Maren Wolf x FIV Interview – Over liefde, kroost & nieuwe projecten

Met haar 1,6 miljoen volgers op Instagram en haar meer dan 850.000 abonnees op YouTube is Maren Wolf een van de meest succesvolle influencers van Duitsland. In een exclusief interview met FIV vertelt de knappe blondine over haar geheim van een gelukkige relatie met haar man Tobias, die ook bekend is, vriendschappen en de kinderwens van het stel samen.

Maren Wolf over haar influencerleven, vriendje Tobias & trends 2019

Hallo mijn liefste! Wanneer je een succesvolle influencer bent zoals jij, heb je de kans om veel te zien en te reizen. Wat is de mooiste plek waar je tot nu toe bent geweest en welke plek wil je nog zien?

Maren: Hallo lieverds! Allereerst, bedankt voor het compliment! De wereld is zo groot en er valt nog zoveel te ontdekken. Maar tot nu toe zijn Los Angeles en Bali zeker de mooiste plaatsen geweest die ik heb kunnen zien. Ik kijk er al naar uit om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Maren & Tobias: hun geheim van het leven als Instagram-koppel

FIV: U en uw man Tobias zijn beiden succesvolle influencers. Het moet toch een droom zijn om zoiets samen met je partner te beleven, nietwaar?

Maren: Ik ben erg dankbaar dat ik deze zaak samen met mijn man kan runnen. We steunen elkaar en maken samen veel mee. Het is fijn om een partner aan je zijde te hebben die deze business begrijpt en je passie deelt.

FIV: Omdat u beiden in de publieke belangstelling staat, moet het niet altijd gemakkelijk zijn om een schandaalvrij leven te leiden, maar het lukt u wel. Wat is jouw geheim voor een succesvolle relatie?

Maren: Ons geheim voor een succesvolle relatie is altijd om eerlijk tegen elkaar te zijn en je partner met respect te behandelen. Natuurlijk hebben we ook wel eens kleine meningsverschillen, maar dat hoort bij een gezonde relatie.

Over kleine-meisjes dromen en Tobias roem

FIV: Dit jaar vieren jullie beiden jullie tweejarig bestaan! Is dit hoe je het je voorstelde toen je als klein meisje aan je huwelijk dacht?

Maren: Wat vliegt de tijd! In feite zijn we in juli twee jaar getrouwd. Ik moet eerlijk zeggen dat onze bruiloft mooier was dan ik me toen had voorgesteld. Al die gevoelens die in je opkomen als je door het gangpad loopt, zijn gewoon onbeschrijflijk en onvergetelijk mooi.

FIV: Is het eigenlijk makkelijker voor u dat uw man ook bekend is of denkt u dat het relaxter zou zijn als de mensen niet wisten wie uw man is?

Maren: We hebben er toen allebei bewust voor gekozen om voor de camera te gaan staan en ik kan het me nu niet anders meer voorstellen. Het is gewoon perfect zoals het nu is!

Haar dagelijks leven als succesvolle Instagrammer & vriendin

FIV: Je bent bevriend met Anna-Maria Damm, die ook een succesvol influencer is. Hoe kan ik me dat voorstellen? Hoe gaat zo’n dag voor jou als je elkaar ontmoet?

Maren: Er zijn eigenlijk geen verschillen met een andere vriendschap. In onze vriendschap spelen volgersaantallen geen enkele rol.

FIV: Veel mensen kennen je als Tobi’s vrouw, Anna-Maria’s vriendin enzovoort. Maar natuurlijk ben je zoveel meer. Wat maakt u volgens u bijzonder als persoon en welke kwaliteiten waarderen uw vrienden en familie bijzonder in u?

Maren: Ik denk dat ik kan zeggen dat ik altijd 100% geef in een vriendschap en ook in mijn huwelijk. Ik ben altijd eerlijk tegen mijn vrienden en familie en ik luister altijd. Dat is ook gebaseerd op wederkerigheid.

Alles over de kinderwens van Maren en Tobias en hun toekomstplannen

Ik zag net je video over zwangerschap waarin je zei dat je klaar bent voor een kind maar er komt altijd iets tussen. Maar jullie hebben zeker allebei een druk schema de hele tijd, denk je dat er een perfect moment is voor jullie om een kind te krijgen?

Maren: Elk moment in het leven, althans na een bepaalde leeftijd, is perfect. Je kunt een kind niet plannen zoals een afspraak en dat is het mooie ervan. Het is een verrassing! We zullen er niet over stressen en als het gebeurt, gebeurt het. We kijken er naar uit!

FIV: Bovendien hebben jullie beiden niet alleen je eigen producten gelanceerd in samenwerking met dm, maar ook je eigen winkel geopend! Heb je nog andere projecten in het verschiet?

Maren: We hebben eigenlijk nog een paar projecten op stapel staan! Meer daarover op een later tijdstip. Op dit moment is ons grootste project het bouwen van ons huis en het krijgen van een baby.

Maren’s styling tip: dierenprint & gewoon jezelf zijn

FIV: Op je Instagram account en via je shop is het duidelijk dat je veel met mode bezig bent en dat je er ook in slaagt om de laatste trends bij te houden. Als je in het centrum van Keulen rondloopt, zie je soms outfits die je niet per se zou dragen. Wat zijn volgens jou de belangrijkste stukken en kleuren om dit voorjaar te dragen om een trendsetter te zijn zoals jij bent?

Maren: Ik denk dat je je niet zo moet oriënteren op trends. Als je je comfortabel voelt met je stijl, heb je alles goed gedaan. Wat ik wel kan zeggen is dat je niet fout kunt gaan met dierenprint deze lente.

Maren Wolf

Hier vindt u alle belangrijke links naar Maren Wolf:

Nu ook in het magazine: Interview met Maren Wolf

U kunt ook het interview met Maren Wolf in het tijdschrift vinden. Nu op fivmagazine.com, het hele tijdschrift is ook online beschikbaar: