Interview met Donnaromina: Over mode en haar eigen merk “high by honey”.

Donnaromina interview – Romina is een content creator op Instagram en deelt haar passie voor mode met haar community. Outfits, inspiraties, hauls en veel plezier vind je op haar sociale mediakanalen. Haar passie is haar roeping geworden, dus nog niet zo lang geleden heeft ze haar eigen modemerk “high by honey” opgericht. Je vindt er alles van zonnebrillen tot jassen en broeken. Lees hier meer over Romina’s begin met social media en haar eigen merk!

Focus op mode en dagelijkse outfits

In dit interview vertelt Romina over de achtergrond van haar modemerk “high by honey”, wat haar inspireerde om het te beginnen en hoe ze omging met angsten tijdens het opstarten. Daarmee laat ze zien dat steun en hulp krijgen helemaal niet erg is. Terwijl mode haar sociale mediakanalen overneemt, deelt ze waar ze het liefst haar kleding koopt en welke accessoire ze niet kan missen. Ze is onlangs verhuisd naar een nieuw huis met haar partner en wat mag er niet ontbreken? Deco! Zo vertelt ze ons over haar favoriete decoratiewinkels en welke kamer ze het mooist vindt. Het wordt romantisch!

Romina’s eigen merk: “high by honey”.

FIV: Allereerst willen wij u nogmaals bedanken dat u de tijd heeft genomen voor dit interview. Je begon je eigen merk “high by honey”. Wat heeft je geïnspireerd om je eigen modemerk te beginnen?

Romina: Ik begon meer dan 10 jaar geleden met sociale media, nog voordat Instagram bestond. Vanaf het begin heb ik me vooral gericht op mode en dagelijkse outfits. Binnen ongeveer twee jaar heb ik samen met NA-KD vier collecties gecreëerd. Ten laatste hier werd het me duidelijk dat ik vroeg of laat een eigen merk zou willen opbouwen met nog meer keuzevrijheid. Sinds 2021 heb ik drie collecties gerealiseerd en ik kijk nu al uit naar alles wat ik gepland heb. Als alles goed gaat, gaat de vierde collectie dit jaar van start.

Druk en angst bij de start

FIV: Het oprichten van een eigen merk gaat natuurlijk ook gepaard met veel druk. Had u angsten toen u uw merk oprichtte en zo ja, hoe ging u daarmee om?

Absoluut. In mijn hoofd had ik al precies uitgewerkt hoe de afzonderlijke processen eruit moesten zien, maar alles in praktijk brengen is een andere zaak, vooral als je niet echt iets weet over het opzetten van een bedrijf. Daarom kreeg ik ondersteuning voor afzonderlijke gebieden, zoals een zelfstandige ontwerper om mijn ideeën op papier te realiseren, een HTML-expert voor het coderen van de webwinkel of een fulfilmentdienstverlener vanaf de tweede collectie voor het verzenden van bestellingen.

Photo: instagram.com/donnaromina

Top 3 Winkels: Zara, NA-KD en Weekday

FIV: Aangezien je passie mode is en je je volgers dagelijks inspireert met je outfits, willen we dat graag weten: Wat zijn uw top 3 winkels waar u graag uw kleding koopt?

Romina: ZARA, NA-KD en Weekday.

Rominas Accessoire Must Have: Hoepels

FIV: Het is het accessoire dat de outfit compleet maakt. Als u één accessoire moest kiezen, wat zou dat dan zijn en waarom?

Romina: Grote oorbellen, op zijn best hoepels. Ik denk dat opvallende oorbellen de aandacht op het gezicht vestigen.

Samen nieuw huis in Düsseldorf

FIV: Niet lang geleden ben je verhuisd naar je nieuwe huis. Wat gaf voor jou de doorslag?

Romina: Mijn partner is een nieuwe baan begonnen in Düsseldorf. Tot dan toe had hij in Dortmund gewoond en ik in Duisburg. Na een relatie van 2,5 jaar wilden we allebei de stap zetten om samen in onze eerste flat te gaan wonen. Düsseldorf was een compromis omdat hij niet naar mij in Duisburg wilde verhuizen en ik niet naar hem in Dortmund.

Photo: instagram.com/donnaromina

Sterren bewonderen vanuit de woonkamer

FIV: Wat is uw favoriete kamer in uw nieuwe huis en waarom?

Onze woonkamer. Het plafond is hier enkele meters hoog en als je uit de ramen omhoog kijkt, heb je een prachtig uitzicht op de hemel. s Avonds kun je zelfs sterren zien. Onze ligstoel van teddybont is hier perfect voor 😉

Top Deco winkels: Westwing en Butlers

Wow! Dat moet nogal een gezicht zijn! Nu we het er toch over hebben, bij welke winkels koopt u het liefst uw decoraties?

