Julia.kammerer in interview: Over tatoeages, mode & Coachella

Julia.kammerer in interview – Fashion, Lifestyle, Food! Julia’s social media-kanalen draaien om deze onderwerpen. De altijd vrolijke content creator post fashion hauls, outfit inspiraties, recepten en veel lifestyle content. En ze mist haar hond Abbey nooit. Ze houdt van reizen en bijzondere reizen krijgen altijd een plekje onder haar huid.

Mode-inspiratie Julia is zo

Hoeveel tatoeages heeft Julia dan? In dit interview praten we over mode, tatoeages, reizen en het maken van content. Mode is Julia’s passie. Ze ziet er altijd goed uit, dus we vroegen haar waar ze haar outfits koopt en welke accessoire ze niet kan missen. We hadden het ook over Coachella, want iedereen die op Instagram of TikTok zit, kent het festival! Maar is het echt de moeite waard of is het gewoon een hype? En wat vindt ze eigenlijk zo leuk aan haar werk en in hoeverre zal dat de komende jaren veranderen? Dit zijn precies de vragen die Julia voor ons beantwoordt. We hebben het ook over haar favoriete reisbestemmingen en hotspots die je zeker moet bezoeken en doen! Dit en nog veel meer kom je te weten in dit interview!

Julia’s favorieten kruipen onder je huid

FIV: Hallo, lieve Julia, we zijn blij dat het interview vandaag gelukt is. Laten we beginnen met de eerste vraag. Je laat altijd je tatoeages zien op je social media kanalen. Welke van je tatoeages vind je het mooist? Heb je al plannen voor een volgende tattoo?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

JULIA: Ik heb in totaal 10 kleine tatoeages en ik hou van elke tatoeage op zijn eigen manier. Maar mijn twee tatoeages op mijn rechterarm, bijvoorbeeld, zijn speciaal voor mij omdat ik ze in Thailand heb gekregen. Net als de twee tatoeages (palmboom & LA), omdat ik die in LA heb gekregen, en de hibiscusbloem van Ibiza. En natuurlijk de naam van mijn hond Abbey!!! Ik hou van het idee om tattoos te laten zetten op plaatsen die speciaal voor me zijn of die me een onvergetelijke tijd hebben bezorgd. Daarom is mijn volgende tattoo al over een paar dagen, want ik zit nu hier in Kaapstad en ik hou meer van deze stad dan wat dan ook. Het wordt de tatoeage: 111 wat Vertrouwen en Intuïtie betekent en de tweede kleine tatoeage moet ik nog over nadenken, maar het zou iets met Kaapstad te maken moeten hebben.

Photo: Julia Kammerer / Fab4Media

Coachella: een vibe of gewoon een hype?

FIV: Wat leuk dat je aan elke tattoo een betekenis kunt toekennen. Je was dit jaar op Coachella. Kun je jouw ervaring voor ons samenvatten? Is het gewoon een hype of is het echt de moeite waard?

Oh mijn God!! Ik kan nog steeds niet geloven dat ik daar was. Het was altijd al een droom van me en als ik de video’s nu bekijk, krijg ik kippenvel. Ik kan het me achteraf beter realiseren dan op het moment zelf, omdat er zoveel indrukken voor me waren. Ik denk dat het ALLEMAAL de moeite waard is. Ik hou natuurlijk van het creëren van de outfits. Je kunt je echt uitleven zonder je overdressed te voelen. Je wordt er niet beoordeeld, er is van alles, van basic tot te gek.
De positieve vibe is gewoon zo voelbaar en de achtergrond alleen al, die trouwens op een scherm lijkt, is het waard. Ik vind het ook mega cool om zoveel sterren tegelijk te zien!!! Alleen al het zien van megasterren als Billi Eilish, Harry Styles, The Weekend en nog veel meer dit jaar was zo radicaal! Wanneer zie je zoveel mensen binnen 3 dagen?
Natuurlijk maakt het ook veel uit met wie je daar bent. En omdat we met een grote groep waren, was het natuurlijk erg leuk!

Photo: Julia Kammerer / Fab4Media

Mode: betaalbaar met dure accessoires

FIV: Dus zeker een vibe. Het maakt echt iedereen jaloers! Mode speelt een grote rol voor jou op je social media kanalen. Waar koop je het liefst je outfits?

