Kendall Jenner: Kardashian supermodel, Kylie Jenner’s zus en haar jeugd

Ze komt uit een van de meest succesvolle, beroemde en schandalige families in de wereld. Onder haar succesvolle zusters, is zij één van hen. Kendall Jenner, met haar 1,79 m en perfecte modelfiguur, is een supermodel en selfmade miljonair geworden. Ze kwam al snel op catwalks voor designermerken en werd een van de meest succesvolle supermodellen.

Kendall’s jeugd in de schijnwerpers

Kendall Jenner is, samen met haar jongere zus Kylie Jenner, een van de beroemdste beroemdheden ter wereld. Ze werd beroemd door de reality TV show “Keeping up with the Kardashians”. Maar Jenner was pas 12 jaar oud. Samen met haar ouders Kris Jenner en Bruce Jenner, nu ook Caitlyn Jenner, en haar halfzussen Kourtney, Khloe, Kim en halfbroer Rob Kardashian, filmen zij hun knotsgekke en succesvolle leven. Op 14 jarige leeftijd, begon Kendall met modellenwerk. Zelfs als klein kind waren haar oudere halfzussen rolmodellen voor haar. Zij zag dat haar broers en zussen en ouders workaholics waren en was dus als kind al behoorlijk volwassen.

Keeping up with the Kardashians

De tv-serie verscheen voor het eerst in 2007. Intussen heeft de show al 19 seizoenen achter de rug. Het idee ontstond toen Bruce Jenner zijn succes en het einde van zijn carrière aan het filmen was. Hij bracht de show “Het Geheim van mijn Leven”. Kris kwam met het idee om haar eigen show te maken.

“Het huis is overspoeld met puberteit en jongeren in volwassenheid en twee ouders met zeer verschillende stijlen, het lijkt me iets voor de televisie”

Kim Kardashian was al bekend bij het publiek voor de TV show. Ze was de persoonlijke assistente van Paris Hilton. Een schandalige video met zanger Ray J heeft de serie “Keeping Up with the Kardashian” door het dak doen gaan. Komen er nog meer families zoals de Kardashians in de toekomst? Het is mogelijk met virtuele modellen. Hier vindt u meer informatie.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/B6Gw9CYFN-o/

Begin van een carrière als model

Ondanks de stijgende beroemdheid, besluit Kendall af te studeren aan de Sierra Canyon School. Ze was daar een cheerleader tot ze besloot thuis les te gaan volgen en haar diploma te halen. Op 14-jarige leeftijd en met een lengte van 1,79 m, was ze gemaakt voor de catwalk. Ze kreeg een contract bij Wilhemina Models en kreeg haar eerste baan bij Forever 21. In 2013 stapte Kendall over naar het agentschap “The Society Management” en kreeg tal van jobs. Ze liep bij Sherri Hill en op de New York Fashion Week in 2012. In 2013 werd ze genomineerd door de Teen Choice Awards voor de categorie Choice TV Realty Star: Female, die ze won.

2014 succesvol jaar

  • 2015 Teen Choice Awards: Keuze Model
  • 2015 IADAS Lovie Awards: Internet Video- Viral Video
  • 2016 Teen Choice Awards: Keuze Model en Keuze Vrouwelijke Hottie
  • 2017 Teen Choice Awards: keuze model
  • 2017 Mode Icoon van het Decennium
  • 2018 Revolve Awards: Icoon van het Jaar

2014 was een van de meest succesvolle jaren voor het jonge model. Ze presenteerde de nieuwe Marc Jacobs collectie op de catwalk. Onmiddellijk daarna liep ze voor Givenchy en Chanel in Parijs. Ze was vereerd toen ze door Karl Lagerfeld werd uitgekozen om voor Chanel in Parijs te lopen. Kendall was vooral te zien op twee covers van Teen Vogue. Aan het eind van het jaar liep ze voor Donna Karan, Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger en Marc Jacobs tijdens de New York Fashion Week. Tijdens de Milan Fashion Week liep ze onder andere voor Dolce & Gabbana. In november 2014 werd Kendall gevraagd om voor de beroemde Victoria Secret Show te lopen. Maar ze besloot het niet te doen en annuleerde de baan. Ze besloot om met Cara Delevingne te lopen op de Chanel Metiers D’Art Fashion Show in Salzburg. In 2016 liep ze echter met Gigi Hadid mee in de Victoria Secret show, waar ze 3 jaar op rij aan meedeed. Kendall werd het nieuwe gezicht van het beroemde cosmeticamerk, Estee Lauder. Het merk kreeg veel nieuwe volgers en vergrootte zijn fanbase. Aan het eind van het jaar werd het model toegevoegd aan Models.com’s top 50 lijst. De vele baantjes dankt zij aan haar veranderlijkheid, niets is haar te slecht en zij staat open voor veel nieuwe dingen. Dit jaar heeft ze bewezen dat ze onafhankelijk is van haar familie en op eigen benen kan staan. Een rolmodel voor elke jonge vrouw!

