Supermodellen van de millennials: Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Bieber, Gigi & Bella Hadid

Behoren zij momenteel tot de meest succesvolle, mooiste en beroemdste supermodellen ter wereld? Iedereen kent Naomi Campbell, Heidi Klum of Claudia Schiffers. De supermodellen van de 21e eeuw krijgen echter net zo’n superbaan, maken een statement en worden de beste supermodellen ter wereld. Wil je meer weten over de supermodellen, hun geschiedenis en successen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kendall Jenner: Reality Show, Kardashian Familie

Ze komt uit een van de meest succesvolle, beroemde en schandalige families in de wereld. Onder haar succesvolle zusters, is zij één van hen. Kendall Jenner, met haar 1,79 m en perfecte modelfiguur, is een supermodel en selfmade miljonair geworden. Ze kwam al snel op catwalks voor designermerken en werd een van de meest succesvolle supermodellen. Ze werd beroemd door de reality TV show “Keeping up with the Kardashians”.

Bella Hadid: The Hadid Sisters

Isabella Khair Hadid, beter bekend als Bella Hadid is een 1,75 m lang succesverhaal met ups en downs die erin geslaagd is om naam te maken in de modewereld naast haar oudere zus Gigi Hadid. Meer nog, zij wordt beschouwd als een van de populairste modellen van de 21ste eeuw en sinds enkele maanden als de mooiste vrouw ter wereld, vóór Beyonce. Ze heeft zelfs reclame gemaakt voor Calvin Klein met het virtuele model LilMiquela. Maar oorspronkelijk droomde Bella Hadid van een heel andere droom. En zo, door een tragische gebeurtenis, belandde ze op de catwalks van de wereld.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Gigi Hadid: Victoria’s Secret Model

Er is een droom in de modewereld die duizenden meisjes willen bereiken. Gigi Hadid beleeft het. Zij is het model dat op de catwalk van Victoria’s Secret of Max Mara loopt. Gigi deed al op jonge leeftijd ervaring op in de mode-industrie. En haar familie is ook niet bepaald onbekend. Maar welke andere stappen heeft het model op haar carrièreladder bereikt? Model en moeder? En is “Gigi” wel haar echte naam?

Hailey Bieber: Vrouw van Justin Bieber

Het Amerikaanse model Hailey Bieber, voorheen Hailey Baldwin, haalt niet alleen de krantenkoppen met haar succesvolle modellencarrière, maar ook als echtgenote van zanger Justin Bieber. Met acteur Stephen Baldwin als haar vader, heeft de blondine in de loop der jaren naam gemaakt. Hailey is internationaal erg in trek en wordt beschouwd als een van de best betaalde modellen ter wereld. De blondine heeft zich met succes doen gelden tegenover haar concurrenten en vriendinnen Kendall Jenner en de Hadid zusjes. Maar niet alleen haar vaders naam is beroemd; zijn twee broers Alec, Daniel en William Baldwin zijn ook actief in de acteerwereld.

Taylor Hill: rolmodel en Instagram ster

Taylor Marie Hill – vandaag een veelgevraagd model en Instagram ster. Een rolmodel voor duizenden jonge meisjes die ook de droom van een model najagen. Door de dagelijkse en gevarieerde inkijk in haar wereld begeleidt zij miljoenen mensen door hun dag en geeft hen een inkijkje in de glamoureuze en indrukwekkende wereld van modellen, mode en high society. Op school was Taylor Hill gewoon het “te lange” verlegen meisje met een “slechte houding”, model zijn heeft haar laten zien wie ze werkelijk is en hoeveel zelfvertrouwen en kracht ze in zich heeft.

Cara Delevingne: borstelige wenkbrauwen en actrice

Cara Delevingne is een zeer ongewoon persoon met veel verschillende facetten. Wat er achter het gekke model met de borstelige wenkbrauwen schuilgaat, is op het eerste gezicht natuurlijk niet meteen duidelijk. Zij is bijzonder getalenteerd en staat voor 100% achter haar carrière – maar is al dit succes haar zomaar komen aanwaaien of heeft zij er echt voor moeten vechten?

Jeremy Meeks: Gevangenis Model

Het model met de ijsblauwe ogen en het bad boy imago. Jeremy Meeks heeft veel verkeerde beslissingen genomen in zijn leven. Maar in de modellenwereld stappen was zeker niet één van hen. De voormalige gevangene liet in 2014 zijn criminele verleden achter zich en tekende een modellencontract. Het begin van een carrière die de traditionele mode-industrie op zijn kop zette. Maar de kwajongen wiens Mug Shot de wereld rondging kan ook anders. Hij is een liefhebbende vader, beweegt zich nu in Hollywood-kringen, kan beroemdheden tot zijn beste vrienden rekenen en heeft een openbare relatie of twee gehad. Als het leven je een tweede kans geeft, neem die dan.

Virtuele Influencers: Digitale Top Lijst! Lil Miquela, Ella Stoller, Shudu Gram, Noonoouri & Co.

We duiken in de wereld van digitale modellen, influencers en Instagramsterren. Het draait allemaal om mode en de opwinding die deze virtuele persoonlijkheden in de modewereld teweegbrengen. Wie zijn dat? Wie heeft ze gemaakt? Vervangen zij de supermodellen van de millennials? Worden Kendall Jenner en Gigi Hadid gewoon vervangen? Welke rol spelen ze in de hedendaagse mode en sociale mediawereld. Wij laten u kennismaken met modellen als Lil Miquela en Shudu Gram, de eerste twee virtueel gecreëerde modellen, en met wat elk van hen zo bijzonder maakt.

https://fivmagazine.de/virtuelle-influencer-digitale-toplist-lil-miquela-ella-stoller-shudu-gram-noonoouri/

SUPERMODELLEN VAN DE JAREN 90: MOSS, SCHIFFER, CRAWFORD, HERZIGOVÁ, CAMPBELL & CO.

Supermodellen uit de jaren 90 – jeans, neon, buik bloot, visnet T-shirts en trampstempels – dat is waar we aan denken als we aan mode uit de jaren 90 denken. Deze mode werd gedragen en beroemd gemaakt door de supermodellen die ook nu nog beroemd zijn. De jaren ’90 waren de bloeiperiode van de modellenscene en creëerden voor het eerst een ongekende hype. Lopen over de catwalk was het centrale element van het model zijn.

https://fivmagazine.de/supermodels-90er-moss-schiffer-crawford-herzigova-campbell/