Oh ja, dat klopt! Ik hou al van mode sinds ik een klein meisje was. Ik ben heel veranderlijk als het op stijl aankomt, dus ik kan niet zeggen dat die stijl precies de mijne is.
Ik denk hetzelfde over de winkels. Eigenlijk combineer ik graag duur met betaalbaar, dus ik ben dol op Zara, Bershka, Pull&Bear, Cos, Reserved en nog veel meer haha. Ik kan echt niet kiezen. Maar ik denk dat Zara nu al mijn favoriet is. … en dit zijn de outfits die ik graag combineer met designer accessoires, zoals schoenen, tassen en brillen.

Accessoires die je moet hebben: Tas & zonnebril

FIV: Aangezien je het over dure accessoires hebt, welk accessoire kun je niet missen?

JULIA: Tas en zonnebril!!! Verfraait elke outfit en is ook, zou ik zeggen, heel praktisch haha.

Inhoud creëren: passie als beroep

FIV: Nu willen we het graag hebben over jouw werk als contentmaker in het algemeen. Wat vind je zo leuk aan je werk als contentmaker?

JULIA: Ik vind er zoveel leuks aan en ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze passie mijn werk mag noemen. Soms realiseer ik me dat nog steeds niet. Omdat ik eerder als model heb gewerkt, waardeer ik echt hoe goed en open mijn werkrelatie met mijn management is. Ze zijn als vrienden, familie en werkgever tegelijk. Dat wist ik vroeger niet. Ik vind het ook geweldig dat merken je boeken omdat ze je leuk vinden als persoon en karakter en ook waarderen wat je op je kanaal presenteert. Ik geniet er echt van om mijn passie voor mode uit te leven en elke dag duizenden mensen te inspireren met mijn levensstijl. Daarnaast geeft deze baan je de kans om anderen te helpen, ongeacht het onderwerp, en je kunt ook de aandacht vestigen op belangrijke dingen die je bezighouden. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor mijn community en de positieve feedback die ik elke dag ontvang. Het maakt me zo gelukkig als ik iemand kan helpen, inspireren of gewoon een positieve gedachte in hun dag kan creëren door mij en mijn inhoud. Een ander heel belangrijk punt is dat het me de kans geeft om zoveel onvergetelijke momenten mee te maken waar ik voorheen nauwelijks van kon dromen. Ik leer zoveel geweldige mensen en plaatsen kennen die me inspireren en me vooruit helpen als persoon in het leven. Ik zou nog duizend dingen kunnen opnoemen haha, geloof me.

Photo: Julia Kammerer / Fab4Media

Veranderingen in de baan in de komende jaren

FIV: Hoe denkt u dat uw baan de komende jaren zal veranderen?

JULIA: Ik denk dat het allemaal veel “grover” en professioneler zal worden. Natuurlijk hoop ik dat het niet slechter wordt, maar dat kan ik me niet voorstellen.
Ik denk gewoon dat je altijd open moet staan om dingen te veranderen of aan te passen.

Sociale media: Instagram, TikTok of YouTube?

FIV: Je bent contentmaker op verschillende platforms. Welk platform vind je het leukst en waarom?

JULIA: Ik zit op Instagram, Tik Tok en YouTube. Maar op de laatste twee ben ik niet echt actief. Maar ik wil beide graag uitbreiden. Ik zou graag reisvlogs, make-up tutorials en kookvideo’s uploaden naar YouTube. Ik heb al een beetje geoefend en misschien komt er iets van Kaapstad en de safari online.
Ik vind Instagram op dit moment het leukst omdat ik er net mee bezig ben en ik hou van de combinatie van foto’s, korte video’s, etc. Ik denk dat het een mix is van esthetiek en toch veel persoonlijkheid, daar hou ik van. Ik denk dat het een mix is van esthetiek en toch veel persoonlijkheid, daar hou ik van!

Photo: Julia Kammerer / Fab4Media

Favoriete bestemmingen: LA, Kaapstad, IJsland, …

FIV: Je hebt veel gereisd voor je werk. Wat was je favoriete bestemming tot nu toe en waarom?

JULIA: Puhhhh… dat is heel moeilijk. Ik hou van Kaapstad, zoals ik al zei met de tatoeage, omdat de stad of de omgeving gewoon magisch zijn voor mij. Ik denk dat het een van de mooiste plekken is waar ik ben geweest. (Tweede keer hier nu) LA/Coachella was een droom die uitkwam voor mij, maar zeker ook IJsland. Toen ik hoorde dat ik daar met een van mijn klanten heen mocht, was ik bijna door het dolle heen. Het was gewoon ongelooflijk. De natuur die ik daar kon zien en, als klap op de vuurpijl, het noorderlicht, was iets heel bijzonders.

