Hailey Bieber: hoe ze de vrouw van Justin Bieber en een internationaal model werd

Het Amerikaanse model Hailey Bieber, voorheen Hailey Baldwin, haalt niet alleen de krantenkoppen met haar succesvolle modellencarrière, maar ook als echtgenote van zanger Justin Bieber. Met acteur Stephen Baldwin als haar vader, heeft de blondine in de loop der jaren naam gemaakt. Hailey is internationaal erg in trek en wordt beschouwd als een van de best betaalde modellen ter wereld. De blondine heeft zich met succes doen gelden tegenover haar concurrenten en vriendinnen Kendall Jenner en de Hadid zusjes. Maar niet alleen haar vaders naam is beroemd; zijn twee broers Alec, Daniel en William Baldwin zijn ook actief in de acteerwereld.

Van de droom om balletdanseres te worden tot een catwalk model

Wie zei dat Hailey Bieber altijd al model wilde worden, had het mis. Met haar slechts 1,72 meter en haar vroegere hobby als balletdanseres zou het nooit bij Hailey zijn opgekomen dat zij geschikt zou zijn als model. Ze vertelde Vogue in een interview dat ze zich vaak minderwaardig voelde ten opzichte van andere modellen vanwege haar lengte.

“Ik ben kleiner dan de meeste andere modellen.”

Desondanks tekende zij op slechts 18-jarige leeftijd een contract bij het modellenbureau Ford Models in New York. De reden: Hailey heeft op jonge leeftijd een ernstige voetblessure opgelopen, waardoor haar carrière als balletdanseres een flinke knauw heeft gekregen.

Ralph Lauren, Moschino en Tommy Hilfiger – Hailey’s carrière zit in de lift

Biebers carrière is sinds 2016 booming. Haar gezicht sierde de covers van tijdschriften als Elle en Vogue en ze maakte haar catwalkdebuut voor modelabel Topshop. Dit jaar sloot Hailey zich aan bij IMG Models om haar modellencarrière in een stroomversnelling te brengen. Als reclamegezicht voor campagnes van grote labels, op catwalks voor beroemde ontwerpers en als cover voor talloze tijdschriften; Hailey is overal te zien! En geen wonder; lange benen, een expressief gezicht en een superfiguur maken van het model gewoon een blikvanger. In 2017 werd de blondine zelfs uitgeroepen tot het heetste model ter wereld door het Amerikaanse tijdschrift Maxim. Hailey erfde het schoonheidsgen van haar moeder Kennya Baldwin, die Braziliaanse wortels heeft.

Hailey en Justin’s verloving haalt de krantenkoppen!

Kort nadat Selena en Justin definitief uit elkaar zijn gegaan na een jarenlange on-off relatie, wordt Hailey gespot met de zanger. De geruchtenmolen borrelt. De twee kennen elkaar al sinds hun tienerjaren en waren zelfs ooit een stel. In 2016 gingen ze uit elkaar, twee jaar later kondigden ze hun verloving aan. En dat is nog niet alles, Hailey en Justin trouwden in het najaar van 2018 in het geheim. In het Amerikaanse programma ”The Tonight Show With Jimmy Fallon” vertelde Hailey over haar eerste ontmoeting met Justin. Zij was toen pas 13 jaar jong, terwijl Justin al 15 was. Ondanks Justins stijgende carrière als zanger in die tijd, kende Hailey hem nauwelijks.

“We gingen gewoon met elkaar om en nu is hij mijn man”.

Nou, het kan zo snel gaan! En de twee lijken gelukkiger dan ooit.

Hoe verandert Hailey’s carrière als gevolg van haar relatie met Justin?

Ondanks haar recente huwelijk, twee katten en een hond, lijdt Hailey’s modellencarrière er niet onder. Integendeel! Hailey maakt momenteel deel uit van de Levi’s campagne om jongeren aan te sporen te gaan stemmen. Maar dat is nog niet alles, een covershoot voor de Indiase Vogue en het nieuwe gezicht van de cosmeticalijn BareMinerals mogen natuurlijk niet ontbreken. Het succes van de 23-jarige kan niet over het hoofd gezien worden! Gezamenlijke campagnes met echtgenoot Justin schaden haar carrière ook niet.

https://www.instagram.com/p/CDVVcdhFtT-/?utm_source=ig_web_copy_link

Hoeveel verdient Hailey? Het geluk van het model

Hailey Bieber heeft naar verluidt momenteel een fortuin van ongeveer 2,7 miljoen euro. Van danseres tot high fashion model en getrouwd met popicoon Justin Bieber, Hailey kon het niet beter doen. Ook Instagram speelt een grote rol in haar inkomen. Met bijna 30 miljoen volgers op Instagram is de blondine populair bij tal van bedrijven die het model willen als promotiegezicht voor hun producten. Een campagne voor het modelabel Calvin Klein samen met echtgenoot Justin Bieber is een hoogtepunt geweest in Haileys modellencarrière.

