol bedrijf.

https://www.instagram.com/p/Bt3vocKleiV/

FIV: Op uw blog legt u ook uw reizen vast voor uzelf en uw lezers. U hebt al gereisd naar Italië, Oostenrijk, Griekenland, Bora Bora, Bali, Abu Dhabi en vele andere plaatsen. Je hebt mensen van over de hele wereld ontmoet en de meest buitengewone plaatsen gezien. Welke ervaringen van uw reizen zijn u bijgebleven en welke mensen hebben u geïnspireerd op uw reizen?

Madeleine: Er zijn er veel! Ik was erg geïnspireerd door India, omdat ik zelden zo’n “arm” land heb gezien met zulke leuke mensen. Daarnaast word ik altijd geraakt door persoonlijke verhalen, waarvan ik er vele op mijn reizen heb gehoord. Dit maakt je uiterst nederig en dankbaar.