Westwing en Butlers.

Romina in slechts vier woorden

FIV: Last but not least willen we graag weten hoe uw vrienden u zouden omschrijven.

Romina: In vier woorden: leuk, ondernemend, ambitieus en perfectionistisch.

FIV: Nogmaals bedankt voor je tijd en het geweldige interview. Wij wensen u veel succes op uw weg!

Photo: instagram.com/donnaromina

Meer interviews met makers van inhoud

Vond je het interview met Romina leuk? Lees dan hier meer interviews met content creators.

Adorable_caro interview: Over het dagelijks leven van een content creator & Ninety-9

Caro is content creator op Instagram en TikTok. Op haar social media kanalen neemt ze je mee in haar dagelijks leven, waar het draait om lifestyle, mode, sport, reizen en vooral esthetische content. Mode in het bijzonder is Caro’s passie. Daarom deelt ze fashion inspo en hauls met haar gemeenschap. Vanuit deze passie vond ze haar roeping, want samen met haar vader richtte ze het modemerk “Ninety-9” op, waar je accessoires, badmode, loungewear en ook avondkleding kunt kopen. In dit interview vertelt Caro ons over de oprichting van haar eigen merk “Ninety-9” en de achtergrond ervan. Ze vertelt ons onder andere over haar persoonlijke favoriete stukje van haar eigen merk en haar persoonlijke grootste succes in haar social media carrière. Tassen zijn als het ware Caro’s hobby, dus vroegen we haar welke tas nog ontbreekt in haar collectie. Ze vertelt ook hoe haar dagelijks leven eruit ziet. Want met social media, Ninety-9, haar podcast met Sonny Loops en vele andere projecten is haar dagelijks leven vol. Hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt en onder één hoedje speelt, onthult ze hier in dit interview.

Photo: instagram.com/adorablecaro

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals & surfen

Anna kreeg haar bekendheid door “Ninja Warrior” toen ze deelnam aan de YouTube Battle. Ze neemt je mee in haar leven op haar social media kanalen Instagram en TikTok. Daar vindt u alles over lifestyle, sport en festivals. Anna houdt niet alleen van feesten op festivals, maar ze speelt er ook zelf. Maar dat is maar een klein deel van haar leven. Of het nu gaat om ijsbaden, surfen of reizen – Anna kan er nooit genoeg van krijgen. Ze is een echte adrenaline junkie! In het interview praat Anna met ons over haar passie voor festivals. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname aan Ninja Warrior. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt, wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland en nog veel meer!

Photo: Ralf Besier

Alisha_krp in interview: Momlife op sociale media

Ongeveer een jaar geleden beviel Alisha van haar dochter Mira. Sindsdien is er veel mama-content op Instagram en TikTok. Ze geeft haar 1,5 miljoen volgers een kijkje in de realiteit van het dagelijkse leven als moeder. Zoals velen al weten, wordt alles op sociale media altijd mooier voorgesteld dan het vermoedelijk is, en dat is precies waar ze de draad wil oppakken. Ze praat openlijk over problemen en moeilijkheden en wil zwangere vrouwen en moeders moed en hoop geven, omdat ze er niet alleen voor staan. In dit interview spraken we met Alisha over haar leven als moeder. We gingen terug in de tijd naar voor de geboorte en vroegen haar om tips voor aanstaande moeders. Ze vertelde ons ook waar ze het liefst babykleertjes koopt en wat de 1-jarige Mira al kan. En wat is een deel van de zwangerschap? Dat klopt! Gekke eetgewoonten! Ontdek wat Alisha heeft bereikt in dit interview! Daarnaast staat een verhuizing naar haar droomhuis op de agenda. Dus geeft ze ons een glimp van hoe haar huis eruit zal zien.

Photo: instagram.com/alisha_krp

Interview met Thisislauramarie: Over inhoudelijk acteren, mode en pianospelen

Laura is een content creator en studeerde dit jaar af aan de middelbare school. Ze betovert haar 1,5 miljoen volgers op Instagram en TikTok met mode, acteren en nog veel meer. Op het gebied van acteren heeft Laura al enige ervaring opgedaan. Ze speelt in musicals en heeft deelgenomen aan de Joyn productie “Das Internat” seizoen 3. Maar dat is niet alles. Naast haar hobby acteren speelt ze ook piano, met als favoriet Atlantique Nord van Yann Tiersen. In dit interview vertelt Laura ons over haar hobby’s acteren en piano. Ze vertelt in welke serie ze zou willen spelen, wat ze zo leuk vindt aan pianospelen en welke stukken ze graag op de piano speelt. Mode is ook een groot onderwerp voor haar, dus vertelt ze ons de winkels waar ze het liefst haar kleding koopt, maar ook welke producten altijd een must zijn bij een bezoek aan de drogisterij. Last but not least praat ze met ons over haar droom om te dansen op “Let’s Dance” en wat daar achter zit.