Meer succesvolle jaren

In de zomer van 2015 ontwierpen de broer en zus ook een collectie voor Topshop. In 2016 kreeg ze haar eigen wassenbeeld bij Madame Tussauds. Ook dit jaar liep het succesvolle model voor veel verschillende en bekende merken, waaronder: Chanel, Vera Wang, Micheal Kors, Fendi, Versace, en nog veel meer. Ze verscheen op de covers van Vogue Brazil, W Korea, LOVE, en Harper’s Bazaar. Zij kreeg ook vele samenwerkingen met Mango, Calvin Klein, en Denimlab. Ze werd merkambassadrice voor Adidas. In 2018 werd ze door Forbes vermeld in de top van best betaalde modellen. Kendall Jenner lanceerde een modelijn genaamd PacSun met haar jongere zus, Kylie Jenner. Ze werd gekroond tot de tweede meest sexy vrouw in de wereld door FHM.

https://www.instagram.com/p/B59QoOKD4ab/?hl=de

Instagram

Kendall Jenner is het op één na meest gevolgde account op Instagram, na Taylor Swift, met 134 miljoen volgers. De selfmade miljonair is een van de topverdieners op Instagram. Ze krijgt 547.000 euro per post.

Kendall Jenner’s liefdadigheidsacties

Naast “Keeping Up with the Kardashians” en haar modellencarrière steunt zij diverse liefdadigheidsprojecten. Ze verkocht haar eigen kleren op Ebay en doneerde de opbrengst aan het kinderziekenhuis in Los Angeles. Zij houdt zich vooral bezig met de rechten van het kind en de strijd tegen AIDS. Op haar 22e verjaardag begon ze een liefdadigheidsinstelling voor schoon water in arme landen. In het proces, verzamelde ze 67.796 dollar. Samen met haar halfzus, Khloe Kardashian, verlieten ze hun glamoureuze leven om met een organisatie het strand schoon te maken. Ze maakten ook hun handen vuil in het proces.

Liefdesleven van de Jenner

Hoewel ze altijd in de publieke belangstelling staat, blijft haar liefdesleven mysterieus. Ze onthult niet veel over haar liefdesleven. Maar speculaties en geruchten zijn de ronde gaan doen. Heeft het supermodel iets met Justin Bieber? De huidige echtgenoot van haar beste vriendin Hailey Bieber? Of ging ze toch uit met Lewis Hamilton? Of was er meer sprankeling tussen haar en rapper ASAP Rocky? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. Wat we wel weten is dat ze in 2013 verkering had met zanger Harry Styles en dat ze tot op de dag van vandaag goede vrienden zijn. Ze had ook een aan-uit-relatie met NBA-ster Ben Simmons tot 2019. Maar de 23-jarige is momenteel erg blij met wat ze heeft. De op één na jongste zus is echter de enige in de familie die nog geen kinderen heeft. Kourtney Kardsashian heeft 3 kinderen samen met haar ex-vriend Scott Disick. Kim Kardashian West heeft 4 kinderen met rapper Kanye West. Khloe Kardashian heeft haar dochtertje Dream en Kylie heeft haar kleine Stormi. In totaal heeft Kendall Jenner 18 nichtjes en neefjes van haar halfbroers en -zussen.

https://www.instagram.com/p/Bwuc88uj0qb/?utm_source=ig_embed

Invloedrijke Marketing

Was Kim’s schandaal video de sleutel tot succes? Nee, er is een andere manier. Beïnvloeders met goede connecties kunnen zeer waardevol zijn voor een bedrijf. Met influencer marketing wilden bedrijven een zo groot mogelijk bereik bereiken. Je wilt ze beter profileren, meer likes en comments krijgen en een product, dienst of merk zo goed mogelijk verkopen. Wil je er meer over weten? Klik dan hier: Virtuele beïnvloeders/ Modellen/Avatars: Sociale media marketing strategie

Zullen virtuele modellen de Kardashians vervangen?

In de toekomst is alles mogelijk De 3D-avatars brengen een groot voordeel voor bedrijven: Ze zijn tijdloos! Ze kunnen individueel worden gewijzigd en aan het merkimago worden aangepast. Voor een social media bureau is dit natuurlijk een addertje onder het gras. Het model kan direct op een bepaalde plaats aanwezig zijn. En het hoeft niet in een vliegtuig te zijn. De andere voordelen van een virtuele influencer vindt u hier: Voordelen in een oogopslag

Supermodellen van de millennials: Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Bieber, Gigi & Bella Hadid

Behoren zij momenteel tot de meest succesvolle, mooiste en beroemdste supermodellen ter wereld? Iedereen kent Naomi Campbell, Heidi Klum of Claudia Schiffers. De supermodellen van de 21e eeuw krijgen echter net zo’n superbaan, maken een statement en worden de beste supermodellen ter wereld. Wil je meer weten over de supermodellen, hun geschiedenis en successen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bella Hadid: supermodel uit de VS- feiten, privé, interview en carrière

Isabella Khair Hadid, beter bekend als Bella Hadid is een 1,75 m lang succesverhaal met ups en downs die erin geslaagd is om naam te maken in de modewereld naast haar oudere zus Gigi Hadid. Meer nog, zij wordt beschouwd als een van de populairste modellen van de 21e eeuw en sinds enkele maanden als de mooiste vrouw ter wereld, vóór Beyoncé.

Taylor Hill: Instagram ster en jong supermodel

vandaag de dag een veelgevraagd model en Instagram ster. Een voorbeeldfiguur voor duizenden jonge meisjes die ook de droom van model worden nastreven. Door de dagelijkse en gevarieerde inkijk in haar wereld begeleidt zij miljoenen mensen door hun dag en geeft hen een inkijkje in de glamoureuze en indrukwekkende wereld van modellen, mode en high society.