Hailey en Justin’s koppel shoot voor Calvin Klein

Sexy en intiem: dat is het motto van hun gezamenlijke shoot voor ontwerper Calvin Klein. Onmiddellijk na hun huwelijk presenteerden de twee zich voor de camera in ondergoed en schaarse kleding voor de toen lopende CK50-campagne. Hailey’s fans zijn niet de enigen die enthousiast zijn over haar en Justin; ook de modewereld is helemaal weg van het stel. Maar Calvin Klein is niet de enige die de populariteit van het koppel gebruikt voor hun campagnes. Het tijdschrift Vogue presenteert de twee ook trots op zijn covers.

Hailey’s trouwjurk: Dit is hoe prachtig het model eruit zag op de grote dag!

We hebben allemaal de vele Instagram posts van Hailey’s trouwjurk gezien. Maar wist je dat ze haar jurk drie keer heeft veranderd voor de bruiloft? Waarom zou je er immers de hele dag hetzelfde uitzien als je niet spannender kunt worden? Het begon allemaal met de kanten bruidsjurk met bloemen van ontwerper Virgil Abloh, de maker van het modelabel Off White. Om na de ceremonie de dansvloer te veroveren, schakelde het model over op een halterjurk, van het merk Ralph & Russo. Maar om de avond perfect af te sluiten, gleed Hailey in jurk nummer 3, ontworpen door de Amerikaanse ontwerpster Vera Wang.

Nageslacht in de Bieber familie

Samen met echtgenoot Justin Bieber is het model vastbesloten om een eigen gezin te stichten. Hailey’s oudere zus Alaia Baldwin kreeg in augustus 2020 een baby, en nu kan Hailey zich trots laten zien als tante van de kleine Iris. Maar twee katten en een hond zijn niet genoeg voor Hailey; ze wil in de nabije toekomst ook een gezin stichten met Justin.

“Ik hou van kinderen en ik kan niet wachten om er zelf een te krijgen. Ik zou zeggen dat dat nu dichterbij is gekomen.”

Zijn de twee net zo snel met dit als ze waren met hun huwelijk? We zijn nieuwsgierig!

Hailey Who? 5 dingen die je nog niet wist over haar

  • Hailey Bieber zou graag visagiste zijn geworden als het niet was gelukt met haar modellencarrière
  • Kendall Jenner en Hailey hebben dezelfde tattoo op hun vinger: Een klein hartje
  • In plaats van naar een echte school te gaan, werd Hailey thuis geschoold
  • Hailey’s nieuwe passie: boksen!
  • Hailey’s schoonheid rolmodel is actrice Margot Robbie

Supermodellen van de millennials: Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Bieber, Gigi & Bella Hadid

Behoren zij momenteel tot de meest succesvolle, mooiste en beroemdste supermodellen ter wereld? Iedereen kent Naomi Campbell, Heidi Klum of Claudia Schiffers. De supermodellen van de 21e eeuw krijgen echter net zo’n superbaan, maken een statement en worden de beste supermodellen ter wereld. Wil je meer weten over de supermodellen, hun geschiedenis en successen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bella Hadid: supermodel uit de VS- feiten, privé, interview en carrière

Isabella Khair Hadid, beter bekend als Bella Hadid is een 1,75 m lang succesverhaal met ups en downs die erin geslaagd is om naam te maken in de modewereld naast haar oudere zus Gigi Hadid. Meer nog, zij wordt beschouwd als een van de populairste modellen van de 21e eeuw en sinds enkele maanden als de mooiste vrouw ter wereld, vóór Beyoncé.

Gigi Hadid: dochter, gezin en succesvolle carrière

Er is een droom in de modewereld die duizenden meisjes willen bereiken. Gigi Hadid beleeft het. Zij is het model dat op de catwalk van Victoria’s Secret of Max Mara loopt. Gigi deed al op jonge leeftijd ervaring op in de mode-industrie. En haar familie is ook niet bepaald onbekend