Photo: instagram.com/thisislauramarie

Anna_hafner_ in een interview: Over sociale media, festivals en surfen

In het interview met Anna vertelt ze ons over haar passie voor festivals, want ook zij profiteert graag van het festivalseizoen om te feesten of zelf te dj-en. Ze somt de festivals op waar ze graag naartoe gaat. Attentie: Het wordt kleurrijk! Naast festivals heeft ook sport een speciale betekenis voor Anna. Ze nam deel aan de YouTube Battle op “Ninja Warrior” en werd daardoor beroemd. Zij vertelt ons over haar ervaringen tijdens haar deelname. Ze gaat ook graag surfen, bij voorkeur in Frankrijk. Ontdek hier waar ze graag haar sportkleding koopt en wat ze mee zou nemen naar een onbewoond eiland!

Photo: Ralf Besier

Sophiachiara__ in een interview: De droom van surfen en een huis met een kleine ranch

Sophia is een content creator op Instagram en TikTok en deelt reis- en sportcontent op deze platforms. Momenteel reist Sophia veel en neemt ze haar gemeenschap mee naar ongelooflijke droomstranden. En wat is een must voor droomstranden? Dat klopt, surfen. Surfen is haar huidige passie, dus in dit interview gaf ze ons een beetje inzicht in onder andere surfen. Sophia reist de wereld rond en probeert de beste golven te pakken. Sri Lanka staat bovenaan haar lijst, omdat het de beste golven heeft en een lieve, behulpzame bevolking. Apps zijn vooral handig op reis, dus deelt ze haar must-have apps voor op reis, evenals haar must-have beauty items die op geen enkele reis mogen ontbreken. Ze deelt ook surftips voor beginners en waar je de beste bikini’s kunt kopen. Ontdek hier meer!

Photo: instagram.com/sophiachiara__

Interview met Nadinezofia: Over Nadine’s passie voor mode & het voor één keer onveilig maken van de catwalk

Mode is Nadine’s grote passie. Ze ontdekte het al in haar jeugd, toen ze haar moeders garderobe en haar hoge hakken zag. Ze is nu een fashion content creator en deelt dagelijks haar outfits en inspiraties met haar gemeenschap. Haar kanalen omvatten fashion hauls, reizen en comedy. Het wordt nooit saai met haar! In het interview met Nadine praten we over modezonden en trends. Door haar enthousiasme voor mode bezit ze veel kleren, zodat ze er niet aan toe komt haar garderobe uit te zoeken. Ze vertelt ons over haar favoriete kleding, welke items niet mogen ontbreken in haar garderobe en waar ze die koopt. Ze vertelt ons ook waar ze haar inspiratie voor haar outfits vandaan haalt en hoe ze geleerd heeft niet naar de mening van anderen te luisteren en haar eigen ding te doen.

Photo: instagram.de/majafelina

Interview met Philippsteuer: Groenten zijn het nieuwe vlees

Philipp is een food content creator en Spiegel bestseller auteur die zijn 220.000+ volgers op YouTube en Instagram voorziet van veganistische recepten en vegan food tests. Naast sociale media runt hij een foodblog en heeft hij een boek geschreven “Ik wilde nooit veganist worden”, waarin hij tips en ervaringen deelt over het opgeven van vlees. Hij heeft één doel: hij wil mensen inspireren om minder of helemaal geen vlees te eten om dierenleed te voorkomen en het milieu te beschermen. In het interview met Philipp vertelt hij ons over zijn passie voor koken en alles wat daarbij komt kijken. Van een volle koelkast tot een rommelige keuken. Daarbij vertelt hij over zijn weg om veganist te worden. Een onschuldige dierendocumentaire deed hem beseffen dat dieren niet mogen lijden voor zijn eten. Dus veranderde hij zijn levensstijl en documenteerde dat in zijn eigen boek. Als je ook veganistisch wilt leven en niet weet hoe, bekijk dan zijn boek! Lees hier meer over Philipp.

