Interview: Sandra Lambeck over acteren, mode en het zelfvertrouwen van vrouwen

De Berlijnse Sandra Lambeck heeft nu 545K volgers op Instagram. Na haar carrière in een RTL 2-soap wordt Sandra nog steeds gevierd op Instagram. Haar stijlvolle outfits zijn altijd gewaagd en on trend. Ze demonstreert de zelfbewuste vrouw van 2019, laat haar volgers zien wat zelfliefde is en geeft jonge meisjes iets mee te nemen op hun reis door het leven.

Interview: Sandra over acteren en modetrends

FIV: Sandra, veel van mijn lezers kennen je waarschijnlijk van de series “Berlin Tag und Nacht” en “Köln 50667”. Jij speelde de rol van Michelle. Hoe zou je haar rol omschrijven en wat ben je eigenlijk? Als je vrienden je in drie woorden zouden moeten beschrijven, welke zouden dat dan zijn?

Michelle was iemand die je graag haatte. Ze was mooi, slim en ambitieus, maar helaas ook erg egoïstisch en manipulatief. Ze gebruikte haar intelligentie om te krijgen wat ze wilde. Michelle en Sandra zijn twee heel verschillende mensen. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als zeer gevoelig, zorgzaam en open-minded.

Top 5 beauty trends en fashion tips van de influencer

FIV: Als je naar je posts op Instagram kijkt, is het makkelijk te zien dat je stijl meer casual en sportief is. Je bent graag comfortabel, maar je combineert een joggingbroek vakkundig met hoge hakken. Welk kledingstuk mag niet ontbreken in uw garderobe en wat is uw persoonlijke must-have voor de lente? Hoe denk jij dat de perfecte “Sandra Lambeck lente/zomer look” eruit ziet?

Sandra: Hoodies mogen nooit ontbreken! Waarom? Omdat ze voor elk seizoen zijn. Mijn must-have voor de lente is een oversized blazer die je makkelijk kunt combineren met hakken of sneakers. Mijn perfecte lente/zomerlook bestaat uit sneakers, een cargobroek, een t-shirt/tanktop, een schattig designerhandtasje en een kleurrijke pruik.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: U bent ook een professional als het op schoonheid aankomt. Je verandert altijd je styling en je draagt graag glamoureuze make-up. Met al die creativiteit, wat zijn jouw top 5 beauty essentials waar je de lente/zomer nooit zonder zou doorkomen?

Sandra: Lipgloss, lipliner, eyeliner, highlighter en een goede vochtinbrengende crème.

Je bent een zeer zelfverzekerde jonge vrouw. Op je Instagram-account viel me één post (van 21 augustus) in het bijzonder op, waarin je laat zien dat je niet altijd zo zelfverzekerd bent geweest. Vroeger liet je je huid bleken om te voldoen aan het “schoonheidsideaal” van een lichte huid in die tijd. Vandaag heb je geleerd van jezelf te houden zoals je bent en niet te veranderen. Kun je jonge meisjes die zichzelf nog niet accepteren zoals ze zijn tips geven voor meer zelfvertrouwen?

Sandra: Alles wat mooi is, heeft tijd nodig. Schoonheid heeft niet alleen met uiterlijk te maken en dat zeg ik keer op keer, maar het is belangrijk om van jezelf te houden met je kwaliteiten. Met andere woorden: eigenliefde!

FIV: Je hebt ook een tijdje geacteerd. Zou je je kunnen voorstellen om acteren te blijven promoten of zou je liever doorgaan in de modellenwereld? Wat zijn uw plannen/doelstellingen voor uw professionele en privé-toekomst?

Sandra: Hoewel acteren mijn springplank was, heb ik er een pauze van genomen. Wat mode betreft, heb ik op dit moment een paar projecten op stapel staan. Mijn doel is om in de toekomst onafhankelijk te zijn en in mijn privéleven wil ik gezonde relaties hebben. Of het nu in vriendschap is of in de liefde.

FIV: Als influencer/model krijg je vaak de kans om met bedrijven te werken. Welke bedrijven/merken zijn dat bijvoorbeeld en werkt u ook samen met merken die niet bij uw persoonlijke stijl passen?

Sandra: Ik werk veel met Adidas, dat was een van de eerste bedrijven waarmee ik werkte. Ik werk ook veel met schoonheidsmerken zoals Fenty Beauty. Ik werk alleen met merken waar ik me mee kan identificeren.

FIV: Je lijkt geen volger te zijn en elke trend te volgen. Dat lijkt goed aan te slaan bij je fans, maar hoe onderscheid je je precies van andere influencers?

Sandra: Ik denk dat wat over het algemeen goed valt bij mijn gemeenschap is authenticiteit en transparantie. Dat is waar ik bekend om sta, volgens mij.


FIV: Nog niet zo lang geleden kwam je uit de kast als lesbienne. Gedurende deze tijd werd je constant geconfronteerd met ongepaste opmerkingen. Hoe ben je daarmee omgegaan en hoe ga je om met “haters” in het algemeen, besteed je er aandacht aan of probeer je ze zo veel mogelijk te negeren?

Ten eerste, ik heb nooit gezegd dat ik lesbisch was. Ik had een relatie met een vrouw, een publieke relatie, maar ik heb nooit gezegd dat ik lesbisch was. De media nam mijn post en veronderstelde dat ik alleen op vrouwen val. Als ik in een leuke bui ben, antwoord ik, maar over het algemeen concentreer ik me op positieve vibes en schenk ik geen aandacht aan negativiteit.

Sandra Lambeck