Julia’s must “Do and See” hotspots in Zuid-Afrika

FIV: Kun je ons enkele hotspots van je huidige favoriete bestemming vertellen die onze lezers zeker moeten kennen?

JULIA: In Zuid-Afrika kan ik je zeker aanraden om op safari te gaan, bij voorkeur in het Kruger National Park. In Kaapstad moet je Clifton/Camps Bay bezoeken en naar de zonsondergang kijken. Wandel op Lionshead en rijd de Tafelberg op. Rijd naar de Winelands om wijn te eten en te drinken. Paardrijden bij Long Beach. Bezoek Penguin Beach in Simons Town. Bezoek Cape Point of Kaap de Goede Hoop. Woon een concert bij in de Botanische Tuin. Rijd Chapmans Peak Drive en ga zo maar door.

Typisch Julia: dieren, rechtvaardigheid & plezier

FIV: Last but not least willen we je graag wat beter leren kennen. Wat is er zo typisch aan Julia?

JULIA: Als ik het mijn familie, vriendjes, vriendinnetjes vraag, zeggen ze altijd dat ik een heel open, positief persoon ben en dat ik anderen besmet met mijn blije vibes. Ik ben erg meelevend en een absoluut dierenmens. Ik hou het meest van dieren en ik kom voor ze op. Bovenal sta ik heel erg voor rechtvaardigheid en ik ben daardoor een heel loyaal persoon. Ze zeiden ook dat ik zeker een familiemens ben, maar dat ik behoefte heb aan harmonie hehe. Ik ben bijna altijd in een goed humeur, plezier en lachen zijn zeker niet te missen, vaak heb ik ook mijn 5 minutes / gekke momenten haha.

FIV: Nogmaals bedankt voor je tijd en het leuke interview! We wensen je het allerbeste op je weg!

Photo: Julia Kammerer / Fab4Media

Meer interviews

Vond je het interview met Julia leuk? Dan kun je hier meer spannende interviews vinden!

Kim Hnizdo in een interview: Haar gedachten over modellenwerk

Ongeveer zes jaar geleden kon Kim uit Bad Homburg zich bewijzen tegenover duizenden meisjes en won ze het 11e seizoen van “Germany’s next Topmodel”. Sindsdien werkt ze internationaal als model en reist ze de hele wereld over. Mentale gezondheid, maar ook steun en empowerment, vooral onder vrouwen, zijn van groot belang voor haar. Kim zet zich dan ook in voor sociale projecten en is sinds kort de nieuwste ambassadeur van “Women For Women International”. Kim praat met ons magazine over de Duitse en internationale modellenindustrie. Het model heeft altijd al de wereld willen zien en uit het Duitse comfort willen stappen. Door haar werk bereikt ze dat allemaal en leert ze altijd nieuwe plaatsen, nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen kennen. Natuurlijk spraken we ook met haar over “Het volgende Topmodel van Duitsland”. We vroegen haar wat ze van de show als winnaar vindt en hoe open ze tegenwoordig staat voor radicale veranderingen. We vroegen haar ook of ze ook zonder GNTM deze weg zou zijn ingeslagen, want voor de show koos ze eigenlijk een andere weg. Last but not least spraken we met Kim over geestelijke gezondheid en haar normen en waarden. Ontdek hoe Kim over deze dingen denkt en nog veel meer in dit interview!

  • Kim Hnizdo in het interview

Photo: Kim Hnizdo

Itsonlyme.julia in interview: Over voedselinhoud, Weight Watchers & Plan B

Op Julia’s social media kanalen Instagram en TikTok kun je heerlijke en caloriearme recepten vinden om af te vallen. Naast foodcontent deelt ze ook haar fall-outs met haar bijna 500.000 volgers. Ze is echter niet alleen contentmaker op het gebied van eten, maar ook auteur, want ze heeft al vier kookboeken gepubliceerd met even heerlijke als caloriearme recepten en beheert haar eigen afslankcursus “Plan B”. In dit interview met ons magazine spraken we met Julia over winkelen, recepten en Weight Watchers. Ze vertelt ons ook over haar favoriete gerecht en haar favoriete recept uit haar kookboeken. Het is moeilijk te geloven, maar Julia is meer dan 38 kg afgevallen in slechts acht maanden met behulp van Weight Watchers. Ze deelt haar ervaringen met Weight Watchers en stelt haar boeken voor. Tot slot hebben we het over tips om beter om te gaan met neerslachtigheid. Dit alles en nog veel meer in dit interview!

Photo: David Lovric