Photo: Jenny Stening

Marylu.ly in een interview: Turfsporten, druk en dromen

Marie voorziet haar 360.000 volgers op TikTok, Instagram en YouTube dagelijks van workouts, recepten, coaching en motivatie. Op YouTube neemt ze je in vlogs mee door haar dagelijks leven, laat ze zien hoe ze haar vakantie voorbereidt en nog veel meer. Ze is een echte sportfan en houdt van uitdagingen. In dit interview neemt Marie ons mee in haar dagelijkse sportleven. Ze sprak met ons over haar grote dromen, haar sportieve leven en hoe ze omgaat met druk. Ook deelt ze met ons tips voor motivatie en gebrek aan drive om met volle energie het beste van jezelf te geven in de sport. Marie is al van jongs af aan sportief. Van sportacrobatiek tot hip-hop, sporten in de sportschool tot grassporten – ze heeft bijna elke sport gespeeld. Maar ze kijkt ook af en toe vanaf de zijlijn en moedigt haar vriend aan bij voetbalwedstrijden. Hoe ze het allemaal onder één hoedje weet te houden, onthult ze ons hier in dit interview.

Photo: Marvin Schönfelder

Interview met Denniskoenigg: Zijn leven als content creator, fascinatie voor horror en zijn privé-kant

Nadat Dennis al actief was op TikTok en een goed bereik kreeg, begon de content creator in de Corona pandemie ook zijn YouTube carrière met zijn horror content. Niet bang om zich met zijn gemeenschap in te laten, werd het ook een van zijn inspiratiebronnen. Alle horrorfans, in de vorm van films of videogames, zijn bij hem in goede handen. In het interview met ons magazine vertelt hij over zijn “misdaden” uit zijn jeugd, hoe hij tot deze bijzondere fascinatie voor horror kwam, zijn inspiratie en motivatie met het grote aspect van de gemeenschap, evenals zijn interesses die verder reiken dan horror en zijn aanwezigheid op de sociale media. Achter de horrorliefhebber gaat een wereldverkenner schuil.

Photo: instagram.com/denniskoenigg/

Interview met Lindermusic: The Voice of Germany, TikTok en eigen nummers

Lukas werd bekend door het 9e seizoen van “The Voice of Germany” en ongeveer 630.000 mensen volgen hem en zijn muziek ook op TikTok. Het begon allemaal als kind in een kerk met kleine bongo’s. Vanaf dat moment ontdekte Lukas de muziek voor zichzelf en vond hij in de loop van zijn leven zijn roeping in het uitbrengen van zijn eigen nummers. In het interview sprak Lukas met ons over zijn weg in de muziek en het belang van sociale media als onafhankelijk artiest. Hij gaf ons ook een beetje inzicht in zijn privéleven. Je kunt alles volgen op zijn sociale media kanalen. Hij vond muziek door verveling in de kerkband. Maar eigenlijk was dat niet altijd zijn plan, want hij is ook een getrainde verkoper van verzekeringen. Lees hier meer over Lukas!

Photo: Christina Pörsch

Interview met Pilotpatrick: Over reizen, dromen en zijn eigen boek

In het interview met Patrick praten we over zijn leven en zijn beroep, of beter gezegd zijn roeping. Waar hij ook is, daar is ook zijn gemeenschap. Hij neemt ze mee over de hele wereld wanneer hij werkt of op vakantie gaat. Maar niet alleen op zijn sociale mediakanalen of in zijn blog kun je alles te weten komen, hij schreef er zelfs een boek bij. Het laat zien dat je alles kunt doen als je maar in jezelf gelooft en plezier hebt in wat je doet. Dat is precies wat hij wil dat je hier meeneemt, onder andere.

Photo: instagram.com/pilotpatrick

Interview met Dielafira: Over streamen op Twitch, gamen met de community en tips voor beginners

Lafi voorziet haar 200.000 volgers op TikTok van gaming en streaming content. Reacties, grappen en veel plezier zijn ook te vinden op haar sociale mediakanalen. Samen met haar gemeenschap speelt ze onder andere Clash Of Clans. Er valt altijd wat te lachen met haar! In het interview met Lafi praat ze met ons over haar passie voor gaming en streaming. Ze vertelt ons over haar eerste spel, haar eerste spelcomputer en haar favoriete spellen. Deze omvatten Valorant voor de PC en Cash Of Clans. Het begon allemaal met haar broers die haar aan het gamen brachten. De passie ontwikkelde zich dus en toen ze in 2018 begon met Musical.ly (nu TikTok) en haar community bleef groeien, werd ze streamer op Twitch. Daartoe onthult ze hoe ze zich voorbereidt op een stream en deelt ze streamingtips voor meiden die aan de slag willen.

Photo: instagram.com/dielafira